Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ps. dziękuję też uważam że jest słodki, zakochała się w nim cała moja rodzinka, młodszy synek śpiewa mu piosenki:loveu:,teraz tylko musimy mu znaleść imie, które będzie ten nasz zachwyt odzwierciedlało:lol:, pozdrawiam wszystkie młode babcie, cieszę się że do Was dołączyłam, czy też czujecie się same jak po porodzie? nerwy były straszne! a mięśnie wszystkie mnie bolą jak po siłowni:evil_lol:. Gratuluję wszystkim ślicznych maleństw i pozdrawiam.

Posted

Tez patrząc na Twojego maluszka uznałam że widzę duże podobieństwo do mojego białego Księciunia. Na jaką literkę chcesz nazwać malucha?

Ja poród przeżyłam jakoś bezstresowo (mimo, że byłam zupełnie sama)- duża zasługa Jagody, która wspaniale rodzi.

Posted

Mam go tylko jednego, więc nie ma dla mnie znaczenia na jaką literę będzie imie, ale musi do mnie "przemówić":evil_lol: . U nas był ciężki poród i do tego pierwszy i dla Nelci i dla mnie ( znaczy-nigdy nie odbierałam:razz:), pewnie dla tego bardzo się denerwowałam. Ale teraz staram się zapomnieć i strasznie się cieszę z maluszka. Zdradźcie imiona swoich "wnusiów", może się zainspiruję:cool3:

Posted

Ja miałam w zesżłym roku jedynaka, jaga rodziła długo, ale bez komplikacji- też bardzo się denerwowałam. Mam sentyment do jedynaków. Jaki masz przydomek mam trochę imion dla jedynaków, więc coś ci podrzucę

Posted

perfectly napisał(a):
Mam go tylko jednego, więc nie ma dla mnie znaczenia na jaką literę będzie imie, ale musi do mnie "przemówić":evil_lol: . U nas był ciężki poród i do tego pierwszy i dla Nelci i dla mnie ( znaczy-nigdy nie odbierałam:razz:), pewnie dla tego bardzo się denerwowałam. Ale teraz staram się zapomnieć i strasznie się cieszę z maluszka. Zdradźcie imiona swoich "wnusiów", może się zainspiruję:cool3:

Gratuluję maluszka....prawdziwy SZczęsciarz :lol:;)

A.

Posted

Ja chciałam nazwać mojego jedynaka

TEN JEDYNY
albo PIERWSZY POCAŁUNEK
albo JEDEN ZA WSZYSTKICH

ale że wymyśliłam sobie iż wszystkie moje szczenięta będą miec imiona od nazw miejsowości, to skończyło się na Aspenie.

Posted

Ja swojemu jedynakowi yorkowi dalam na imie ONLY YOU.
Natomiast gryfoniczki maja imiona na O i tak dziewczynki to OXANA MAGIC i ORINOKO FLAUER a chlopcy to OZI FANTASTIC i ORION SUPER MAN

Posted

bargest napisał(a):
Ja swojemu jedynakowi yorkowi dalam na imie ONLY YOU.
Natomiast gryfoniczki maja imiona na O i tak dziewczynki to OXANA MAGIC i ORINOKO FLAUER a chlopcy to OZI FANTASTIC i ORION SUPER MAN

Hohoho, pohulałaś z tymi imionkami...;)

Pzdr.

Posted

perfectly piękny jedynaczek........, żeby tylko zdrowo sie chował :multi::multi:

bargest...no w końcu fotki dałaś :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:...jakie fajnie mieszane towarzystwo :multi::multi::multi::multi:...a mamusie nie są zdezorientowane jak się tak przemieszają ??? :razz::razz:

Posted

i nasze towarzystwo....ma juz 4 tygodnie :eviltong:

nasza Miya.....czyli My Fair Lady Quare Non

Mellody Quare Non

Mister Fair Play Quare Non

Miximma Quare Non

i Miracle Quare Non