Martens Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Aaaa jaka piękna kropkowana mamusia!! :loveu: A maluszki prześliczne ;) Quote
Honey Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Vectra napisał(a): Wszystko się udało , poród był naturalny , obie dziewczynki wyszły tyłem do świata ;) urodziły się dwie .. bez strat , całe , zdrowe , żywe !!! Mamusia zajmuje się nimi troskliwie , karmi , pielęgnuje ... ]http://img2.vpx.pl/up/20091107/100_7280_may.jpg gratulacje! :loveu: Ale ja jestem pod wrazeniem umaszczenia mamusi, zupelnie jak owerniak!!! :crazyeye::loveu: Quote
Vectra Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ilość jest idealna !! taka w sam raz , na sprawdzenie , co ta para daje .. a daje to co oczekiwałam ;) to są nasze psy , wiec można to powtórzyć , chodź nie wiem czy dam się ;) Raczej nie zostawię teraz , bo troszkę plany zmieniłam ... ale by nie zapeszać , o tym we właściwym czasie ... Obie dziewczynki zatem są na wydaniu , będziemy im szukać najlepszych z najlepszych domków `... znaczy naj niech one zaczną widzieć , chodzić hahahha teraz my musimy się nimi nacieszyć ... Jeszcze raz wielkie dzięki za kciuki , wsparcie , miłe słowa Ja siedzę i gapie się w monitor ... Dodam że 1 dziewczynka przyszła na świat w swojego tatusia urodziny , dokladnie taka jak on .... Franio też sie urodził pierwszy .. siedzę i się cieszę jak głupi do pudełeczka :evil_lol: Szymka kochana spełniła moje marzenia , oczekiwania - ale ona jest super suczką , to dlatego posłuchała :) Mamy drugie pokolenie Penn-Staffów :multi: sklonowane :evil_lol: Quote
Agama Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Gratulacje dla mamusiek i babc nowych maluszkow:loveu: my dopisujemy sie do listy oczekujacych na szczenki,termin mamy na 4 grudnia Quote
Mudik Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Vectra faktycznie wykapane córeczki, zwłaszcza ta druga, słodkości, a kolor mamusi też mi się bardzo podoba , oryginalna jest.:loveu::loveu: Quote
Vectra Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Następnym razem , sklonujemy Szymi ;) Dzięki Quote
Asiaczek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 karenina napisał(a):Cuda, cuda niewidy. Dogo po chyba 3 tygodniach postanowiło ze pozwoli mi się zalogowac. A u nas...Duzo nowosci :evil_lol: Zestaw D - 3 panny i kawaler - urodone 26 pazdziernika :loveu: i Zestaw E - 4 panny i 1 kawaler- urodzone 27 pazdziernika:loveu: Moze za dnia dogo tez pozwoli mi się zalogowac :lol: Ale miałaś fajnie - dzień po dniu porody...:lol: Gratulacje! Vectra napisał(a):rodzimy !!! na razie są dwie dziewuchy :) Brawo i gratulacje! Pzdr. Quote
Armia Drakona Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Mikrus - czadowny szczeniaczek, widać, że szczęśliwy:loveu::multi: A wszystkie nowonarodzone dzieciaki są słodkie - GRATULACJE:loveu: Quote
Iza. Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Agama napisał(a): my dopisujemy sie do listy oczekujacych na szczenki,termin mamy na 4 grudnia Trzymam kciuki za zdrowe i piękne maluszki :loveu: Starsznie jestem ciekawa, jak maluszki po Joyku się urodza :cool3: Quote
bargest Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Wszystkim nowonarodzonym duzo zdrowka i gratulacje dla dzielnych mam. Quote
Agama Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Izo po Joyku musza byc pieknosciowe i papier super a to najwazniejsze,Mamuska tez zawsze na lokacie:eviltong:,ponadto psychika rodzicow zjawiskowa Quote
Iza. Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Agama napisał(a):Izo po Joyku musza byc pieknosciowe i papier super a to najwazniejsze,Mamuska tez zawsze na lokacie:eviltong:,ponadto psychika rodzicow zjawiskowa Suczki Twojej nie znam,może kiedyś to nadrobię hihi :eviltong: Ale Joyek był pierwszym grzywaczem, tak bliżej niż tak tylko na wystawie ;) powalił mnie swoim charakterem i dzięki niemu utwierdziłam się w przekonaniu, ze grzywacz to rasa dla mnie i od prawie miesiąca jeden taki mały smrodek biega mi po chacie :evil_lol: Także mam do niego sentyment ;) Quote
