Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
kto jest na końcówce czekania ? moja bombonierka tuż, tuż :loveu:

Ja jestem na końcówce,moja Ineczka tuż tuż
Dzidtka_Gl napisał(a):
no ja już "świruje" 2 dzień/noc więc lada moment, może dziś... a Dodi daje mi sprzeczne sygnały :angryy:

A myślisz że ja to nie, chyba zwarjuje zanim urodzi, bo nie sypiam po nocy -albo już zwariowałam:evil_lol:

Posted

[quote name='ladyyork']No Ineczka chyba mnie wysłuchała:lol: i poczeka przynajmniej do niedzieli z porodem

Ale masz posłuszna sunie,:lol:
moja na jutro miała termin
a juz szczylki maja 3dni:lol:
:lol:

Posted

Gratulujemy wszystkim nowym mamom i babciom:sweetCyb::klacz: i trzymamy kciuki za kolejne!!!:thumbs:
Moje maluchy mają już 5 dni i zajmują się wyłącznie jedzeniem spaniem i rośnięciem :grins:
A tak było przedwczoraj:

Posted

Dziękuję :) Maluchy (czy jak kto woli "kreciki albinoski" ;)) rosną jak na drożdżach.
Alojzyna, obróżki są kupne, produkowane przez trixie, specjalnie do znakowania szczeniąt :) to takie zwykłe taśmy parciane szerokości 1 cm i z regulowaną długością i zapinką, która bardzo łatwo puszcza, także wydają się bezpieczne. Zaopatrzyłam się tylko w 6 obróżek, a tu niespodzianka, 3 "gratisy" pojawiły się na świecie, także 2 dzieciaczki mają prowizorki z kolorowych sznurówek bo nie było jeszcze czasu na uzupełnienie zapasów

Posted

[quote name='Aga i Buba']Dziękuję :) Maluchy (czy jak kto woli "kreciki albinoski" ;)) rosną jak na drożdżach.
Alojzyna, obróżki są kupne, produkowane przez trixie, specjalnie do znakowania szczeniąt :) to takie zwykłe taśmy parciane szerokości 1 cm i z regulowaną długością i zapinką, która bardzo łatwo puszcza, także wydają się bezpieczne. Zaopatrzyłam się tylko w 6 obróżek, a tu niespodzianka, 3 "gratisy" pojawiły się na świecie, także 2 dzieciaczki mają prowizorki z kolorowych sznurówek bo nie było jeszcze czasu na uzupełnienie zapasów
A możesz zdradzić gdzie je kupiłaś, jak w necie to można prosić o linka;)

Posted

ladyyork napisał(a):
A możesz zdradzić gdzie je kupiłaś, jak w necie to można prosić o linka;)

widziałam ostatnio takie na wystawie, przyczepione do kartonika;) w zasadzie to chyba mogą być wszystkie obroże dla kotów, bo zazwyczaj mają właśnie łatwo rozpinające się zatrzaski:razz:

Posted

Unbelievable napisał(a):
widziałam ostatnio takie na wystawie, przyczepione do kartonika;) w zasadzie to chyba mogą być wszystkie obroże dla kotów, bo zazwyczaj mają właśnie łatwo rozpinające się zatrzaski:razz:

Dzięki za podpowiedź

Posted

Przyłączam się do Was. Za około godzinę będę znała wyniki USG suni, która jest w 45 dniu ciąży...I od której biorę szczeniaczka, na którym POTWORNIE mi zależy! Stresuję się.