nane Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Pamiętacie miot mojego Vasco ? Urodziło się aż pięć dziewczynek i chłopczyk oto jedna z dziewczynek która jest ekwiwalentem za krycie ;) kopia tatusia :loveu: Quote
Judit Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 no to i my dołączamy teraz do oczekujących na dzieci ;-))) Dzisiaj badanie usg potwierdziło ciąże naszej Jardy. Szczeniaczki powinny się urodzić ok. 23 stycznia ;-)) a to przyszli rodzice Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ten temat nigdy nie umilknie...:) Pzdr. Quote
Alojzyna Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 pięć tygodni już za nami... maluchy zaczynają rozrabiać :evil_lol: choć i taj jestem zdziwiona tym, jak cichutko potrafią się bawić - przynajmniej na razie ;) powoli zaczynam przyzwyczajać je do jedzenia suchego pokarmu bez namaczania - idzie im nawet nieźle... Pewnie za tydzień przejdziemy już na taką formę karmienia... a oto one: JOHN BULL SWnŻ JIM BEAN SWnŻ JOCKER SWnŻ czyli najczarniejszy z czarnych JET LI SWnŻ JUMPER SWnŻ - żywe srebro, nawet nie siądzie na chwilkę JACKPOT SWnŻ - prawdziwy "model" i na koniec Jadzia - mała dziablica JAGA SWnŻ pozdrawiam wszystkich oczekujących :lol: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Pozdrawiamy czarne diabełki SWnŻ! Pzdr. Quote
moon_light Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Jakie pięęęęne te "J"otki :loveu::loveu::loveu: Mordeczki mają prześliczne :cool3: Czy ktoś z wami zostaje ? Quote
setka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Jadzia jest śliczna ! Reszta też oczywiście, ale ta postawa... chmmm Quote
Dzidtka_Gl Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 trzymajcie kciuki jutro wybieram się z sunią na USG Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 A Twoim zdaniem - jest czy nie jest w ciąży...? Pzdr. Quote
Alojzyna Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 moon_light napisał(a):Jakie pięęęęne te "J"otki :loveu::loveu::loveu: Mordeczki mają prześliczne :cool3: Czy ktoś z wami zostaje ? niestety nie, choć córka prosi o Jackpota w prezencie ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 choć ta sunia mieszka u moich rodziców na moje oko jest... no i już nas 2 razy "oszukała" więc uwierze jak zobaczę ;) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Dzidtka_Gl napisał(a):choć ta sunia mieszka u moich rodziców na moje oko jest... no i już nas 2 razy "oszukała" więc uwierze jak zobaczę ;) A no to trzeba trzymac kciukaski za "oszukanicę":) Pzdr. Quote
Iza. Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 http://img697.imageshack.us/img697/6947/p1015627.jpg takie całkiem czarne to chyba dosc rzadko się zdarzają ? http://img19.imageshack.us/img19/2443/p1015590.jpg oooo łaaaał :loveu::loveu: Quote
Alojzyna Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Iza. napisał(a):http://img697.imageshack.us/img697/6947/p1015627.jpg takie całkiem czarne to chyba dosc rzadko się zdarzają ? Owszem - najczęściej pojawiają się jakieś rude pręgi, albo przesiewany brązowo rudy włos albo białe znaczenia, a ten jest idealnie czarny :lol: Quote
Alojzyna Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 agnethka napisał(a):hahaha... nie tylko córka ;) chyba, że mnie zaadoptujecie :D Agnieszko - chętnie, pod warunkiem, że przeniosę się do Ciebie :evil_lol: Quote
rodzice Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 u nas cieczka pojawiła się 24 grudnia - do krycia pojedzie Fibi . Ja już się boje bo po pierwsze ona nie wabi samców , po drugie zaplodnienie było przez inseminację właśnie dlatego ze samiec traktował ją jak kumpelkę a nie żonę , cieczka była bardzo długa , płodność wypadła dopiero w 18 i 19 dniu . Coś czuję ze znowu polatamy sobie po lekarzach bo krycie zagraniczne więc muszę mieć pewnosc . Co do oczekiwań na cieczke to mozecie trochę przyspieszyć podajac suce selen z wit E . Quote
Dzidtka_Gl Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Asiaczek napisał(a):A no to trzeba trzymac kciukaski za "oszukanicę":) Pzdr. no niestety znów "pusta"... trudno, jeszcze raz spróbuje i dam jej spokój teraz planuje nowe krycia/mioty :) Quote
bargest Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Dzidtka_Gl napisał(a):no niestety znów "pusta"... trudno, jeszcze raz spróbuje i dam jej spokój teraz planuje nowe krycia/mioty :) Oj to przykro. Quote
Dzidtka_Gl Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 rozczarowanie nie jest aż tak dużu mogłam się tego spodziewać, też nie kombinowałam z dalekimi kryciami itd wierze, że nic nie dzieje się bez przyczyny a sunia i tak młoda już nie jest, i pare fajnych dzieci mi dała ;) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dzidtka_Gl napisał(a):no niestety znów "pusta"... trudno, jeszcze raz spróbuje i dam jej spokój teraz planuje nowe krycia/mioty :) Widać, że nie są jej sądzone następne ciąże... Pzdr. Quote
Recommended Posts