karjo2 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Alez sie maluchow posypalo, cudniaste wszystkie :loveu:. Quote
Śnieżynka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Agama podziel się sekretem kto będzie mamusią :D bo tatusia juz znamy :) Quote
Agama Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Sniezynko tylko Kiki moze zostac mamusia ,inne moje 2 sunie to emerytki,jedna ma 10 a druga prawie 12 Quote
Alojzyna Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Przez dwa tygodnie niebytności na dogo miałam taaaaaaaakie zaległości w czytaniu :razz: Gratuluję nowo narodzonych maluszków :loveu: Karenina - jestem pod wrażenie 5-tka w jednym miocie!!! fiu, fiu :multi::loveu: Gdzie Raki je wszystkie pomieściła :crazyeye::lol: A my meldujemy, że zameldujemy się na porodówce za tydzień z okładem :lol: Quote
WeronikaM Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ja gratuluje wszystkim za sconki i czekam też na jakieś foty :cool3: Quote
Asiaczek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Agama napisał(a):Sniezynko tylko Kiki moze zostac mamusia ,inne moje 2 sunie to emerytki,jedna ma 10 a druga prawie 12 Sorki, nie doczytałam, a na kiedy masz termin? Alojzyna napisał(a): A my meldujemy, że zameldujemy się na porodówce za tydzień z okładem :lol: ...a my za niecały tydzien meldujemy się ze szczylkami (tfu, tfu, tfu...)... Pzdr. Quote
evel Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Gratulacje dla dzielnej Szymi i innych mamuś :loveu: Vectra, macie już pomysł na imiona dla maluchów? Pierwsza, ta franiowo-urodzinowa powinna się nazywać Cool Daddy's Daughter :evil_lol: albo po prostu Córeczka Tatusia :lol: Inne na C: Cheri Lady (muzyczka w tle :diabloti:) Candy Girl (tu proszę sobie nie kojarzyć z najnowszą pożal się Boże celebrytką :shake:) Chocolate Cookie Cream Cake Cindy C. C'est La Vie C'mon and Love Me/Come On And Love Me Canine Superstar Catchy Girl Charismatic Showgirl (dla wystawowej pannicy :evil_lol:) Classy Chick Courageous Girl uff :cool1: Quote
evel Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Haha, nie wiem dlaczego, ale małe staffiki, zwłaszcza brąziki mi się kojarzą z czymś słodkim, jak czekolada, ciasteczka :loveu: i tak dalej :oops: Quote
Unbelievable Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='evl'] Cheri Lady (muzyczka w tle :diabloti:) A nie Cherry? :hmmmm: mi się podoba Cream Cake :diabloti: takie słodkie :loveu: Quote
Agama Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Asiaczku termin mamy na 4 grudnia,sunia jest stosunkowo mala i to jej pierwszy porod,krylismy raz i liczylam na maly miot a na usg wyszly 4 czyli moze byc wiecej... Quote
evel Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Unbelievable']A nie Cherry? :hmmmm: mi się podoba Cream Cake :diabloti: takie słodkie :loveu: Nenene. To piosenka Modern Talking :evil_lol: Modern Talking - Cheri Cheri Lady - tekst piosenki, tłumaczenie piosenki, teledysk [tekstowo.pl] Cheri miało być chyba bardziej w odniesieniu do francuskiego Mon Cheri/Ma Cherie [?] tylko jakoś im to śmiesznie wyszło :) Swoją drogą to był podobno swego czasu taaaaki hicior dyskotekowy :diabloti: Ale jak kto lubi, może być i Cherry Lady ;) Quote
boksiedwa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A maluszki rosną i rozrabiają :D Po niedzieli tatoo i pierwsze szczepienie. A później przegląd miotu i rozstanie, chociaż jeszcze do końca nie jestem pewna gdzie i co. Dziś dostały obróżki :) EL CORAZON - Rudzia EL DIABLO - Bunio Quote
Recommended Posts