nice_girl Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Właśnie, właśnie! Jak Bafiśka? Nadal się opala? Quote
Kika Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 nice_girl napisał(a):Właśnie, właśnie! Jak Bafiśka? Nadal się opala? Nie opala się , bo strasznie zimno i słońce zachodzi :) Quote
nice_girl Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Kika napisał(a):Nie opala się , bo strasznie zimno i słońce zachodzi :) No, to przynajmniej jak na przyszłą matkę rozsądna. :) A w kwestii powiększenia ilości kropek w domu nadal bez zmian? Quote
Cavisia Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Kika, jak już są te dwie plamy, to ona może w każdej chwili zaczynać przeć :). Quote
Cavisia Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Ja już nie mogę, posty znikają, pojawiają się i tak w kółko. Quote
Saskja Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Kika, po porodzie nie wiem, bo w wadze nie było baterii!!! Dziś dopiero ochłonęłam na tyle, żeby je znaleźć - wszystkie ważą ok. 370 g, a "Hudini" 280g. "hudini" to nie imię, oczywiście, tylko tak na nią żartobliwie mówię, bo taka chudzina. Quote
cuciola Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 ja tez co chwile wpadam na dgm zeby sprawdzic jak tam Bafiska! a papienka kaze na siebie czekac :D Quote
jovanna Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 nio wlasnie gdyby moje chlopaki mieli po 350 gram by zyli a to byly wielkie psiuty po 480 gram ;(....wciazm i zal mimo ze mam sliczne dwie sunieczki pokaze wam jak urosly maja 10 dni. :lol: Na reszte zapraszam na strone do dzialu galeria--->Forest Bell i Forest Brownie Milego ogladania ;) Quote
dadiii Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Jovanna - masz piekne te suczki a ile mleka teraz dla siebie :) Quote
Kika Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Dziewczyny jestem- nie śpię od wczoraj od 5 rano,ale żyję.I mamy szceniaczki :) Białe myszki: 6 szt- pół na pół chłopaki i dziewczynki. Było trochę komplikacji i nerwów.Już jechaliśmy na cesarkę, a nasza panna wielką niespodziankę nam urządziła - w gabinecie u weta zaczeła naturalnie rodzic ( w ostatniej chwili , bo już wszystko do zabiegu było gotowe ) Nawet nie wyobrażacie sobie jak się cieszę,że tak szczęsliwie się to skończyło. Maluszki silne,bardzo żywotne, ważą od 350 do 450 g. Wasze kciuki i dobre myśli bardzo nam pomogły:calus: Quote
nice_girl Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Bardzo się cieszę! Nie ukrywam, że wchodząc tutaj, liczyłam i na tę wiadomość, i na takie zdjęcie. Po trzykroć super! :) Quote
Saskja Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Gratulacje od szaraków dla białasków! :multi: :multi: :multi: Quote
sabewa Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Śliczne pieseczki...............no jak myszki ale ciut większe...:lol: ale bardzo bardzo słodziutkie Quote
Nesuniaaa Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Gratuluje wszystkim maleństw:)! Kika tatuś ma czekoladowe kropki czy mi sie tak tylko wydaje:)? Quote
Cavisia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Kika, strasznie się cieszę :). Gratuluję pierwszych "porannych uśmiechów". Dobrze, że tak skończyło :). A ty idź się teraz wyspać, znajdź niankę do szczeniąt i do łóżka. I czekamy na fotki :) Moje bąble wkleję wam dzisiaj - rośnie towarzystwo i rozrabia nieprzeciętnie. Quote
Kika Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Nesuniaaa napisał(a):Gratuluje wszystkim maleństw:)! Kika tatuś ma czekoladowe kropki czy mi sie tak tylko wydaje:)? Tak tato maluszków jest biało-brązowy .Mamy w związku z tym w miocie i biało-czarne i biało -brązowe maluszki. A mała próbka naszych wielkoludów; Quote
bursztynki Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 :loveu: :loveu: Gratulacje dla wszystkich szczeniorków....Aby zdrowo rosły ...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sabra Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Gratuluję ślicznych szczeniątek:klacz: . Niech zdrowo i szczęśliwie rosną. Quote
Recommended Posts