tosiak Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Oooo, trzymamy kciuki. A jakiej rasy będa to maluszki? [/QUOTE] Jak się urodzą to napiszę, na razie po prostu nic nie zapeszam. Tyle pustych kryć miałam, tyle zawiedzionych nadziei, że po prostu.... No, dzisiaj też spokój, mama w dobrej kondycji, maluchy też żwawe w brzuszku. Za to mnie dzisiaj ciśnienie z tych nerwów mocno skoczyło . Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jasne! Ale z DGM to masz same pozytywne mysli/wibracje i co tam jeszcze chcesz! pzdr. Quote
Kaya Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ale Żelcia ma wielki brzuchol, coś czuje, że albo będzie dużo basków, albo będą duże baski ! :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Kaya']Ale Żelcia ma wielki brzuchol, coś czuje, że albo będzie dużo basków, albo będą duże baski ! :loveu:[/QUOTE] Hahaha, ja typuje na 5 basków, a one moga byc duże, bo tatuś to tak troche przerośnięty jest... pzdr. Quote
Vectra Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Hahaha, ja typuje na 5 basków, a one moga byc duże, bo tatuś to tak troche przerośnięty jest... pzdr.[/QUOTE] już chce je przytulać , wąchać :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Vectra']już chce je przytulać , wąchać :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Spox. Na wszystko przyjdzie czas. Będziesz tez i swoje przytulała i wąchała... pzdr. Quote
ladyyork Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ja dzisiaj moim yorkusiom odebrałam metryczki:loveu: Rosną tak szybko i czas też szybko mija ,jeszcze toche a pewnie znajdą nowych właścicieli. Quote
Vectra Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Spox. Na wszystko przyjdzie czas. Będziesz tez i swoje przytulała i wąchała... pzdr.[/QUOTE] do Ciebie mam 10 razy bliżej :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 doczekasz. I przyjedziesz... Już znasz drogę, łatwiej i prościej się wtedy jedzie, prawda? Pzdr. Quote
moon_light Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 11 CZARNYCH DOGÓW !! 4 suczki i 7 samców (*chyba bo na szybko sprawdzane:lol:). Fifi i Gali się spisali :) . W końcu mam wyczekane czarne dzidzie, w dodatku pierwszy miot z tak znaczną przewagą chłopaków :loveu:. Jedna dziewczynka całkowicie czarna :) Zdjęć jeszcze nie mam. Quote
M&S Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='moon_light']11 CZARNYCH DOGÓW !! 4 suczki i 7 samców (*chyba bo na szybko sprawdzane:lol:). Fifi i Gali się spisali :) . W końcu mam wyczekane czarne dzidzie, w dodatku pierwszy miot z tak znaczną przewagą chłopaków :loveu:. Jedna dziewczynka całkowicie czarna :) Zdjęć jeszcze nie mam. Łał :crazyeye::crazyeye: ale stadko ;) GRATULACJE :multi::multi::multi::multi::multi:, a szczególnie czarnuszki :loveu: A. Quote
katik Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Moon light, gratulacje! Swietnie się chłopak spisał. :) Quote
moon_light Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 a na usg u najlepszego w wawie specjalisty , było widać 7 :evil_lol: Quote
M&S Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='moon_light']a na usg u najlepszego w wawie specjalisty , było widać 7 :evil_lol:[/QUOTE] schowały się ;):evil_lol: A. Quote
Mudik Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Gratulacje doczekałaś się czarnuszków!!!:loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
isabelle30 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 moon, czekamy na fotki. 11 malutkich kluseczek, uuuua gratulacje dla tatusia na medal Quote
moon_light Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dziekuje wam wszystkim za gratulacje :) Strasznie się z tych akurat dzieci cieszę :multi:. Drużyna piłkarska-11, tatuś jest z siebie dumny ;) Quote
isabelle30 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 a te chrzastki kupilas w koncu? dla doga to chyba samochod dostawczy trzeba? hehe? naleza sie facetowi smakolyki.... Quote
panienkabubu Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Proszę mi przypomnieć, Natala, kto jest mamusią :cool3: Gratuluję, i nie zazdroszczę opieki nad tyloma bąblami :cool3: Quote
boksiedwa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='moon_light']11 CZARNYCH DOGÓW !! 4 suczki i 7 samców (*chyba bo na szybko sprawdzane:lol:). Fifi i Gali się spisali :) . W końcu mam wyczekane czarne dzidzie, w dodatku pierwszy miot z tak znaczną przewagą chłopaków :loveu:. Jedna dziewczynka całkowicie czarna :) Zdjęć jeszcze nie mam. :multi::multi::multi: wielkie gratki Quote
akira Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Gratulacje :laola: :laola::laola: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
Buszki Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dla wielkiego stada dogów-WIEEEELKIE gratulacje. Oj bedziesz miała wesoło za jakiś miesiąc :evil_lol:. Quote
Darianna Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 11 dożków, o mamma mia.... gratuluję wyczekanych czarnuszków :) Quote
betka-sp Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='moon_light']11 CZARNYCH DOGÓW !! 4 suczki i 7 samców (*chyba bo na szybko sprawdzane:lol:). RANY !!!!!!!! gratulacje ta pięknego miotu...i tych wyczekiwanych czarnuszków :laola::laola: Quote
Recommended Posts