Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='moon_light'][COLOR=Red]
SMUTNATA UKRADŁA ZDJĘCIE DOGÓW NIEMIECKICH ! Z HODOWLI GIGA LA GOTHICA.
o tutaj link dla was: [/COLOR][url=http://www.gigalagothica.pl/gigamioty_e_1.html]Great Dane Kennel Giga La Gothica[/url]
[COLOR=Red]
Szczenięta mają już 5 miesięcy...[/COLOR] :shake:żenada po co takie gierki..
Masz 10 lat i chciałabyś hodować pieski ?[/QUOTE]
[B]Moon [/B]- brawo za czujność...

Pzdr.

Posted

bo świat "psiarzy"(nienawidzę tego określenia, trochę pejoratywnie jak dla mnie brzmi..ale tutaj najlepiej pasuje), jest baaardzo mały, a już szczególnie światek psów rasowych ;)

i żeby oczyścić atmosferę wklejam córkę urodzoną i mieszkającą na słowenii.
Moja ulubienica, ze wszystkch dotychczasowych dzidzi fifiego chyba właśnie ta najlepiej się zapowiada :lol:
[IMG]http://img511.imageshack.us/img511/1153/sienka.jpg[/IMG]
ma juz 3.5 miesiaca

Posted

Ja chyba za stara jestem, bo nie kumam, o co chodziło w tej całej sytuacji... :hmmmm: Znaczy tak, fotki ukradziono, to głupie świństwo :roll:, ale po co?

[URL]http://img511.imageshack.us/img511/1153/sienka.jpg[/URL] jakie stopalki do zacałowania :loveu:

Posted

Zapomniałam napisać że białe owczarki szwajcarskie stronę wcześniej wklejane są przesłooodkie :). Wyglądają jak zminiaturyzowane kopie dorosłych :). Takie już 'zrobione' od maleńkości :lol:

evl napisał(a):

http://img511.imageshack.us/img511/1153/sienka.jpg jakie stopalki do zacałowania :loveu:

prawda ? ale najlepsze do całowania stópki mają dogi niemieckie arlekiny:loveu: różowiutkie :loveu:.

czarne 'k'otki maja takie male lapcie:

Posted

smutnata2 napisał(a):
dog angielski 3 samce i 7 suczek !!!;)

moon_light napisał(a):

SMUTNATA UKRADŁA ZDJĘCIE DOGÓW NIEMIECKICH ! Z HODOWLI GIGA LA GOTHICA.
o tutaj link dla was:
Great Dane Kennel Giga La Gothica

Szczenięta mają już 5 miesięcy...
:shake:żenada po co takie gierki..
Masz 10 lat i chciałabyś hodować pieski ?

no wlasnie chcialam pisac, ze jakos tak znajomo wygladaja... Natalia brawo za refleks i oko....
Te malenstwa ze zdjecia, to wkoncu moje wnuczeta....
Dzis bylam je odwiedzic... 2 chlopcow nadal szuka domu.... Jutro pokaze wam ich obecne fotki.... :diabloti: waga 35 kg :evil_lol: i taki drobiazg... maja 4 mies
No i oczywiscie sa dogami niemieckimi :cool3:

Posted

Dzięki za wszystkie miłe słowa o dzieciach :) Dla mnie to WIEELKAAA radość patrzeć jak rosną . ;)

PANGEA napisał(a):
no wlasnie chcialam pisac, ze jakos tak znajomo wygladaja... Natalia brawo za refleks i oko....
Te malenstwa ze zdjecia, to wkoncu moje wnuczeta....
Dzis bylam je odwiedzic... 2 chlopcow nadal szuka domu.... Jutro pokaze wam ich obecne fotki.... :diabloti: waga 35 kg :evil_lol: i taki drobiazg... maja 4 mies
No i oczywiscie sa dogami niemieckimi :cool3:

POKAŻ DZIŚŚŚŚŚŚŚŚŚ !!!!!!

Posted

hmmm, w sumie nie wiem jak to skomentowac...

nie wchodzilam na forum juz chyba rok czy dwa, ale sami rozumiecie że wypadało mi się tu pojawić.

Niebywale mnie to śmieszy ale i niebywale wkurza! (cisną mi sie na usta nieco mocniejsze słowa)

Kradzież zdjęć, podszywanie się, kłamstwa...
SMUTNATA - to ŻĘNUJĄCE!

A teraz do tych forumowiczów którzy dali się wciągnąć w opowiastkę powyższej osoby - moje szczeniaczki mają się świetnie. To już 4-miesięczne dzieci, nigdy nie odrzucone przez matkę i w większści już w nowych domach.
Jeżeli ktoś ma ochotę pooglądać te autentyczne dogi NIEMIECKIE to zapraszam na strone mojej hodowli skąd rzeczywiście ukradziono fotografie (Moonek - dzieki kobieto że czuwasz) dogi niemieckie Giga La Gothica
Jak Pangea wspomniała - dwaj bracia czekaja jeszcze na nowe domy.

