Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']
PANGEA - nie znalazłam, niestety, tych kompletów obróżek dla szczeniaków...

Pzdr.
Asiu bo jeszcze nie wszystko jest na stronce :mad: niestety

Posted

czas tak szybko leci...:razz: dopiero co pokazywałam nowonarodzone maluchy a tu już w najbliższy weekend rozjeżdżają się do nowych domków :placz::lol:

IGA SWnŻ

IZARD SWnŻ

IRON SWnŻ

IRYS SWnŻ

Posted

[quote name='Asiaczek']A macie takie obróżki firmy Trixie? Bo w tym drugim linku są, ale tylko w jednym zestawie kolorystycznym...

Pzdr.

Asiu
Odpowiem Ci na priv, wkoncu to nie watek o sklepach ;)

[quote name='Śnieżynka']a przypadkiem sklepu w Krakowie nie macie na Garbarskiej ??

Juz nie
Znaczy na Studenckiej jest nadal sklep ale sklep www. to juz zupelnie inna firma ;)
Sklep prawdziwy jest poprzedniej wlascicielki a www.psiraj.pl jest moj ( od miesiaca :evil_lol: )
A ze jestem wetem, to beda/sa tez diety wet i karmy wet :p

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Rodzice Mikrusek piękny i jak bryka :D a rodzeństwo jeszcze z braciszkiem ??

Pangea to czekam aż strona będzie skończona i składam zamówienie :D

Mikrusio został już sam w domku , teraz bawi się najchetniej z małą Meisi i naszą wnusią . Mam 2 chętnych ofiarujących milość i dom dla Mikruska ale poprosiłam o miesiąc jeszcze dla mnie i na ewentualnych nowych chęrnych bo w kazdym z tych przypadków jest zapewniona miłość i oddanie ale nie zawsze warunki do końca sa idealne dla maluszka . Chciałabym by miał jak w niebie :lol: