Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saskja napisał(a):
A u mnie właśnie podziwiamy pierwsze otwarte ślepka - niebieściutkie aż miło. Teraz na parę dni aparat pójdzie w odstawkę...
Pozdrawiamy wszystkie mamy i dzieciaczki

Saskja, pobaw sie z aparatem i rob zdjecia bez lampy. Ja 90% zazwyczaj robie bez, troszke wprawy i wychodzą zawsze super.

Posted

[LEFT]Ważyłam maluchy dzisiaj po 2 dniach przerwy,aż się wierzyc nie chce ;od 1015 najmniejsza do 1205 największy chlopak :)Już dobrze czuc je w ręce :0
[/LEFT]

Posted

na mojej stronie sa filmiki jak hipcie usiluja chodzic ;) kliknac prosze w banerek a potem wejsc w filmiki ;) i one czasami warcza na mnie :roll:...a "hipcie" dlatego ze waza ponad 2 kg kazda :evil_lol: maja juz 3 tygodnie...

Posted

Poród już za nami. Tym razem obyło się bez większych komplikacji. No, może poza tym, że pękł pęcherz od pierwszego szczeniaczka, który po dwóch godzinach urodził się "na sucho" (musiałam go wyciągać za skórkę).

W efekcie mamy 4 dziewczynki i 1 chłopaka (urodził się na końcu). Waga od 290 do 320 g)

A oto moje małe kreciki:

Posted

Alojzyna napisał(a):
Poród już za nami. Tym razem obyło się bez większych komplikacji. No, może poza tym, że pękł pęcherz od pierwszego szczeniaczka, który po dwóch godzinach urodził się "na sucho" (musiałam go wyciągać za skórkę).

W efekcie mamy 4 dziewczynki i 1 chłopaka (urodził się na końcu). Waga od 290 do 320 g)

Alojzyna jako pierwsza Ci pogratuluje :lol::lol:

Posted

[quote name='Alojzyna']Poród już za nami. Tym razem obyło się bez większych komplikacji. No, może poza tym, że pękł pęcherz od pierwszego szczeniaczka, który po dwóch godzinach urodził się "na sucho" (musiałam go wyciągać za skórkę).

A oto moje małe kreciki:

Gratuluję, słodkich szczeniątek:loveu:

Posted

Brawo Ayka!!! Alu gratulacje - kreciątka przecudne, dorodne i tak jak chciałaś - prawie same dziewczynki!! Chyba mają mało odmian?
Spokojnych nocy ;)

Posted

AMFI napisał(a):
Brawo Ayka!!!...
Chyba mają mało odmian?
;)

Dzisiaj postaram się zrobić im pojedyncze zdjęcia. Wbrew pozorom - są do odróżnienia, więc nie muszę im wiązać wstążeczek.:lol:

Posted

Alojzyna napisał(a):
Dzisiaj postaram się zrobić im pojedyncze zdjęcia. Wbrew pozorom - są do odróżnienia, więc nie muszę im wiązać wstążeczek.:lol:

znowu beda fotki malych smokow :loveu: :multi: :multi:

Posted

Alojzyna napisał(a):
Tym razem obyło się bez większych komplikacji. No, może poza tym, że pękł pęcherz od pierwszego szczeniaczka, który po dwóch godzinach urodził się "na sucho" (musiałam go wyciągać za skórkę).

ja wyciagalam w zeszlym roku takiego ancymonka za nozki :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Za nóżki bym się bała. Znam przypadek wyciągania za tylne nóżki co zakończyło się wyrwaniem ich ze stawów biodrowych :placz: Niestety szczeniak musiał być uśpiony.

Posted

[quote name='Alojzyna']Poród już za nami. Tym razem obyło się bez większych komplikacji. No, może poza tym, że pękł pęcherz od pierwszego szczeniaczka, który po dwóch godzinach urodził się "na sucho" (musiałam go wyciągać za skórkę).

A oto moje małe kreciki:

Gratulacje!!! Cudne smoczki!
Pzdr.

Posted

A my już zaczynamy chodzic: No może troszkę na wyrost powiedziane, ale wybieg już mamy i próbujemy, a co tam .............

Dziewczyny gdzieś tu był wzór umowy sprzedaży szczeniaka -podrzuccie proszę.

Posted

My też już zasuwamy jak pijane zające:lol: .

Kika, jak chcesz, to ci prześlę wzór umowy, jaką ja proponuję nabywcom. Może znajdziesz w niej coś niedopracowanego i pomożesz mi poprawić. Dawaj maila.