Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I*love*shih*tzu napisał(a):
Moja suni właśnie skończyła rodzić ! Jest wykończona ale warto było ;)) Urodziły się nam 2 chłopki i 3 dziewczynki ! postaram się dodać zdjęcia w najbliższym czasie.

Gratuluje:multi: i juz po strachu.Teraz tylko odpowiednia opieka nad mama i maluchami.Pozdrawim.

Posted

Asiaczki GRATULACJE !! Wracaj do wirtualnego świata i pokaż nam swoje maluchy !!!!
[quote name='I*love*shih*tzu']Moja suni właśnie skończyła rodzić ! Jest wykończona ale warto było ;)) Urodziły się nam 2 chłopki i 3 dziewczynki ! postaram się dodać zdjęcia w najbliższym czasie.
Uff , w końcu !! Dużo zdrówka dla mamy i dzieci !

Agenthka- Zdjęcia maluni z nowego domu są super. Kiedy szczeniak w końcu trafia do nowego właściciela, to jakiegoś takiego blasku nabiera (zauważyliście to ? , serio pytam ). Piękna dama z niej rośnie.

Bargest- a kiedy u Ciebie jakieś dzidzie będą ?

Posted

[quote name='agnethka']dziękuję :loveu:

wiesz... coś w tym jest, bo jak dostałam pierwsze zdjęcia Alojzynki to wydała mi się jakaś "inna", ale w sensie pozytywnym... :lol: zupełnie inne szczenię - u mnie to było dziudziu malunie niunie, a tam? panieneczka, że ho ho :loveu:
Czyli nie tylko ja to widzę :cool3::lol:. :multi:
Sorry za przekręcenie nicku.

Posted

Moon light juz na dniach spodziewam sie malych yoraskow:lol: a okolo 24 listopada maja przyjsc na swiat z niecierpliwoscia oczekiwane pierwsze dzieci mojej zwycieskiej pary Tequili i Libiego.Poniewaz w gryfonikach nie wiadomo jakie beda kolory i odmiany to jest to jeszcze bardziej fascynujace.:evil_lol:

Posted

I*love*shih*tzu napisał(a):
Moja suni właśnie skończyła rodzić ! Jest wykończona ale warto było ;)) Urodziły się nam 2 chłopki i 3 dziewczynki ! postaram się dodać zdjęcia w najbliższym czasie.

gratuluję:loveu:
czekamy na fotorelacje

Posted

smutnata2 napisał(a):
jutro mnie nie bedzie nie zgadniecie dlaczego

hmn... jedziesz wyprodukować kundelki ? :cool1:

EDIT:
Podzielisz się z nami przydomkami hodowlanymi ? Bo coś unikasz odpowiedzi... Wygląda to jakbyś chciała rozmnażać psy bez rodowodów...

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
hmn... jedziesz wyprodukować kundelki ? :cool1:

EDIT:
Podzielisz się z nami przydomkami hodowlanymi ? Bo coś unikasz odpowiedzi... Wygląda to jakbyś chciała rozmnażać psy bez rodowodów...

jeżeli w ogóle ma jakiegoś psa:roll:

Posted

Smutnata2 widziałam Twoje wypowiedzi tudzież wypociny na innych forach dzięki wujaszkowi google i to nawet żenadą szkoda nazwać...

Bargest to kiedy nam pokażesz swoje małe kluseczki Yorkowe :loveu:

Posted

A ja przyszłam się pochwalić, że cuda się zdarzają, moja Novinka 3 miesiące i 1 dzień po porodzie dzisiaj wygrała CWC, CACIB i BOB (na 13 bostonów) w Kielcach :-)
Także odpowiednia dieta, dużo ruchu i suki super wracają do swojej kondycji przedporodowej :-)

Posted

smutnata2 napisał(a):
Sunia jest zótta i łagodna ! Pochodzimy z łodzi z hodowli kiken

mnie też już się znudziło - smutna podzieliła się z nami powyższą wiadomością

Panienkabubu - BRAVO:loveu::loveu::loveu:
Gratulacje dla kolejnych mam:loveu::loveu::loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
A ja przyszłam się pochwalić, że cuda się zdarzają, moja Novinka 3 miesiące i 1 dzień po porodzie dzisiaj wygrała CWC, CACIB i BOB (na 13 bostonów) w Kielcach :-)
Także odpowiednia dieta, dużo ruchu i suki super wracają do swojej kondycji przedporodowej :-)

Zuch dziewczyna :multi: wielkie gratulacje!

Posted

Butu brawka !!

bargest napisał(a):
I....stalo sie malutkie yorki wlasnie przyszly na swiat:multi:Urodzilo sie 3 chlopaczkow i na oslode ostatnia przyszla dziewczynka.

Ha, na moje zawołanie się urodziły :) :) :)
4 maluchy u yorka to swietny wynik . gratulacje !
Vectra napisał(a):
Gratuluję wszystkim nowym mamusią :loveu: :loveu: :loveu:

a to kuleczka , mamy już tydzień :p

KULA :) jest ogromna :loveu: