betka-sp Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 panienkabubu napisał(a)::hmmmm: Czy ja coś przeoczyłam, czy tylko jedna panna miała zostać? :hmmmm: hahahahaha...no właśnie :evil_lol: miała jedna....ale TŻ był od początku za "czekoladka"...a ja sie w jasnej zakochałam..tym bardziej że ona taka spokojniutka i troszkę była sharpkowo "wycofana"... i po wielkich bojach zapadła decyzja z miesiąc temu, że we dwie bedą sie lepiej rozwijać..bo to taki ogień i woda...będą sie uzupełniać........ i zostają dwie :oops::oops::oops::oops::oops: I teraz będę miała kolorowo - czarno-czekoladowo-czerwono ...... Quote
M&S Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 betka-sp napisał(a):hahahahaha...no właśnie :evil_lol: miała jedna....ale TŻ był od początku za "czekoladka"...a ja sie w jasnej zakochałam..tym bardziej że ona taka spokojniutka i troszkę była sharpkowo "wycofana"... i po wielkich bojach zapadła decyzja z miesiąc temu, że we dwie bedą sie lepiej rozwijać..bo to taki ogień i woda...będą sie uzupełniać........ i zostają dwie :oops::oops::oops::oops::oops: I teraz będę miała kolorowo - czarno-czekoladowo-czerwono ...... Ha, czyli dobrze wyczytałam :lol: A. Quote
betka-sp Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):Ha, czyli dobrze wyczytałam :lol: A. dobrze....dobrze ;););) ale co ja zrobię, że nie potrafiłam Mellki oddać :oops::oops::oops::oops:..że ciągle mi się zdawało, że u mnie będzie mieć najlepiej.......:oops::oops::oops: /stuknieta jestem...wiem:diabloti:/ Quote
M&S Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 betka-sp napisał(a):dobrze....dobrze ;););) ale co ja zrobię, że nie potrafiłam Mellki oddać :oops::oops::oops::oops:..że ciągle mi się zdawało, że u mnie będzie mieć najlepiej.......:oops::oops::oops: /stuknieta jestem...wiem:diabloti:/ E, tam stuknięta, bez przesady.......;) A. Quote
panienkabubu Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No proszę :evil_lol: to ci niespodzianka :evil_lol: Ja teraz bym chłopca i dziewczynkę zostawic chciała, ale rodzice to by mnie z domu wyeksportowali :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 betka-sp napisał(a):hahahahaha...no właśnie :evil_lol: miała jedna....ale TŻ był od początku za "czekoladka"...a ja sie w jasnej zakochałam..tym bardziej że ona taka spokojniutka i troszkę była sharpkowo "wycofana"... i po wielkich bojach zapadła decyzja z miesiąc temu, że we dwie bedą sie lepiej rozwijać..bo to taki ogień i woda...będą sie uzupełniać........ i zostają dwie :oops::oops::oops::oops::oops: I teraz będę miała kolorowo - czarno-czekoladowo-czerwono ...... Pozazdrościć takiego męża...:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ale słodycz:loveu::loveu: http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/P1240566_640_x_480.jpg Quote
karenina Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 betka-sp napisał(a):hahahahaha...no właśnie :evil_lol: miała jedna....ale TŻ był od początku za "czekoladka"...a ja sie w jasnej zakochałam..tym bardziej że ona taka spokojniutka i troszkę była sharpkowo "wycofana"... i po wielkich bojach zapadła decyzja z miesiąc temu, że we dwie bedą sie lepiej rozwijać..bo to taki ogień i woda...będą sie uzupełniać........ i zostają dwie :oops::oops::oops::oops::oops: I teraz będę miała kolorowo - czarno-czekoladowo-czerwono ...... Oj, skąd ja to znam. U mnie 2.5 roku temu było dokładnie tak samo - miała zostac szara suka tylko, a czas płynął, i coraz bardziej kochałam jej sierotkowatą i wycofaną siostrzyczkę - również zakładajać, ze gdzie tej sierotce bedzie lepiej niz u mnie- i zostały obie:loveu: Quote
justysiek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Asiaczek napisał(a):Pozazdrościć takiego męża...:lol: Pzdr. święte słowa:evil_lol: Quote
