Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moon Light wielkie gratulacje:multi: dla szczesliwego taty.Wreszcie doczekalas sie tych czrnych:lol:Wyrazy wspolczucia dla biednej mamy ktora bedzie musiala wychowac to stado:evil_lol:

Posted

dziekuje wam wszystkim za gratulacje !
sunia przy porodzie niezle wszystkich nastraszyla, skonczylo sie cesarką, ale na szczęście teraz mama i dzieci czują sie świetnie.
[quote name='isabelle30']a te chrzastki kupilas w koncu? dla doga to chyba samochod dostawczy trzeba? hehe? naleza sie facetowi smakolyki....
kupiłam :cool3::cool3::cool3: czipsy chrząstkowe stały się przysmakiem nr 1 ;)

[quote name='panienkabubu']Proszę mi przypomnieć, Natala, kto jest mamusią :cool3:
Gratuluję, i nie zazdroszczę opieki nad tyloma bąblami :cool3:
o tutaj mozna obejrzec mame : http://dogi.pl/szczenieta.html

[quote name='Buszki']Dla wielkiego stada dogów-WIEEEELKIE gratulacje.
Oj bedziesz miała wesoło za jakiś miesiąc :evil_lol:.
Na szczęście to nie mój dom będą demolowały małe czarne diabły :evil_lol:

[quote name='bargest']Moon Light wielkie gratulacje:multi: dla szczesliwego taty.Wreszcie doczekalas sie tych czrnych:lol:Wyrazy wspolczucia dla biednej mamy ktora bedzie musiala wychowac to stado:evil_lol:
dzieki !!!! mama na razie wiekszego zainteresowania nie przejawia, ale podobno tak jest czesto w pierwszych dniach po cesarce hm

Posted

[quote name='moon_light']11 CZARNYCH DOGÓW !! 4 suczki i 7 samców (*chyba bo na szybko sprawdzane:lol:).

Fifi i Gali się spisali :) . W końcu mam wyczekane czarne dzidzie, w dodatku pierwszy miot z tak znaczną przewagą chłopaków :loveu:.
Jedna dziewczynka całkowicie czarna :)
Zdjęć jeszcze nie mam.
Chciałaś czarne, to masz czarne. A że o ilości nie wspominałałaś, to wyszło tyle, ile wyszło...:diabloti::diabloti:
GDratulacje!

Pzdr.

Posted

[quote name='Ilka21']jejku jaka ona gruba, ile tam maluchów mieści się?;)[/QUOTE]
na to pytanie , odpowiem za tydzień ;) :evil_lol:
na USG było widać 3 , ale to było takie pobieżne badanie ... bo ona nie chciała się badać :mad: ;)

ona nie należy do szczupaków , była gruba , ale teraz to jest koszmarnie tłusta :shake: :evil_lol: większość poszło jej w boki ... ma grubszą talie niż obręcz barkową :mdleje: głowa zanikła przy tym cielsku ... :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']Moon GRATKI !!!! marzenia się spełniają :multi:

a to gruba Szymka , 8 tydzień - końcowe odliczanie zaczynamy ;)

[/QUOTE]

chyba Szynka :evil_lol:
też jestem ciekawa ile maluchów się wykluje

Posted

Vectra, trzeba uwazać przy porodzie, bo taka Szyneczka to może miec problemy. Miejcie weta pod telefonem...
Ja wiem, że Ty wiesz i inni tez, dla tego tylko przypominam.:lol:..

Pzdr.

Posted

Moon, gratulacje! Raju, 11 małych, pomarszczonych doziów... I czarne na dodatek :loveu:

No Szymeczka jak napompowana :evil_lol: Ciekawe ile maluchów Franio zmajstrował :diabloti:

Posted

Frania i Mani mama , rodziła 3 razy naturalnie - praktycznie bez pomocy człowieka , raz to zrobiła wszystkim niespodziankę ... Szynka :evil_lol: przyszła na świat przy pomocy skalpela ;) więc chyba nie ma reguły .. tak , raz tak , raz tak się rodzą ..
No na Szymki poród czeka sztab ludzi ;) w tym zorganizowana jednostka weterynaryjna :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Frania i Mani mama , rodziła 3 razy naturalnie - praktycznie bez pomocy człowieka , raz to zrobiła wszystkim niespodziankę ... Szynka :evil_lol: przyszła na świat przy pomocy skalpela ;) więc chyba nie ma reguły .. tak , raz tak , raz tak się rodzą ..
No na Szymki poród czeka sztab ludzi ;) w tym zorganizowana jednostka weterynaryjna :diabloti:[/QUOTE]
O, i to chciałam usłyszeć. Teraz już jestem spokojna...:lol:

[quote name='Adamant']
a my powolutku rośniemy :loveu:[/QUOTE]
Nooo, coraz nas więcej....:evil_lol:

Pzdr.