Dzidtka_Gl Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 no ja już "świruje" 2 dzień/noc więc lada moment, może dziś... a Dodi daje mi sprzeczne sygnały :angryy: Quote
ladyyork Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Dzidtka_Gl napisał(a):kto jest na końcówce czekania ? moja bombonierka tuż, tuż :loveu: Ja jestem na końcówce,moja Ineczka tuż tuż Dzidtka_Gl napisał(a):no ja już "świruje" 2 dzień/noc więc lada moment, może dziś... a Dodi daje mi sprzeczne sygnały :angryy: A myślisz że ja to nie, chyba zwarjuje zanim urodzi, bo nie sypiam po nocy -albo już zwariowałam:evil_lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 ja też, dzisiaj w nocy wylazła z porodówki, najpier kopała mi w łożku a później wlazła pod łożko i nie chciała wyjść, no i nie zjadłą sniadanka, ale za to teraz je :diabloti: Quote
Natti28 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 No to przyszłe babcie szykujcie sie...Też życze łatwych porodów i czekam na wieści...;) Quote
ladyyork Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 No Ineczka chyba mnie wysłuchała:lol: i poczeka przynajmniej do niedzieli z porodem Quote
AMIŚKA Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='ladyyork']No Ineczka chyba mnie wysłuchała:lol: i poczeka przynajmniej do niedzieli z porodem Ale masz posłuszna sunie,:lol: moja na jutro miała termin a juz szczylki maja 3dni:lol::lol: Quote
betka-sp Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 i jak baby :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: która pierwsza rodzi ??????????? :multi: Quote
ladyyork Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 No może zakłady zrobimy która będzie pierwsza rodzić czy ja i moja Inusia czy Dzidtka_Gl i jej sunia:evil_lol: ciekawe która pierwsza;) Quote
miniaga Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Kochani Trzymam mocno kciuki za wszystkie przyszłe mamy i ich potomstwo. Moje maluszki mają już 7,5 tygodnia a wydaje mi się że wczoraj oczekiwałam na poród. Quote
Aga i Buba Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Gratulujemy wszystkim nowym mamom i babciom:sweetCyb::klacz: i trzymamy kciuki za kolejne!!!:thumbs: Moje maluchy mają już 5 dni i zajmują się wyłącznie jedzeniem spaniem i rośnięciem :grins: A tak było przedwczoraj: Quote
Mudik Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Aga i Buba']Gratulujemy wszystkim nowym mamom i babciom:sweetCyb::klacz: i trzymamy kciuki za kolejne!!!:thumbs: Moje maluchy mają już 5 dni i zajmują się wyłącznie jedzeniem spaniem i rośnięciem :grins: A tak było przedwczoraj: http://z-zydlungow.com.pl/upload/fckeditor/razem%20panorama.jpg Ale słodziaki:loveu::loveu::loveu: Quote
miniaga Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Gratuluję! Przesłodkie kluseczki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 jakieee ładnne krety (albinosowe :D):loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dzidtka - urodziłyście już? :cool3: Quote
bargest Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Aga i Buba']Gratulujemy wszystkim nowym mamom i babciom:sweetCyb::klacz: i trzymamy kciuki za kolejne!!!:thumbs: Moje maluchy mają już 5 dni i zajmują się wyłącznie jedzeniem spaniem i rośnięciem :grins: A tak było przedwczoraj: http://z-zydlungow.com.pl/upload/fckeditor/razem%20panorama.jpg Zycze zdroweczka maluchom i mamusce. Quote
ladyyork Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Jakie códowne kluseczki ,a ja ciągle czekam i przy okazji nie sypiam;) Quote
Alojzyna Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 śliczne maluszki :loveu: z czego mają zrobione obróżki? Quote
Cordia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 chyba z lansoletek tych co wprowadzil amstrong ale nie jestem pewna :) Quote
M&S Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Aga i Buba']Gratulujemy wszystkim nowym mamom i babciom:sweetCyb::klacz: i trzymamy kciuki za kolejne!!!:thumbs: Moje maluchy mają już 5 dni i zajmują się wyłącznie jedzeniem spaniem i rośnięciem :grins: A tak było przedwczoraj: http://z-zydlungow.com.pl/upload/fckeditor/razem%20panorama.jpg Jaki fajne serdelki :loveu: A. Quote
Aga i Buba Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dziękuję :) Maluchy (czy jak kto woli "kreciki albinoski" ;)) rosną jak na drożdżach. Alojzyna, obróżki są kupne, produkowane przez trixie, specjalnie do znakowania szczeniąt :) to takie zwykłe taśmy parciane szerokości 1 cm i z regulowaną długością i zapinką, która bardzo łatwo puszcza, także wydają się bezpieczne. Zaopatrzyłam się tylko w 6 obróżek, a tu niespodzianka, 3 "gratisy" pojawiły się na świecie, także 2 dzieciaczki mają prowizorki z kolorowych sznurówek bo nie było jeszcze czasu na uzupełnienie zapasów Quote
ladyyork Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Aga i Buba']Dziękuję :) Maluchy (czy jak kto woli "kreciki albinoski" ;)) rosną jak na drożdżach. Alojzyna, obróżki są kupne, produkowane przez trixie, specjalnie do znakowania szczeniąt :) to takie zwykłe taśmy parciane szerokości 1 cm i z regulowaną długością i zapinką, która bardzo łatwo puszcza, także wydają się bezpieczne. Zaopatrzyłam się tylko w 6 obróżek, a tu niespodzianka, 3 "gratisy" pojawiły się na świecie, także 2 dzieciaczki mają prowizorki z kolorowych sznurówek bo nie było jeszcze czasu na uzupełnienie zapasów A możesz zdradzić gdzie je kupiłaś, jak w necie to można prosić o linka;) Quote
Unbelievable Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 ladyyork napisał(a):A możesz zdradzić gdzie je kupiłaś, jak w necie to można prosić o linka;) widziałam ostatnio takie na wystawie, przyczepione do kartonika;) w zasadzie to chyba mogą być wszystkie obroże dla kotów, bo zazwyczaj mają właśnie łatwo rozpinające się zatrzaski:razz: Quote
ladyyork Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Unbelievable napisał(a):widziałam ostatnio takie na wystawie, przyczepione do kartonika;) w zasadzie to chyba mogą być wszystkie obroże dla kotów, bo zazwyczaj mają właśnie łatwo rozpinające się zatrzaski:razz: Dzięki za podpowiedź Quote
maszenka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Przyłączam się do Was. Za około godzinę będę znała wyniki USG suni, która jest w 45 dniu ciąży...I od której biorę szczeniaczka, na którym POTWORNIE mi zależy! Stresuję się. Quote
Recommended Posts