bargest Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Nie rozumiem takiego postepowania.:shake: Quote
Asiaczek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='moon_light'][COLOR=Red] SMUTNATA UKRADŁA ZDJĘCIE DOGÓW NIEMIECKICH ! Z HODOWLI GIGA LA GOTHICA. o tutaj link dla was: [/COLOR][url=http://www.gigalagothica.pl/gigamioty_e_1.html]Great Dane Kennel Giga La Gothica[/url] [COLOR=Red] Szczenięta mają już 5 miesięcy...[/COLOR] :shake:żenada po co takie gierki.. Masz 10 lat i chciałabyś hodować pieski ?[/QUOTE] [B]Moon [/B]- brawo za czujność... Pzdr. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 woow moon_light jak ty sie zorientowałaś :klacz: ja bym sie w zyciu nie kapneła :roll: boshe jakie ludzie już na tą dogomanie wchodzą :shake: Quote
moon_light Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 bo świat "psiarzy"(nienawidzę tego określenia, trochę pejoratywnie jak dla mnie brzmi..ale tutaj najlepiej pasuje), jest baaardzo mały, a już szczególnie światek psów rasowych ;) i żeby oczyścić atmosferę wklejam córkę urodzoną i mieszkającą na słowenii. Moja ulubienica, ze wszystkch dotychczasowych dzidzi fifiego chyba właśnie ta najlepiej się zapowiada :lol: [IMG]http://img511.imageshack.us/img511/1153/sienka.jpg[/IMG] ma juz 3.5 miesiaca Quote
evel Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja chyba za stara jestem, bo nie kumam, o co chodziło w tej całej sytuacji... :hmmmm: Znaczy tak, fotki ukradziono, to głupie świństwo :roll:, ale po co? [URL]http://img511.imageshack.us/img511/1153/sienka.jpg[/URL] jakie stopalki do zacałowania :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 http://img511.imageshack.us/img511/1153/sienka.jpg ale słodkości mi to przypomina ogromnego doga niemieckiego z wyżłem weimarskim :D:D:D Quote
moon_light Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Zapomniałam napisać że białe owczarki szwajcarskie stronę wcześniej wklejane są przesłooodkie :). Wyglądają jak zminiaturyzowane kopie dorosłych :). Takie już 'zrobione' od maleńkości :lol: evl napisał(a): http://img511.imageshack.us/img511/1153/sienka.jpg jakie stopalki do zacałowania :loveu: prawda ? ale najlepsze do całowania stópki mają dogi niemieckie arlekiny:loveu: różowiutkie :loveu:. czarne 'k'otki maja takie male lapcie: Quote
M&S Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 moon_light napisał(a): czarne 'k'otki maja takie male lapcie: http://img413.imageshack.us/img413/3665/lapcie.jpg Aż wierzyć się nie chce, że z takiej okruszki wyrośnie dog :lol: Cudne nóżki :loveu: Quote
PANGEA Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 smutnata2 napisał(a):dog angielski 3 samce i 7 suczek !!!;) moon_light napisał(a): SMUTNATA UKRADŁA ZDJĘCIE DOGÓW NIEMIECKICH ! Z HODOWLI GIGA LA GOTHICA. o tutaj link dla was: Great Dane Kennel Giga La Gothica Szczenięta mają już 5 miesięcy... :shake:żenada po co takie gierki.. Masz 10 lat i chciałabyś hodować pieski ? no wlasnie chcialam pisac, ze jakos tak znajomo wygladaja... Natalia brawo za refleks i oko.... Te malenstwa ze zdjecia, to wkoncu moje wnuczeta.... Dzis bylam je odwiedzic... 2 chlopcow nadal szuka domu.... Jutro pokaze wam ich obecne fotki.... :diabloti: waga 35 kg :evil_lol: i taki drobiazg... maja 4 mies No i oczywiscie sa dogami niemieckimi :cool3: Quote
moon_light Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dzięki za wszystkie miłe słowa o dzieciach :) Dla mnie to WIEELKAAA radość patrzeć jak rosną . ;) PANGEA napisał(a):no wlasnie chcialam pisac, ze jakos tak znajomo wygladaja... Natalia brawo za refleks i oko.... Te malenstwa ze zdjecia, to wkoncu moje wnuczeta.... Dzis bylam je odwiedzic... 2 chlopcow nadal szuka domu.... Jutro pokaze wam ich obecne fotki.... :diabloti: waga 35 kg :evil_lol: i taki drobiazg... maja 4 mies No i oczywiscie sa dogami niemieckimi :cool3: POKAŻ DZIŚŚŚŚŚŚŚŚŚ !!!!!! Quote
gigalagothica Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 hmmm, w sumie nie wiem jak to skomentowac... nie wchodzilam na forum juz chyba rok czy dwa, ale sami rozumiecie że wypadało mi się tu pojawić. Niebywale mnie to śmieszy ale i niebywale wkurza! (cisną mi sie na usta nieco mocniejsze słowa) Kradzież zdjęć, podszywanie się, kłamstwa... SMUTNATA - to ŻĘNUJĄCE! A teraz do tych forumowiczów którzy dali się wciągnąć w opowiastkę powyższej osoby - moje szczeniaczki mają się świetnie. To już 4-miesięczne dzieci, nigdy nie odrzucone przez matkę i w większści już w nowych domach. Jeżeli ktoś ma ochotę pooglądać te autentyczne dogi NIEMIECKIE to zapraszam na strone mojej hodowli skąd rzeczywiście ukradziono fotografie (Moonek - dzieki kobieto że czuwasz) dogi niemieckie Giga La Gothica Jak Pangea wspomniała - dwaj bracia czekaja jeszcze na nowe domy. Quote
bargest Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Gigalagothica obejrzalam zdjecia na Twojej stronie, maluchy przesliczne. Natomiast co do kradziezy zdjec ja rowniez padlam ofiara kradziezy.Przypadkowo ogladajac ogloszenia o szczenietach yorka znalazlam zdjecie mojego szczeniaka reklamujace szczenieta bez rodowodu.Bylam w szoku i myslalam, ze moze to tylko podobne, ale sprawdzilam i okazalo sie, ze to moje zdjecie. Coz powiedziec ludzie sa beszczelni:angryy: Quote
Saskja Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ha, ja kiedyś trafilam w necie na zdjęcie mojej Grzanki (tej z avatarka) z informacją, że jest NA SPRZEDAŻ :angryy: :angryy: :angryy: Jakaś gówniara się na blogu zabawiała w hodowczynię, oczywiście nie bylo żadnych danych kontaktowych, bo chętnie bym ją odwiedziła i pokazała smarkuli, jak bardzo Grzanka na sprzedaż nie jest :mad: Ja generalnie lubię dzieci, ale nie lubię dzieci głupich i znudzonych, które zamiast poczytać książkę (choćby i o psach), bawią się w tak durnowaty sposób. A wracając do tematu wątku - ustawiamy się w kolejce, poród za jakieś 20 dni. Będą niebieskie kluseczki - takich tu chyba jeszcze w porodówce nie było :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 moon_light napisał(a):bo świat "psiarzy"(nienawidzę tego określenia, trochę pejoratywnie jak dla mnie brzmi..ale tutaj najlepiej pasuje), jest baaardzo mały, a już szczególnie światek psów rasowych ;) i żeby oczyścić atmosferę wklejam córkę urodzoną i mieszkającą na słowenii.Moja ulubienica, ze wszystkch dotychczasowych dzidzi fifiego chyba właśnie ta najlepiej się zapowiada :lol: ma juz 3.5 miesiaca A jak ma na imię ta Twoja ulubienica? Saskja napisał(a): A wracając do tematu wątku - ustawiamy się w kolejce, poród za jakieś 20 dni. Będą niebieskie kluseczki - takich tu chyba jeszcze w porodówce nie było :loveu: Ja co prawda będę mogła się pochwalic (tfu, tfu, tfu...) raczej tylko rudo-białymi lub pręgowanymi baskami, ale z tymi rudościami będę PRZED Tobą, hahaha:lol:;)... Pzdr. Quote
