Asiaczek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Agama']U nas 4 grudnia urodzilo sie 5 grzywaczy,2 dziewczynki i 3 chlopcow[/QUOTE] Super wiadomość! Brawo dla mamuśki:) Pzdr. Quote
Adamant Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ale pięknie wszystkie maluchy powyrastały więc i my sie pokażemy bo dawno nas tu nie było wczoraj skończyłam 8 tygodni :p Quote
Mudik Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Taka ostrzyżona spanielka lepiej wygląda, wreszcie widać porządnie cio to za psies ;-) Słodka Quote
dzasta Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Adamant śliczna jest ta Twoja Panienka :) Quote
DALMATYNKA0987 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Hej dziewczyny powiedzcie mi jak sie wkleja zdjeicia??jestem od niedawna na dogo i nie wiem;( Quote
Alojzyna Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='DALMATYNKA0987']Hej dziewczyny powiedzcie mi jak sie wkleja zdjeicia??jestem od niedawna na dogo i nie wiem;( musisz umieścić zdjęcia gdzieć w internecie np. w fotosik.pl lub imageshack.us a następnie wkleić tutaj link do zdjęcia klikając na ikonkę lub umieszczając między znacznikami z okazji 3 tygodni maluchy dostały swój pierwszy stały posiłek :PP niektóre nie wiedziały co mają robić ale jeden taki... sami zobaczcie... Quote
WeronikaM Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 ja kocham ten wątek nie tylko ty ;) ja chodź nigdy nie miałam sconów i nie zamierzam zakladać hodowli wchodzę tu za często :oops: chodź mogę się pochwalić, że w maju będę mieć własnego szczeniorka :loveu: Alojzyna - ale fajnie jedzą łakomczuchy ;) Adamant - śliczna suczka :iloveyou: Quote
bargest Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Adamat sunia wyglada bardzo elegancko. Pierwsze jedzonko widac mu smakowalo bo jadl calym soba. Quote
moon_light Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 a jak się później koncertowo takie mleczko i karma przykleja do sierści :). Jak się w porę dokładnie nie doczyści.. to koniec :) :) :) Quote
moon_light Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Nowa dogomania jest okropna, az sie pisac nie chce :( Moje czarne wnuki mają już 5 tyg :) dziewczynki: sunia tzw 'kropka' (biała kropka na klacie ;-) ) sunia tzw. 'stopa' ( ma białe palce w tylnej nodze ;-) ) i model Pan Cmok Quote
boksiedwa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Alojzyna'] z okazji 3 tygodni maluchy dostały swój pierwszy stały posiłek :PP niektóre nie wiedziały co mają robić ale jeden taki... sami zobaczcie... cudne :D moje zołzule wczoraj rozsypały cukier z cukiernicy i się usmarowały :/ Quote
bargest Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Moon light maluchy cudowne i podobne do taty. Dogomania po zmianach faktycznie jest do bani.Wogole nic nie wiem, procz tego jak odpowiadac na posty. Quote
Dada Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Agamowe dzieci :) :) Waikiki i Margrabiego sprawka MALINKA Quote
bargest Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Oj malenstawa, takie bezbronne. A to moje 2,5 tygodniowe gryfoniczki Quote
Izabela124. Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Agama']U nas 4 grudnia urodzilo sie 5 grzywaczy,2 dziewczynki i 3 chlopcow[/QUOTE] Gratuluję Wszystkie urocze szczeniaczki Quote
Armia Drakona Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Wszystkie sliczne i słodkie, ale gryfoniki- słodkie maluchy z tymi wyrazami buziek- normalnie odlot!! Quote
ladyyork Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Oj dawno mnie nie było tutaj,moje maluchy mają 3 miesiące i mam jeszcze jedną piękną dziewczynke na sprzedaż, tą bez kokardki:loveu: [IMG]http://i527.photobucket.com/albums/cc354/fretki-yorki/IMG_1468.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 W imieniu naszej koleżanki - Donya - wklejam fotki małych akit japońskich, urodzonych 8.12.2009 r. Małe akitki japońskie urodzone w hodowli Sensakura!!! Cdn. Pzdr. Quote
bargest Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 O boziu cudne sa.Jak wieksze szczeniaki to i widac lepiej.Moje to okruszki takie, ze niewiele widac, a tu piekne pysiory. Quote
moon_light Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 bargest napisał(a):O boziu cudne sa.Jak wieksze szczeniaki to i widac lepiej.Moje to okruszki takie, ze niewiele widac, a tu piekne pysiory. widac widac ! Małe gryfoniki maja taka ekspresje pyszczków :loveu: Quote
Recommended Posts