Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to moja pierwsza lhasaczka, ma fajny rodowód ale nauczyłam się na niej troche... lubie bliskie krycia ale trzeba mieć wiedze... a nie pierwszy miot... no nie ważne... sama dałam się nabrać na tą sunie ( moja wiedza o lhasakach była wtedy zerowa ) ale jest słodka i kochana, i na pewno do końca dni zostanie u moich rodziców ( gdzie mieszka od udebrania )

Posted

gops - Nie mam pojęcia ile tam może być dzieciątek, robiliśmy tylko usg dla potwierdzenia ciąży ;)
będzie po prostu niespodzianka ;-)
możliwe że maluchy są po prostu duże (jak w ostatnich miotach) i dlatego taka ciężarówa z niej ^^ a możliwe że będzie ich więcej.. trzeba poczekać.
Asiaczku - dziękujemy za trzymanie kciuków! ;-) już się dzieciątek nie możemy doczekać, w końcu będzie tyle piszczących pyszczków :D aj aj... miodzio :loveu::loveu: i te noce przez nie nieprzespane... ale tego nam brakuje :evil_lol:

Posted

Witam Wszystkich ,moja hawanka Igunia właśnie zaczyna rodzić swoje pierwsze dzieciaczki,jak zwykle bardzo się denerwuje czekając na narodziny maluszków,mam nadzieje ze Wszystko będzie ok.

Posted

Trzymamy kciuki za pierworódkę . A ja latam co 2 dni badać progesteron , Fibi dzisiaj 13 dzień cieczki a progesteron dopiero 2 z groszem . Za to jej matka Akira 10 dzień cieczki i wyje juz druga noc tak ze wyrobić nie idzie :angryy: . Iwonko u ciebie tez suki wieloródki tak się zachowują w cieczce ? Akira tak bardzo chce być kryta ze sama nie wie co ma ze sobą zrobić :oops: a sunia która ma byćn kryta ma to w nosie :shake:

Posted

U mnie to chłopaki wyją,płaczą ,skacząitp.jak suczki mają cieczki,a z suczkami to bywa różnie.Ale są już się urodziły maluszki Igunia dzielnie się spisała,myśle że już koniec są 2dziewczynki i 2 chłopaczków HURA!!!!!!!pierwszy urodził się o godz 13,10 a ostatnia sunia, o 15,20 .

Posted

bursztynki napisał(a):
U mnie to chłopaki wyją,płaczą ,skacząitp.jak suczki mają cieczki,a z suczkami to bywa różnie.Ale są już się urodziły maluszki Igunia dzielnie się spisała,myśle że już koniec są 2dziewczynki i 2 chłopaczków HURA!!!!!!!pierwszy urodził się o godz 13,10 a ostatnia sunia, o 15,20 .

To szybciutko się uwinęła :loveu:

Posted

bursztynki napisał(a):

Brawo!
Hohoho, 2 godziny i 4 maluszki:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Brawo!
Hohoho, 2 godziny i 4 maluszki:)

Pzdr.

u nas dziś rano poród niestety nieszczęsliwy. suńka urodziła w 54dniu i wszystkie wcześniaki...jeden 20gram urodził się martwy, kolejne 30gram i 55gram były żywe tylko przez kilka minut....szkoda maleństw. na szczęście sunia czuje się bardzo dobrze.

Posted

bursztynki napisał(a):

Gratulacje dla mamusi :lol:
Czekamy na fotki
i niech zdrowo sie chowają....:loveu:

Posted

pa-ttti napisał(a):
u nas dziś rano poród niestety nieszczęsliwy. suńka urodziła w 54dniu i wszystkie wcześniaki...jeden 20gram urodził się martwy, kolejne 30gram i 55gram były żywe tylko przez kilka minut....szkoda maleństw. na szczęście sunia czuje się bardzo dobrze.

współczuję :(