betka-sp Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 karenina napisał(a):Oj, skąd ja to znam. U mnie 2.5 roku temu było dokładnie tak samo - miała zostac szara suka tylko, a czas płynął, i coraz bardziej kochałam jej sierotkowatą i wycofaną siostrzyczkę - również zakładajać, ze gdzie tej sierotce bedzie lepiej niz u mnie- i zostały obie:loveu: huraaaaaaaaaa...jak to dobrze, że nie tylko ja...taka no wiesz :razz::razz::razz::razz:.......zakręcona :multi::multi::multi::multi::multi: ale upewnij mnie, że razem im było lepiej...niż osobno ;);););) Quote
betka-sp Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 jesuuuu........słodziaki :loveu::loveu:to taki fajny czas.............. http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/P1240566_640_x_480.jpg Quote
karenina Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 betka-sp napisał(a):huraaaaaaaaaa...jak to dobrze, że nie tylko ja...taka no wiesz :razz::razz::razz::razz:.......zakręcona :multi::multi::multi::multi::multi: ale upewnij mnie, że razem im było lepiej...niż osobno ;);););) Napewno im lepiej razem niz osobno, i do dzis sa ze soba bardzo zżyte, wogole sie nie rozstaja. Jak któras pojedzie na wystawe to 2 jest smutna, a jak wracaja z wystaw to cieszą sie jak dzieci. No i ja mam dodatkowy plus wystawowo- dziewczynki sa kompletnie rozne w typie, wiec mam dla kazdego sedziego cos miłego :loveu: Quote
rodzice Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Moja wnusia i Mikrusek kolej na Magię wojny domowe Quote
bargest Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Maluchy urocze a wnusia sliczna panienka. Quote
panienkabubu Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Mikrusek już wcale nie taki Mikrusek :) Quote
rodzice Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Mikrus waży całe 450 - jak ktoś tutaj napisał - jak dojdzie do 500 wyprawimy na dogo bal :bigcool::bigcool::bigcool::popcorn::cunao: Ale to mam nadzieję dopiero po moim powrocie . Tymczasem do usłyszenia . Dbajcie o maleństwa i mamuśki , całuski . Quote
M&S Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 rodzice napisał(a):Mikrus waży całe 450 - jak ktoś tutaj napisał - jak dojdzie do 500 wyprawimy na dogo bal :bigcool::bigcool::bigcool::popcorn::cunao: Ale to mam nadzieję dopiero po moim powrocie . Tymczasem do usłyszenia . Dbajcie o maleństwa i mamuśki , całuski . dobra, czekamy na bal ;) Bawcie się dobrze :) A. Quote
moon_light Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 a ja mam znowu 5 teczke dzieci :) 3 dziewczyny 2 chłopaków... było 7...ale dwa takie ogromne że sunia nie dała rady urodzić...:-( i się przydusiły. Skonczylo sie na cesarce..niestety dla maluszków było za późno. Quote
Asiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 moon_light napisał(a):a ja mam znowu 5 teczke dzieci :) 3 dziewczyny 2 chłopaków... było 7...ale dwa takie ogromne że sunia nie dała rady urodzić...:-( i się przydusiły. Skonczylo sie na cesarce..niestety dla maluszków było za późno. OJ, przykro nam. Ale trzeba się pocieszyc, że pozostała piątka jest cała i zdrowa! A jakie kolorki? Same niebieskie? Pzdr. Quote
moon_light Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Asiaczek napisał(a):OJ, przykro nam. Ale trzeba się pocieszyc, że pozostała piątka jest cała i zdrowa! A jakie kolorki? Same niebieskie? Pzdr. tak, to najważniejsze :). Same niebieskie, bo znowu żonka w kolorze blue. Może chociaż wnuków czarnych się doczekam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Wiesz co? Ja dopiero w 12 miocie kotów perskich doczekałam się mojego ulubionego koloru - szyldkret. Wiec wierzę, że i Tobie uda się uzyskać wymarzony kolor! Trzeba wierzyć.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts