bargest Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Moon Light wielkie gratulacje:multi: dla szczesliwego taty.Wreszcie doczekalas sie tych czrnych:lol:Wyrazy wspolczucia dla biednej mamy ktora bedzie musiala wychowac to stado:evil_lol: Quote
moon_light Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 dziekuje wam wszystkim za gratulacje ! sunia przy porodzie niezle wszystkich nastraszyla, skonczylo sie cesarką, ale na szczęście teraz mama i dzieci czują sie świetnie. [quote name='isabelle30']a te chrzastki kupilas w koncu? dla doga to chyba samochod dostawczy trzeba? hehe? naleza sie facetowi smakolyki.... kupiłam :cool3::cool3::cool3: czipsy chrząstkowe stały się przysmakiem nr 1 ;) [quote name='panienkabubu']Proszę mi przypomnieć, Natala, kto jest mamusią :cool3: Gratuluję, i nie zazdroszczę opieki nad tyloma bąblami :cool3: o tutaj mozna obejrzec mame : http://dogi.pl/szczenieta.html [quote name='Buszki']Dla wielkiego stada dogów-WIEEEELKIE gratulacje. Oj bedziesz miała wesoło za jakiś miesiąc :evil_lol:. Na szczęście to nie mój dom będą demolowały małe czarne diabły :evil_lol: [quote name='bargest']Moon Light wielkie gratulacje:multi: dla szczesliwego taty.Wreszcie doczekalas sie tych czrnych:lol:Wyrazy wspolczucia dla biednej mamy ktora bedzie musiala wychowac to stado:evil_lol: dzieki !!!! mama na razie wiekszego zainteresowania nie przejawia, ale podobno tak jest czesto w pierwszych dniach po cesarce hm Quote
Asiaczek Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='moon_light']11 CZARNYCH DOGÓW !! 4 suczki i 7 samców (*chyba bo na szybko sprawdzane:lol:). Fifi i Gali się spisali :) . W końcu mam wyczekane czarne dzidzie, w dodatku pierwszy miot z tak znaczną przewagą chłopaków :loveu:. Jedna dziewczynka całkowicie czarna :) Zdjęć jeszcze nie mam. Chciałaś czarne, to masz czarne. A że o ilości nie wspominałałaś, to wyszło tyle, ile wyszło...:diabloti::diabloti: GDratulacje! Pzdr. Quote
Vectra Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Moon GRATKI !!!! marzenia się spełniają :multi: a to gruba Szymka , 8 tydzień - końcowe odliczanie zaczynamy ;) Quote
Ilka21 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 jejku jaka ona gruba, ile tam maluchów mieści się?;) Quote
Vectra Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Ilka21']jejku jaka ona gruba, ile tam maluchów mieści się?;)[/QUOTE] na to pytanie , odpowiem za tydzień ;) :evil_lol: na USG było widać 3 , ale to było takie pobieżne badanie ... bo ona nie chciała się badać :mad: ;) ona nie należy do szczupaków , była gruba , ale teraz to jest koszmarnie tłusta :shake: :evil_lol: większość poszło jej w boki ... ma grubszą talie niż obręcz barkową :mdleje: głowa zanikła przy tym cielsku ... :cool3: Quote
madeleine Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Vectra']Moon GRATKI !!!! marzenia się spełniają :multi: a to gruba Szymka , 8 tydzień - końcowe odliczanie zaczynamy ;) [/QUOTE] chyba Szynka :evil_lol: też jestem ciekawa ile maluchów się wykluje Quote
Asiaczek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Vectra, trzeba uwazać przy porodzie, bo taka Szyneczka to może miec problemy. Miejcie weta pod telefonem... Ja wiem, że Ty wiesz i inni tez, dla tego tylko przypominam.:lol:.. Pzdr. Quote
Mudik Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Szyneczka, baleronik, ale okrąglutka, ale jestem ciekawa co i ile się z niej wysypie. Piękna cięzaróweczka.:loveu::loveu: Quote
Darianna Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Vectra, staffiki rodzą naturalnie czy często z cesarką? Bo ja nieobeznana a coś mi gdzieś mignęło, że łatwych porodów nie mają... Quote
evel Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Moon, gratulacje! Raju, 11 małych, pomarszczonych doziów... I czarne na dodatek :loveu: No Szymeczka jak napompowana :evil_lol: Ciekawe ile maluchów Franio zmajstrował :diabloti: Quote
M&S Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Vectra I kto tak Szyneczkę zdefasonował....:evil_lol:;), Trzymamy kciuki za pomyślne narodziny A. Quote
Vectra Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Frania i Mani mama , rodziła 3 razy naturalnie - praktycznie bez pomocy człowieka , raz to zrobiła wszystkim niespodziankę ... Szynka :evil_lol: przyszła na świat przy pomocy skalpela ;) więc chyba nie ma reguły .. tak , raz tak , raz tak się rodzą .. No na Szymki poród czeka sztab ludzi ;) w tym zorganizowana jednostka weterynaryjna :diabloti: Quote
Darianna Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 garnek z wodą cały czas na gazie i prześcieradła zdezynfekowane czekają? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
evel Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Adamant, co to za rasa? Śliczny maluszek :loveu: Quote
bargest Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Adamant'] a my powolutku rośniemy :loveu: Sama slodycz:lol: Quote
boksiedwa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 śliczna czarnula :loveu: a te diabliki w oczach :diabloti: Quote
dzasta Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Agnieszka ale Alojzynka już podrosła qrcze czas szybko mija dopiero co czekałaś na poród a to już dzień rozstania z Mamusią... Adamant śliczna :loveu: http://img97.imageshack.us/img97/1159/c20v.jpg Quote
Asiaczek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Vectra']Frania i Mani mama , rodziła 3 razy naturalnie - praktycznie bez pomocy człowieka , raz to zrobiła wszystkim niespodziankę ... Szynka :evil_lol: przyszła na świat przy pomocy skalpela ;) więc chyba nie ma reguły .. tak , raz tak , raz tak się rodzą .. No na Szymki poród czeka sztab ludzi ;) w tym zorganizowana jednostka weterynaryjna :diabloti:[/QUOTE] O, i to chciałam usłyszeć. Teraz już jestem spokojna...:lol: [quote name='Adamant'] a my powolutku rośniemy :loveu:[/QUOTE] Nooo, coraz nas więcej....:evil_lol: Pzdr. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200809/55689/360345/00000051.jpg sama słodycz :loveu::loveu::loveu: http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200809/55689/360345/00000049.jpg :iloveyou: Quote
Adamant Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='evl']Adamant, co to za rasa? Śliczny maluszek :loveu: to ACS particolor ;) Quote
Recommended Posts