Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smutnata2']a ja oczekuję i pewnie nikt nie bedzie 3tyzmał[/QUOTE]

A coś Ty taka pesymistyczna :roll:? Wszyscy będą trzymać,tylko informuj na bieżąco jak się sprawy mają ;).

Posted

my sie narazie tez pożegnamy...choć bedziemy pilnie kibicowac przyszłym mamuśkom slicznego i zdrowego przychówku ;)..nasze 'zmarszczaki"maja już ponad 4 mc..i rosna...hohoho...chyba zdecydowanie za szybko :-o:-o:-o...i ich fotka jak miał jakieś 3-mc...nasze skarbiki- Miya i Mellka które zostały z nami cieszac nas niesamowicie swoimi slicznymi osóbkami :loveu:

...z wagi urodzeniowej 500 gr panny maja w wieku 4 mc 15 kg.......

Posted

zależy czego oczekujesz :evil_lol:
jedni czekają na maluszki, inni na gwiazdkę z nieba, jeszcze inni na coś tam.
Napisz coś więcej a na pewno wszyscy będą kibicować i trzymać kciuki :p

Posted

[quote name='Iza.']Amerykański cocker spaniel ;)[/QUOTE]
A, dzięki, nie skojarzyłam tego skrótu...

Napisz, co i jak i kciuki na pewno będa trzymane.

pzdr.

Posted

Vectra, evl - dzieki za gratulacje !
SzyNka
:evil_lol: niezłą gromade musi nosić. Obstawiam przynajmniej 2x tyle ile wyszło na badaniu !.

beatka-sp
-piekne zmarszczuchy. Jako dziecko strasznie wzdychałam do tej rasy, i jak widać z wiekiem mi nie minęło ;)

[quote name='panienkabubu']moon uwielbiam te Twoje przywiązywane zdjęcia Fifiego :evil_lol:
Gratuluję, widzę, że Fifi wrócił do korzeni :evil_lol:
Otrzymasz jakąś czarną sucz dla siebie? :cool3:
Jakie przywiązywane ? Wypraszam sobie :evil_lol: Ostatnio żadnych przywiązywanych nie wstawiałam :eviltong:. Poza tym jak mam mu zrobić inaczej fotke , jak to ciele zaraz do aparatu idzie :lol:(?).
Chyba dla mnie czarnych dziewczyn nie starczy :eviltong:

Czarne "K"otki z mamą (1 doba):

Miałam wstawić więcej fotek, z dzisiaj..ale imageshack odmawia współpracy...

Posted

wpadłam podglądać co tam nowego w świecie
maluszki czarniutkie wyglądaja cudnie-nie moge nadziwić sie,że z takich kruszynek wyrosna takie olbrzymki

ja często podglądam ten temat-chociaż ja maluszków nie będę mieć,mam 2 suczki ale w typie,zreszta nawet jakby ktoras miala odpowideni papier to chyba nie zdecydowalabym sie

pytałam juz w innym dziale ale skoro Wy tu macie suki i maluszki to bedziecie wiedziec-wczoraj kolega zagiol mnie:czy to prawda ze suka jak zostanie skutecznie kryta to cieczka konczy sie jej 2-3dni po tym kryciu?
moj znajomy nie wierzyl mi,że Luny nie dopuszczałam,ale jak usłyszał ,że cieczke miala nie 21 dni ale o 11dni dłużej(miała zmiany,na jajnikach są jakieś drobne zmiany i z tad przyspieszona sterylka-jutro).Nigdzie nie mogę znalez o tym zastoju cieczki-mam nadzieje,że wy mnie oswiecicie.