smutnata2 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 slicznoty :))))))) aczjowiek cudenka Quote
Ilka21 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dzidtka_Gl napisał(a):a ja jeszcze jakieś 3 i pół roku temu NIENAWIDZIŁAM KOTÓW myślałam, że to chore psychicznie stworzonka, wściekłe, prychające , drapiące itd dziś.... czasem je wole od psów ale CIIIIIIIIIIIIIIII Dzidtka moge ci oddać brytyjczyka ale on jest w komplecie z dachowcem czarnym hihihi Quote
Asiaczek Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No to ja tez się pochwalę, sorki, że tak późno, ale ... remont ma swoje prawa... I tak moje JELLY JOSHREEN Asiaczek FCi 12.11.2009 r. urodziło 4 maluszki: 1 chłopczyk rudo-biały 1 dziewczynka pręgowana 2 chłopaków pręgowanych Miot bedzie na lit. "O". Mam juz imiona dla maluchów, ale chcę jeszcze je skonsultowac z właścicielka reproduktora - Katrin. Fotki wstawię "na dniach", aby Vectra zliczyła mi ten post;)) Pzr. Quote
moon_light Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 to się żelka postarała :). Kolorki jak na zamówienie ;) Quote
Judit Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Asiaczek napisał(a):No to ja tez się pochwalę, sorki, że tak późno, ale ... remont ma swoje prawa... I tak moje JELLY JOSHREEN Asiaczek FCi 12.11.2009 r. urodziło 4 maluszki: Asiaczku, wielkie gratulacje!!! ;-) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 moon_light napisał(a):to się żelka postarała :). Kolorki jak na zamówienie ;) No właśnie, nie. Zamawiałam troszkę więcej rudych... Judit napisał(a):Asiaczku, wielkie gratulacje!!! ;-) Dzięki, dzięki! Postaram się dzisiaj wstawić fotki maluchów. Pzdr. Quote
betka-sp Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Asiaczek napisał(a):No właśnie, nie. Zamawiałam troszkę więcej rudych... Pzdr. hahaha...no Asiaczkowi to nie dogodzisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dawaj lepiej te foty maluszków...żebyśmy też mogli popodziwiać te sliczności.....nie badz taka............:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Adamant Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 a my przypominamy się po dłuższej przerwie :p malutka skończyła 7 tygodni i rozrabia na całego dlatego postawa na śpiąco ale wieczorkiem ostrzygę ją i zrobię lepsze fotki a tak wypoczywa przed następnym rozrabianiem Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 betka-sp napisał(a):hahaha...no Asiaczkowi to nie dogodzisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dawaj lepiej te foty maluszków...żebyśmy też mogli popodziwiać te sliczności.....nie badz taka............:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Chętnie bym wstawiła foteczki, bo trochę ich w czasie remontu porobiłam, ale jest jeden problem. Ani VPX ani żaba nie chca ładować moich zdjęć. Nie wiem, dlaczego. Będę jeszcze próbowała na innym kompie. A w ostateczności - prześlę je na maila do Vectry i poprosze o wstawienie. Adamant napisał(a):a my przypominamy się po dłuższej przerwie :p malutka skończyła 7 tygodni i rozrabia na całego dlatego postawa na śpiąco ale wieczorkiem ostrzygę ją i zrobię lepsze fotki a tak wypoczywa przed następnym rozrabianiem A moje mają juz 2 tygodnie, ale nie mogę wstawiać fotek na DGM. Nie wiem, dlaczego. NIunia - baaaardzo słodka...:lol::loveu: Pzdr. Quote
mrowa23 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 sprobuj aiaczku przez reczne wpisanie bo tak z autoamtu to nei wchodza niestety... a ja tez jestem ciekawa malenstw :] Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Tak więc oficjalnie przedstawiam Wam OKI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI. Ponieważ mam trochę zaległości, to informuję, że maluch ma na tych fotkach 4 dni. A urodzony został 12.11.2009 r. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 A teraz Rodzyneczka - OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Cd. OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI Quote
mrowa23 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ale tluscioszki .... wiecej wiecej :D Quote
dzasta Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Asiaczku boskie są te Twoje maluszki :loveu: Czekam na więcej ! Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 mrowa23 napisał(a):ale tluscioszki .... wiecej wiecej :D dzasta napisał(a):Asiaczku boskie są te Twoje maluszki :loveu: Czekam na więcej ! Kochane, będzie więcej fotek, ale dopiero po powrocie z bazarku i sklepu meblowego. Niestety... Pzdr. Quote
Mudik Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ajajaj wiesz, data ich urodzin przypomniała mi,że zapomniałam o urodzinach mojego Delika. 15 listopada skończył 2 latka:oops::oops: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ... a mnie się wydaje, że znam Delika już bardzo daaaaaawno... Pzdr. Quote
Mudik Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Asiaczek napisał(a):... a mnie się wydaje, że znam Delika już bardzo daaaaaawno... Pzdr. Hihihi a on dopiero 2 lata ma , taki młodzik :-D Quote
bargest Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Asiaczku jeszcze raz gratuluje maluchow sa slodkie. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 A teraz fotki chłopaka pręguska o imieniu OFI CHILD OF THE Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Cd. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 A teraz ORI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts