panienkabubu Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jak tu potem oddać takiego małego w ręce innych ludzi? :cool3: Boże tak wam życzę z całego serca, żeby wszystko dobrze się skończyło, żeby Mikrus dostał metrykę, ba! nawet doczekał rodowodu :) Ja już tutaj nie patrzę pod kątem wystawowo-hodowlanym, ale żeby mały żył i był zdrowy - to najważniejsze :loveu::loveu: Mikrusku, jak już urośniesz i zaczniesz biegać, chciałabym Cię wymiziać :loveu::loveu: :kciuki: Quote
moon_light Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 RODZICE- trzymam kciuki za Malucha z całych sił !! . Jest chyba najbardziej dopingowanym szczenięciem na dogomanii, powiedz mu że nie może nas zawieść ! :) Będzie dobrze, tak czuje. pozdrowienia dla Ciebie, i buziaki dla Dzielnego :cool1: Quote
mrowa23 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 rodzice my tez trzymamy cala banda kciukasy, bedzie dobrze, musi byc! duuuzzzooo zdrowka dla malenstwa, on jeszcze pokaze rozki i bedzie pewnie najwieksza zadziora z calego iotu:razz: Quote
Anna Rapp Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 MALUSZEK walczy jak LEW!!! Trzymam kciuki za jego zdrówko i Waszą wytrwałość w walce o jego życie! To śliczne kochane stworzonko! Powodzenia!!!!!!!!!!! Słuchajcie MAŁY PRZYBIERA !!!!!!!!!!! . Efekt jest - waga wyższa o 10gr w ciągu pół dnia ! Kiedy juz się naje zostawiam go samego niech troszkę powalczy z rodzeństwem bo to go motywuje Quote
miniaga Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dzielny chłopak!!!!!!!!!!!!!!! Moje maluszki skończyły 3 tygodnie. Poniżej album ze zdjęciami z minionego tygodnia: Picasa Web Albums - Agnieszka - tydzień 3 Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 miniaga, przesłodkie :loveu: Urosły bardzo :razz: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='miniaga']Dzielny chłopak!!!!!!!!!!!!!!! Moje maluszki skończyły 3 tygodnie. Poniżej album ze zdjęciami z minionego tygodnia: Picasa Web Albums - Agnieszka - tydzień 3 Przy oglądaniu trochę myli mnie ten zebrowy kocyk...:evil_lol: Śliczne!:loveu: Pzdr. Quote
Mudik Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Miniaga ale mają teraz śmieszne uszki:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
setka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [LEFT]Ale śmieszne, słodkie malce :loveu: Rodzice, jak Mikrus? Myślałam, że jak dojdę do tej daty to odetchnę pełną piersią. Współczuję Ci kobieto, już zasłużyłaś na order. [/LEFT] Quote
Wioleczka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Mikrus jest przesliczny!!! Cekamy na nowe wiesci - RODZICE- zaslugujesz na medal! Quote
M&S Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='miniaga']Dzielny chłopak!!!!!!!!!!!!!!! Moje maluszki skończyły 3 tygodnie. Poniżej album ze zdjęciami z minionego tygodnia: Picasa Web Albums - Agnieszka - tydzień 3 Jakie fajne :lol::lol::lol: A. Quote
rodzice Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Kochani bardzo Wam wszystkim dziękuję za doping i najchętniej to ja Was bym wysciskala wszystkich osobiscie bo bardzo mi pomagacie . Moze spotkamy się na jakies wystawie to porozmawiamy - Zielona Góra , Wrocław , Poznań , światówka ....... Co do nas to moja kolezanka wczoraj stwierdziła ze wygladam jak po narkotykach , nawet mrugam w zwolnionym tempie :lol: dzisiaj w nocy zachowałam się tak jakbym faktycznie coś wzięła - karmię małego co 1,5 lub 2 godziny ( całą dobę ) i czasami przysnę w nocy , jestem zmęczona wiec też nie zawsze pamietam zeby kojec zamknąć . Tak wiec o 3 w nocy obudził mnie pisk , wyskoczyłam jak oparzona z łóżka i dalej ładować akirę do kojca a ona zbiesiła sie i za choinkę nie chciała kroku zrobić , no to ja ją na rece i właśnie miałam ją do kojca zanieśc kiedy zorientowalam się ,ze ja już jestem w kojcu i własnie próbuję tego biednego psa z kojca wyrzucić :crazyeye: Akurat wypadała pora karmienia i sunia ani myślala dzieci zostawić - a jak przy tym na mnie patrzała ! Myślę jednak ze jeszcze nie jest tak źle - gorzej bedzie jak zacznę słodzić ziemniaki ;) Mały już 2 x dostał wołowinkę z mlekiem ( wielkość pestki od slonecznika ), wydaje się najedzony i spokojny ale nadal na tyle slaby ze nie ma mowy o tym aby przy rodzeństwie utrzymał sie przy cycu - pije chętnie - waga delikatnie drgnęła . Dzisiaj wizyta weterynarza - oceni nasze postępy . Akira bardzo często lize mnie po rekach - pewnie cała już jestem przesiąknięta jej mleczkiem i zapachem małego . Pozostałe byczki rosną zdrowo i zaczynają już otwierać oczka Quote
rodzice Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 aha no i pojawił sie problem z oczami - zabie oko - ropa zbiera sie pod zamknietymi powiekami i boli go to . Teraz zamiast oklepywań musze robić oklady na oczka ze swietlika i delikatnie rozklejac powieczki zeby ropa mogla wyjśc . Dopiero co o tym czytalam w Psie i masz juz mam to u siebie . Takze pierwszy raz cos takiego widze , ciekawe jeszcze jakie niespodzianki mnie czekają . Quote
Kisses Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Gratulacje. I podziwiam Was za to, że jesteście tak wytrwali, no ale chyba warto ;) O której macie wizytę? Co do oczek, trzymam kciuki, musi być ok ;) Quote
rodzice Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Picasa Web Albums - Agnieszka - tydzień 3 Sliczne maluszki . co one mają na uszkach - to po to zeby uszy stały ? Quote
rodzice Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Wizyta weta pod wieczór . Maluchy kończą jutro 2 tygodnie . Quote
Kisses Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 rodzice napisał(a):Wizyta weta pod wieczór . Maluchy kończą jutro 2 tygodnie . Czekamy na informacje... Już 2 tygodnie? Ale rosną :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 matko te takie wielkie a to takie male :loveu::loveu: Quote
miniaga Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Cieszę się, że moje szkraby przypadły wam do gustu. Rodzice jestem dobrej myśli a widok Micruska na fotkach każdorazowo wywołuje u mnie wzruszenie. Arykuły w Psie o odchowie szczeniąt -rewelacja! Quote
M&S Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 rodzice napisał(a):Wizyta weta pod wieczór . Maluchy kończą jutro 2 tygodnie . Nieustająco trzymamy kciuki za malca A. Quote
panienkabubu Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 rodzice - wszystko, co robisz dla Mikruska na pewno znajdzie odwzorowanie w jego przyszłym życiu - wierzę w to i trzymam za Was tak mocno kciuki!!!! Quote
rodzice Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 mam nadzieję ze go odchowam , bo na razie to jeszcze walka . Quote
panienkabubu Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 A takiemu maluszkowi nie da się zrobić usg by sprawdzić, czy jego narządy są w porządku? Quote
Recommended Posts