smutnata2 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 mam nadzieje zetym razem nikt mnie nie osądzi:D Quote
evel Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 smutnata2 napisał(a):mam nadzieje zetym razem nikt mnie nie osądzi:D a jaka to hodowla, bo chyba przeoczyłam? ;) Quote
madeleine Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 też czekam na fotki basków :cool3: http://img10.imageshack.us/img10/5383/img8185i.jpg te łapeczki małe :loveu: i może to niegrzeczne ale myślę, że smutnata ma jakieś zaburzenia i żadnych szczeniaków nie będzie zważywszy na to co się wcześniej stało (mam na myśli kradzież zdjęcia itp) Quote
furciaczek Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Chodzilo o laby...tak przynajmniej zrozumialam:p Jezu ajkie te wasze kluchy slodkie wszystkie:loveu: Quote
havana Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 evl napisał(a):a jaka to hodowla, bo chyba przeoczyłam? ;) najpewniej wirtualna :p Quote
I*love*shih*tzu Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Moja suni właśnie skończyła rodzić ! Jest wykończona ale warto było ;)) Urodziły się nam 2 chłopki i 3 dziewczynki ! postaram się dodać zdjęcia w najbliższym czasie. Quote
bargest Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 I*love*shih*tzu napisał(a):Moja suni właśnie skończyła rodzić ! Jest wykończona ale warto było ;)) Urodziły się nam 2 chłopki i 3 dziewczynki ! postaram się dodać zdjęcia w najbliższym czasie. Gratuluje:multi: i juz po strachu.Teraz tylko odpowiednia opieka nad mama i maluchami.Pozdrawim. Quote
moon_light Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Asiaczki GRATULACJE !! Wracaj do wirtualnego świata i pokaż nam swoje maluchy !!!! [quote name='I*love*shih*tzu']Moja suni właśnie skończyła rodzić ! Jest wykończona ale warto było ;)) Urodziły się nam 2 chłopki i 3 dziewczynki ! postaram się dodać zdjęcia w najbliższym czasie. Uff , w końcu !! Dużo zdrówka dla mamy i dzieci ! Agenthka- Zdjęcia maluni z nowego domu są super. Kiedy szczeniak w końcu trafia do nowego właściciela, to jakiegoś takiego blasku nabiera (zauważyliście to ? , serio pytam ). Piękna dama z niej rośnie. Bargest- a kiedy u Ciebie jakieś dzidzie będą ? Quote
moon_light Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='agnethka']dziękuję :loveu: wiesz... coś w tym jest, bo jak dostałam pierwsze zdjęcia Alojzynki to wydała mi się jakaś "inna", ale w sensie pozytywnym... :lol: zupełnie inne szczenię - u mnie to było dziudziu malunie niunie, a tam? panieneczka, że ho ho :loveu: Czyli nie tylko ja to widzę :cool3::lol:. :multi: Sorry za przekręcenie nicku. Quote
bargest Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Moon light juz na dniach spodziewam sie malych yoraskow:lol: a okolo 24 listopada maja przyjsc na swiat z niecierpliwoscia oczekiwane pierwsze dzieci mojej zwycieskiej pary Tequili i Libiego.Poniewaz w gryfonikach nie wiadomo jakie beda kolory i odmiany to jest to jeszcze bardziej fascynujace.:evil_lol: Quote
megi82 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 I*love*shih*tzu napisał(a):Moja suni właśnie skończyła rodzić ! Jest wykończona ale warto było ;)) Urodziły się nam 2 chłopki i 3 dziewczynki ! postaram się dodać zdjęcia w najbliższym czasie. gratuluję:loveu: czekamy na fotorelacje Quote
smutnata2 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 jutro mnie nie bedzie nie zgadniecie dlaczego Quote
Onomato-Peja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 smutnata2 napisał(a):jutro mnie nie bedzie nie zgadniecie dlaczego hmn... jedziesz wyprodukować kundelki ? :cool1: EDIT: Podzielisz się z nami przydomkami hodowlanymi ? Bo coś unikasz odpowiedzi... Wygląda to jakbyś chciała rozmnażać psy bez rodowodów... Quote
Unbelievable Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Onomato-Peja napisał(a):hmn... jedziesz wyprodukować kundelki ? :cool1: EDIT: Podzielisz się z nami przydomkami hodowlanymi ? Bo coś unikasz odpowiedzi... Wygląda to jakbyś chciała rozmnażać psy bez rodowodów... jeżeli w ogóle ma jakiegoś psa:roll: Quote
madeleine Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 chyba właśnie do lekarza :diabloti: Quote
bargest Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 I....stalo sie malutkie yorki wlasnie przyszly na swiat:multi:Urodzilo sie 3 chlopaczkow i na oslode ostatnia przyszla dziewczynka. Quote
dzasta Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Smutnata2 widziałam Twoje wypowiedzi tudzież wypociny na innych forach dzięki wujaszkowi google i to nawet żenadą szkoda nazwać... Bargest to kiedy nam pokażesz swoje małe kluseczki Yorkowe :loveu: Quote
Błyskotka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Smutnata2 to jest forum dla poważnych ludzi ! Quote
panienkabubu Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A ja przyszłam się pochwalić, że cuda się zdarzają, moja Novinka 3 miesiące i 1 dzień po porodzie dzisiaj wygrała CWC, CACIB i BOB (na 13 bostonów) w Kielcach :-) Także odpowiednia dieta, dużo ruchu i suki super wracają do swojej kondycji przedporodowej :-) Quote
Armia Drakona Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 smutnata2 napisał(a):Sunia jest zótta i łagodna ! Pochodzimy z łodzi z hodowli kiken mnie też już się znudziło - smutna podzieliła się z nami powyższą wiadomością Panienkabubu - BRAVO:loveu::loveu::loveu: Gratulacje dla kolejnych mam:loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Gratuluję wszystkim nowym mamusią :loveu: :loveu: :loveu: a to kuleczka , mamy już tydzień :p Quote
ewtos Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 panienkabubu napisał(a):A ja przyszłam się pochwalić, że cuda się zdarzają, moja Novinka 3 miesiące i 1 dzień po porodzie dzisiaj wygrała CWC, CACIB i BOB (na 13 bostonów) w Kielcach :-) Także odpowiednia dieta, dużo ruchu i suki super wracają do swojej kondycji przedporodowej :-) Zuch dziewczyna :multi: wielkie gratulacje! Quote
moon_light Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Butu brawka !! bargest napisał(a):I....stalo sie malutkie yorki wlasnie przyszly na swiat:multi:Urodzilo sie 3 chlopaczkow i na oslode ostatnia przyszla dziewczynka. Ha, na moje zawołanie się urodziły :) :) :) 4 maluchy u yorka to swietny wynik . gratulacje ! Vectra napisał(a):Gratuluję wszystkim nowym mamusią :loveu: :loveu: :loveu: a to kuleczka , mamy już tydzień :p KULA :) jest ogromna :loveu: Quote
Recommended Posts