Saskja Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nooo, Asiaczku, gdy ja będę mierzyć Saskji w doopce temperaturę, Twoje baski będą się już kolebać na własnych łapkach :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dobre określenie "kolebać"...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 agnethka napisał(a):Asiaczku - ja lubie te Twoje biało-rudości, a pręgowania u basków powalają na kolanka ;) my z kolei będziemy się żegnać już z porodówką - mam nadzieję, że do wiosny przyszłego roku... ale i tak będę Was tu jak zwykle podglądać i kibicować ;) jutro nasza Alutka jedzie do nowego domu... mi już smutno od tygodnia jest z tego powodu... tyle fajnego, że będziemy się widywać, odwiedzać i jeździć na wystawy :cool3: taka była maniunia: Taki los. Dobrze, że na wystawach będziecie się widywac. Ja mam kilka takich psiaków, o których nie wiem nic... Maile, telefony, SMS'y pozostają bez odpowiedzi... Co prawda rzecz dotyczy moich pierwszych miotów basków, czyli z 2001 r., ale zawsze trochę żal, że nic nie wiem no i żal do ludzi, że tak postępują, mimo wcześniejszych zapewnień o kontakcie... Ja juz się z tym pogodziłam, bo i co mam robić...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 agnethka napisał(a):prawdopodobnie będziemy jeździć na te same wystawy ;) przynajmniej na początku, dopóki nowi właściciele nie oswoją się z atmosferą wystawową ;) zobaczymy - jutro będziemy sobie plotkowac i ustalać to i owo :razz: Plotkujcie i ustalajcie, aby owocnie!:lol: Pzdr. Quote
Adamant Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Co do podszywania się to i ja padłam ofiarą 5 lat temu ale ja zgłosiłam to na prokuraturę. Facet przemycał ze Słowacji i sprzedawał chore beagle a przy sprzedaży kierował na moją stronę i wszyscy mysleli że to ja sprzedaję :angryy: Dozie mają pazurki jak lakierowane :evil_lol: a to nasze pierwsze kroczki nieco zaspane :p Chou Chou Quote
rodzice Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 moon_light napisał(a):bo świat "psiarzy"(nienawidzę tego określenia, trochę pejoratywnie jak dla mnie brzmi..ale tutaj najlepiej pasuje), jest baaardzo mały, a już szczególnie światek psów rasowych ;) i żeby oczyścić atmosferę wklejam córkę urodzoną i mieszkającą na słowenii. Moja ulubienica, ze wszystkch dotychczasowych dzidzi fifiego chyba właśnie ta najlepiej się zapowiada :lol: http://img511.imageshack.us/img511/1153/sienka.jpg ma juz 3.5 miesiaca Witam no to ja dla porównania wstawiam fotki z wizyty Mikruska który równiez ma 3,5 miesiaca . Mikrusek nazywa sie teraz Maczo lub Maczulo i jest miłoscią dwóch przesympatycznych sióstr które mieszkają obok siebie .Rozpieszczany jest tak ze wyrosły mu spore różki i musiałam pokazać jak je trochę przytępić :lol:. Biega po ogromnym ogrodzie , umie już załatwiać sie tylko na dwoku , sporo urósł przez te 2 tygodnie i przybrał na wadze . Moje kudłate poznały go od razu i przywitały z ogromnym chałasem . Lizankom , przepychankom i zabawom nie było końca . Kiedy widziałam ze Mikrusek ma dość musiałam towarzystwo odesłać na miejsca . Wstawiam jego album , zdjęcia z wizyty sa na końcu . Picasa Web Albums - Urszula - Mikrusek Quote
AnkaW Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jak on pięknie wyrósł :loveu::loveu::loveu: prawdziwy Maczo i jakich ślicznych kolorków nabiera :loveu::loveu::loveu: Quote
smutnata2 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 pewnie bardzo ciezka.co do decyzji stwierdzilam ze nadaje sie tylko do kciuków Quote
rodzice Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 :crazyeye: o rany nie łapię o co chodzi ? Quote
moon_light Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Mikrus jest świetny , jeszcze raz gratuluję wytrwałości którą włożyłaś w odchowanie go :) !! Quote
Recommended Posts