Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na poczatku : GRATULACJE :)
Są boksie a tu się zakochałam

Mamusia dzielna i maluszki sa boskie nie zdrowo się chowają :)

U mnie też tak było, że ustawialam butelki rzędem i jak ostatniego kończyłam karmić, to pierwszego już trzeba było zacząć. Również cała 12ka sie świetnie odchowała, ale ja byłam wychudzona i zmęczona niesamowicie, do granic ludzkich możliwości

Draczyn normalnie pokłony w twoją strone - całą 12-stke wychować fiu fi nie lada wyczyn - przynajmniej dla mnie :)

Posted

[quote name='Alojzyna']
CAYA

:loveu: :multi: :loveu: cudna :multi: no ale jakby mogło być inaczej - toż to już prawie moja rodzina :cool3: Alojzyna - Ty jej tam opowiadaj, że sznaucerki mini są bardzo fajne i że trzeba patrzeń na ich zachowanie przez palce :lol: i nie denerwować się jak będą czasem niedobre :shake:

Posted

Ależ proszę bardzo (niedługo braknie mi miejsca na dysku)..

Oto Caya zwana po domowemu Kluską.

Kluska dzisiaj otworzyła oczka!!!

Kluska ważyła dzisiaj 1100 g.

A to Cartman zwany Kluskiem:

Klusek natomiast ważył tylko 100 g mniej od Kluski.

Posted

Po prostu piękne!!!
Łapki mają jak sztuczne - takie skórzane i gładziutkie...

Alojzyna - mam prośbę: obetnij pazurki maluszkom, bo one pewnie drapią sunię podczas jedzenia. A na zdjęciach widać, że pazurki są już na tyle długie, że spoko można je ciachnąć. Proszę.
Pzdr.

Posted

To może jutro. ;) Dzisiaj oczka otworzył Klusek,:question: ale wzrok jeszcze oboje mają bardzo mętny. Poza tym trudno je złapać z otwartymi ślepkami:roll: , bo prawie cały czas śpią...:sleep: