karenina Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Saskja napisał(a):A u mnie właśnie podziwiamy pierwsze otwarte ślepka - niebieściutkie aż miło. Teraz na parę dni aparat pójdzie w odstawkę... Pozdrawiamy wszystkie mamy i dzieciaczki Saskja, pobaw sie z aparatem i rob zdjecia bez lampy. Ja 90% zazwyczaj robie bez, troszke wprawy i wychodzą zawsze super. Quote
AMFI Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Kika'] Jakie już wielgaśne - małe szczeniaczki dosłownie rosna w oczach! Ala, trzymamy kciuki razem z Patką!:multi: Quote
Kika Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [LEFT]Ważyłam maluchy dzisiaj po 2 dniach przerwy,aż się wierzyc nie chce ;od 1015 najmniejsza do 1205 największy chlopak :)Już dobrze czuc je w ręce :0 [/LEFT] Quote
jovanna Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 na mojej stronie sa filmiki jak hipcie usiluja chodzic ;) kliknac prosze w banerek a potem wejsc w filmiki ;) i one czasami warcza na mnie :roll:...a "hipcie" dlatego ze waza ponad 2 kg kazda :evil_lol: maja juz 3 tygodnie... Quote
Alojzyna Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Poród już za nami. Tym razem obyło się bez większych komplikacji. No, może poza tym, że pękł pęcherz od pierwszego szczeniaczka, który po dwóch godzinach urodził się "na sucho" (musiałam go wyciągać za skórkę). W efekcie mamy 4 dziewczynki i 1 chłopaka (urodził się na końcu). Waga od 290 do 320 g) A oto moje małe kreciki: Quote
Kika Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Alojzyna napisał(a):Poród już za nami. Tym razem obyło się bez większych komplikacji. No, może poza tym, że pękł pęcherz od pierwszego szczeniaczka, który po dwóch godzinach urodził się "na sucho" (musiałam go wyciągać za skórkę). W efekcie mamy 4 dziewczynki i 1 chłopaka (urodził się na końcu). Waga od 290 do 320 g) Alojzyna jako pierwsza Ci pogratuluje :lol::lol: Quote
Alojzyna Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Dzięki. Mizianki dla twoich "biedronek".:loveu: Quote
akard Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Alojzyna']Poród już za nami. Tym razem obyło się bez większych komplikacji. No, może poza tym, że pękł pęcherz od pierwszego szczeniaczka, który po dwóch godzinach urodził się "na sucho" (musiałam go wyciągać za skórkę). W efekcie mamy 4 dziewczynki i 1 chłopaka (urodził się na końcu). Waga od 290 do 320 g) A oto moje małe kreciki: Gratuluję, słodkich szczeniątek:loveu: Quote
AMFI Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Brawo Ayka!!! Alu gratulacje - kreciątka przecudne, dorodne i tak jak chciałaś - prawie same dziewczynki!! Chyba mają mało odmian? Spokojnych nocy ;) Quote
Alojzyna Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 AMFI napisał(a):Brawo Ayka!!!... Chyba mają mało odmian? ;) Dzisiaj postaram się zrobić im pojedyncze zdjęcia. Wbrew pozorom - są do odróżnienia, więc nie muszę im wiązać wstążeczek.:lol: Quote
Elitesse Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Alojzyna napisał(a):Dzisiaj postaram się zrobić im pojedyncze zdjęcia. Wbrew pozorom - są do odróżnienia, więc nie muszę im wiązać wstążeczek.:lol: znowu beda fotki malych smokow :loveu: :multi: :multi: Quote
Elitesse Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Alojzyna napisał(a): Tym razem obyło się bez większych komplikacji. No, może poza tym, że pękł pęcherz od pierwszego szczeniaczka, który po dwóch godzinach urodził się "na sucho" (musiałam go wyciągać za skórkę). ja wyciagalam w zeszlym roku takiego ancymonka za nozki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alojzyna Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Za nóżki bym się bała. Znam przypadek wyciągania za tylne nóżki co zakończyło się wyrwaniem ich ze stawów biodrowych :placz: Niestety szczeniak musiał być uśpiony. Quote
Kika Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [LEFT]Moje 'biedromki' -jak nazwała je Alojzyna :) - zaczynają otwierac oczęta.Fajniusio :) [/LEFT] Quote
jovanna Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 niestety przez pekniecie pecherza jeden z moich szczeniorkow urodzil sie przyduszony i w efekcie zmarl :(....Wiec tymbardziej gratuluje.... Quote
Judit Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 A to nasze pociechy dzisiaj ;] Trzech przystojniaczków :cool1: No i dwie piękne panie :cool3: Quote
Patka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Alojzyna wielkie gratulacje piękna 5 na 5+ Judit boskie dzieciaki :cool3: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Alojzyna']Poród już za nami. Tym razem obyło się bez większych komplikacji. No, może poza tym, że pękł pęcherz od pierwszego szczeniaczka, który po dwóch godzinach urodził się "na sucho" (musiałam go wyciągać za skórkę). W efekcie mamy 4 dziewczynki i 1 chłopaka (urodził się na końcu). Waga od 290 do 320 g) A oto moje małe kreciki: Gratulacje!!! Cudne smoczki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Kika - rzeczywiście widać już kropki...:lol: Judith - jakie superaste tło...:loveu: Pzdr. Quote
Kika Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A my już zaczynamy chodzic: No może troszkę na wyrost powiedziane, ale wybieg już mamy i próbujemy, a co tam ............. Dziewczyny gdzieś tu był wzór umowy sprzedaży szczeniaka -podrzuccie proszę. Quote
Saskja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 My też już zasuwamy jak pijane zające:lol: . Kika, jak chcesz, to ci prześlę wzór umowy, jaką ja proponuję nabywcom. Może znajdziesz w niej coś niedopracowanego i pomożesz mi poprawić. Dawaj maila. Quote
Recommended Posts