Posted

Gigalagothica obejrzalam zdjecia na Twojej stronie, maluchy przesliczne.
Natomiast co do kradziezy zdjec ja rowniez padlam ofiara kradziezy.Przypadkowo ogladajac ogloszenia o szczenietach yorka znalazlam zdjecie mojego szczeniaka reklamujace szczenieta bez rodowodu.Bylam w szoku i myslalam, ze moze to tylko podobne, ale sprawdzilam i okazalo sie, ze to moje zdjecie.
Coz powiedziec ludzie sa beszczelni:angryy:

Posted

Ha, ja kiedyś trafilam w necie na zdjęcie mojej Grzanki (tej z avatarka) z informacją, że jest NA SPRZEDAŻ :angryy: :angryy: :angryy: Jakaś gówniara się na blogu zabawiała w hodowczynię, oczywiście nie bylo żadnych danych kontaktowych, bo chętnie bym ją odwiedziła i pokazała smarkuli, jak bardzo Grzanka na sprzedaż nie jest :mad:
Ja generalnie lubię dzieci, ale nie lubię dzieci głupich i znudzonych, które zamiast poczytać książkę (choćby i o psach), bawią się w tak durnowaty sposób.

A wracając do tematu wątku - ustawiamy się w kolejce, poród za jakieś 20 dni. Będą niebieskie kluseczki - takich tu chyba jeszcze w porodówce nie było :loveu:

Posted

moon_light napisał(a):
bo świat "psiarzy"(nienawidzę tego określenia, trochę pejoratywnie jak dla mnie brzmi..ale tutaj najlepiej pasuje), jest baaardzo mały, a już szczególnie światek psów rasowych ;)
i żeby oczyścić atmosferę wklejam córkę urodzoną i mieszkającą na słowenii.Moja ulubienica, ze wszystkch dotychczasowych dzidzi fifiego chyba właśnie ta najlepiej się zapowiada :lol:
ma juz 3.5 miesiaca

A jak ma na imię ta Twoja ulubienica?

Saskja napisał(a):

A wracając do tematu wątku - ustawiamy się w kolejce, poród za jakieś 20 dni. Będą niebieskie kluseczki - takich tu chyba jeszcze w porodówce nie było :loveu:

Ja co prawda będę mogła się pochwalic (tfu, tfu, tfu...) raczej tylko rudo-białymi lub pręgowanymi baskami, ale z tymi rudościami będę PRZED Tobą, hahaha:lol:;)...

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
Asiaczku - ja lubie te Twoje biało-rudości, a pręgowania u basków powalają na kolanka ;)
my z kolei będziemy się żegnać już z porodówką - mam nadzieję, że do wiosny przyszłego roku... ale i tak będę Was tu jak zwykle podglądać i kibicować ;)
jutro nasza Alutka jedzie do nowego domu... mi już smutno od tygodnia jest z tego powodu... tyle fajnego, że będziemy się widywać, odwiedzać i jeździć na wystawy :cool3:
taka była maniunia:

Taki los. Dobrze, że na wystawach będziecie się widywac. Ja mam kilka takich psiaków, o których nie wiem nic... Maile, telefony, SMS'y pozostają bez odpowiedzi... Co prawda rzecz dotyczy moich pierwszych miotów basków, czyli z 2001 r., ale zawsze trochę żal, że nic nie wiem no i żal do ludzi, że tak postępują, mimo wcześniejszych zapewnień o kontakcie... Ja juz się z tym pogodziłam, bo i co mam robić...?

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
prawdopodobnie będziemy jeździć na te same wystawy ;) przynajmniej na początku, dopóki nowi właściciele nie oswoją się z atmosferą wystawową ;)
zobaczymy - jutro będziemy sobie plotkowac i ustalać to i owo :razz:

Plotkujcie i ustalajcie, aby owocnie!:lol:

Pzdr.

Posted

Co do podszywania się to i ja padłam ofiarą 5 lat temu ale ja zgłosiłam to na prokuraturę. Facet przemycał ze Słowacji i sprzedawał chore beagle a przy sprzedaży kierował na moją stronę i wszyscy mysleli że to ja sprzedaję :angryy:

Dozie mają pazurki jak lakierowane :evil_lol:

a to nasze pierwsze kroczki nieco zaspane :p

Chou Chou

Posted

moon_light napisał(a):

i żeby oczyścić atmosferę wklejam córkę urodzoną i mieszkającą na słowenii.
Moja ulubienica, ze wszystkch dotychczasowych dzidzi fifiego chyba właśnie ta najlepiej się zapowiada :lol:
http://img511.imageshack.us/img511/1153/sienka.jpg
ma juz 3.5 miesiaca

Witam no to ja dla porównania wstawiam fotki z wizyty Mikruska który równiez ma 3,5 miesiaca . Mikrusek nazywa sie teraz Maczo lub Maczulo i jest miłoscią dwóch przesympatycznych sióstr które mieszkają obok siebie .Rozpieszczany jest tak ze wyrosły mu spore różki i musiałam pokazać jak je trochę przytępić :lol:. Biega po ogromnym ogrodzie , umie już załatwiać sie tylko na dwoku , sporo urósł przez te 2 tygodnie i przybrał na wadze . Moje kudłate poznały go od razu i przywitały z ogromnym chałasem . Lizankom , przepychankom i zabawom nie było końca . Kiedy widziałam ze Mikrusek ma dość musiałam towarzystwo odesłać na miejsca .
Wstawiam jego album , zdjęcia z wizyty sa na końcu .
Picasa Web Albums - Urszula - Mikrusek