Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uwielbiam fotorelacje z komentarzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spaślotka jest cuuuuuudowna.
Male smoki rozwalają mnie totalnie.

My dziś pojechaliśmy na wycieczkę. Niestety nie mam ogródka a wokół mało miejsc gdzie nie chodzą obce psy, więc trzeba było na działeczkę do teściowej. ...
Maluchy zero stresu....

A mi wyszły ząbki . Widzisz?

Złaź ze mnie Spaślaku. Ile ty ważysz?

Ja ci dam spaślaka!

Odszczekaj to , powiedz że nie jestem spaślakiem a cię puszczę!

Więcej ze mną nie zaczynaj :)

Posted

Śliczna mamuśka z uśmiechnietym pycholem . Szczeniolki też słodziaki . Teraz troszkę moich byczków
Matrix usiłuje zjeść Mikrusa który pachnie mięskiem

z rodzeństwem

przeciąganko z ziewankiem albo okrzyk ola boga uciekajmy , znowu będa karmić :cool3:

W kojcu zaczyna być wesoło - Matrix atakuje Mojito

Posted

A jak warczą ! Najbardziej kiedy nie pozwalam im odgonić Mikruska od cycka .
Wczoraj po raz pierwszy od urodzenia szczenięt pojechałam na działkę - córka miala chrzest bojowy przed naszymi wakacjami . Mikrus nie jadł przez 4 kolejne karmienia , córka płakała a ja myślalam ,ze jak wróce to zastanę małego nieżywego i córke w depresji :mad:. W nocy wisiałyśmy na telefonie i w końcu kedy rzucił się na cyca ulżyło nam obu . Teraz znowu je regularnie ale już wiem ,ze przerwy muszą być dłuższe a po zjedzeniu wolowiny moze nie jeśc kilka godzin .Opracowałyśmy więc plan ,ze na noc bedzie dostawał porcję mięsa i dziecko moje bedzie mogło klaść się normalnie spać .
Z wakacji wrócę chyba siwa i nie wspomnę o rachunkach za telefony :shake:

Posted

MINIAGA fotorelacja z wycieczki wspaniala, maluchy przeurocze:lol:

Natomiast Mikrus choc duuzo mniejszy od pozostalego rodzenstwa wyglada wspaniale, zycze zdrowka i dobrego apetytu.

Posted

Niech mi ktoś wyjaśni, dlaczego z małych rudawych grzywek robią się nagle białe :crazyeye:
No i po co ja tu właziłam... Teraz będę jęczeć TŻ, że grzywka chcę mieć kiedyś w przyszłości na 100% :evil_lol:

Posted

Nie no grzywacze są rewelacyjne :loveu::loveu::loveu:

A Mikrus jaki już spory :loveu::loveu:
W ogóle rodzice - śliczne szczenięta :loveu:

Myślę, że córcia się nie podda i jak wrócisz, to nie poznasz Mikrusa :loveu:

Daj jej hasło na dogomanię - będziemy ją wspierać :loveu:

Posted

[quote name='karenina']
Uroczeeee!:loveu::loveu::loveu:
http://img9.imageshack.us/img9/8275/szariidonianajlep.jpg

[quote name='Alojzyna']

Jaka szczęśliwa uśmiechnięta mamusia:loveu::loveu:
http://img39.imageshack.us/img39/9984/36896175.jpg

[quote name='miniaga']

Odszczekaj to , powiedz że nie jestem spaślakiem a cię puszczę!

http://lh6.ggpht.com/_mDZf8cxjZKk/SohUivt_W7I/AAAAAAAAE1U/n5yJ_A7LtiE/s576/P8160051.JPG

Genialna fotka! One są superanckie:lol::lol:

[quote name='rodzice']A jak warczą ! Najbardziej kiedy nie pozwalam im odgonić Mikruska od cycka .
Wczoraj po raz pierwszy od urodzenia szczenięt pojechałam na działkę - córka miala chrzest bojowy przed naszymi wakacjami . Mikrus nie jadł przez 4 kolejne karmienia , córka płakała a ja myślalam ,ze jak wróce to zastanę małego nieżywego i córke w depresji :mad:. W nocy wisiałyśmy na telefonie i w końcu kedy rzucił się na cyca ulżyło nam obu . Teraz znowu je regularnie ale już wiem ,ze przerwy muszą być dłuższe a po zjedzeniu wolowiny moze nie jeśc kilka godzin .Opracowałyśmy więc plan ,ze na noc bedzie dostawał porcję mięsa i dziecko moje bedzie mogło klaść się normalnie spać .
Z wakacji wrócę chyba siwa i nie wspomnę o rachunkach za telefony :shake:

Będzie dobrze, a Magia jest przeeeepiękna, to moja faworytka!:loveu::loveu::loveu:

Posted

http://img20.imageshack.us/img20/4705/img9623b.jpg

a Mikrusek :multi::multi: jaka niewinna minka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: "co złego to nie ja" :razz::razz::razz::razz::razz:

Nasze byczki porozjezdrzały się do nowych domków....smutno sie zrobiło :-(....teraz rozumiem jak ktos tu pisał że JUŻ tęskni za następnymi maluchami pachnącymi mleczkiem i mamusią ..........
Zostały z nami Mija i Mella..i całe szczęście...bo bym sie chyba zapłakała na smierć...........

Posted

[quote name='betka-sp']
Nasze byczki porozjezdrzały się do nowych domków....smutno sie zrobiło :-(....teraz rozumiem jak ktos tu pisał że JUŻ tęskni za następnymi maluchami pachnącymi mleczkiem i mamusią ..........
Zostały z nami Mija i Mella..i całe szczęście...bo bym sie chyba zapłakała na smierć...........

:hmmmm:
Czy ja coś przeoczyłam, czy tylko jedna panna miała zostać? :hmmmm: