Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karenina napisał(a):
Ja dokładnie nie umiem wytłumaczyc, ale ma to jakis wpływ z prędkoscia reakcji zrenicy na swiatło.
Podobno ok tydzien od otwarcia nie powinno sie uzywac lampy.

Czyli jestem już mądrzejsza o jedną rzecz. A tydzień to nie jakiś bardzo długi okres czasu. :)

Fajne te Bafiśkowe dzieciaki. Kluchowate bardzo!

Posted

Judit napisał(a):
Śliczne bachorki :loveu:

A nasze czerwono-białe seterki już oczka otwierają :cool3:

Oj to Ci się zacznie.
Moje mnie dzisiaj o 5 rano obudziły strasznym wrzaskiem- tak mi się przynajmniej wydawało :diabloti: - a one w najlepsze zabawę sobie urządziły, z poszczekiwaniem włącznie.

Zaczęły się już między sobą bawic- fajnie to wygląda:lol:

Ale najważniejsze - wiedza już ,że nie susia się w misce,w której śpią -wychodzą poza nią gdzie ułożone są podkłady "seni-soft" i czynią tam istne kałuże :):):)

Posted

oj dawno nie zagladalam. Chce powiedziec ze moje kluchy rosna jak na drozdzach...Od wczoraj dokarmiam bo mama opuszcza sie w swoich obowiazkach. Bawia sie, gryza, warcza, dra mordki na caly regulator i nie daja mi spac...mam pobudki o 5 rano. Bo one w kojcu nie chca bo jest bee ciekawej jest poza nim....
i sa tez takie madrale ze siusiaja na podklady seni soft ;)...no z kupkami bywa roznie...ale generalnie dziewczynki sa czyste. przegnalismy robactwo bleee... I obie maja juz domki zaklepane wiec o ich przyszlosc jestem spokojna...
Forest Bell w wieku 4 tygodni

Forest Brownie- 4 tygodnie

a dla chetnych na wiecej fot klusek zapraszam do klikniecia w banerek i przejscia sie do galerii na sam dol ;)

Posted

Nasza wczorajsza sesja zdjęciowa w ogródku - dzisiaj maluchy kończą 3 tygodnie .

Uwaga!
Ostatnie zdjęcie to nie jest przebarwiony dalmatynczyk :)

Posted

AMFI napisał(a):
jestem zachwycona tymi piegowatymi maluszkami:iloveyou:

AMFI dzięki .A wiesz dlaczego Cię tak zachwycają? Bo to najpiękniejsze kropki na świecie :)