Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ilka21 napisał(a):

Mój Bodzio został tatą 8 szczeniąt: 5 dziewczynek i 3 chłopczyków. Zdjęcia będa później;)

Super tata :multi: gratki :)

A.

Posted

Ilka21 napisał(a):
Rodzice będzie dobrze, trzymam kciuki.

Mój Bodzio został tatą 8 szczeniąt: 5 dziewczynek i 3 chłopczyków. Zdjęcia będa później;)

dobry tatus:multi::loveu:gratki

Posted

rodzice napisał(a):
rodzeństwo waży przecietnie 340 gr .Więc mały dokładnie o polowę mniej .

Ja w tym roku odchowąłam takiego samego okruszka- wazył połowe tego co reszta od urodzenia do wyjscia z domu, siedziałam nad nim prawie cały 1 tydzien, sposobem dzidtki dojąc sukę i wkraplajac mu pipeta do paszczy to co udojone, 2-3 razy na dobe - pewno jak go podkarmiłam miał wiecej siły i wtedy robiłam kurs z nim po sutkach - on sie przysysał a ja dodatkowo palcami mu cyca uciskałam zeby lepiej leciało. I mały ogchowany, ma teraz normalne całkiem namiary i jest normalnym szczylkiem bez problemowym. Trzymam kciuki za maluszka .

Kociaki superanckie :loveu:

Posted

niech mu da coś na wzmocnienie, tylko może mu pomóc, ja nie wierzyłam że ta moja przeżyje... ale stwierdziłam, że do póki jej suka nie wyrzuca z legowiska to będę wstawać co 1,5h ( początkowo, póżniej co 3 dokarmiałam, co 5 itd... ) jeśli to tylko sprawa słabości związanej z wielkością to będzie żył

Posted

Ilka21 napisał(a):
Rodzice będzie dobrze, trzymam kciuki.

Hohoho, ale z Bodka kogucik!:evil_lol:
Brawo!

Pzdr.

Posted

rodzice napisał(a):
szmery w płucach

Aj, aj, trzymamy mocno kciuki za Maluszka.

Ilka21 napisał(a):
oby mały wyzdrowiał
a to moje wnuczęta

A które będą długie? Czy wszystkie to naguski?

pzdr.

Posted

Ilka21 napisał(a):
Asiaczku większość jest owłosionych łysy jest ten ciemny szczeniaczek i obok niego co lezy po prawej zaraz i ten co leży na nodze u matki

czy to znaczy, że rodzi się więcej kudłaczy ?

A.

Posted

nie to zalezy jak geny się rozłożą, czasami rodzą się same mioty łysych czasmi owłosionych ale najcześciej mieszane a to ile będzie jakich to tego nie wie nikt

Posted

Ilka21 napisał(a):
nie to zalezy jak geny się rozłożą, czasami rodzą się same mioty łysych czasmi owłosionych ale najcześciej mieszane a to ile będzie jakich to tego nie wie nikt

czyli loteria, nawet fajnie :lol:

A.