perfectly Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 To jest Westie Obraz 110 psi 1.jpg | perfectly1 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl Obraz 099 psi 2.jpg | perfectly1 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl Obraz 081 psi 3.jpg | perfectly1 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl Obraz 058 psi 4.jpg | perfectly1 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl Obraz 051 psi 5.jpg | perfectly1 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl A to jego mamusia DSC_4129 nela 10.JPG | perfectly1 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl Quote
miniaga Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Pierwszy raz widzę małe gryfoniki:loveu::loveu::loveu::loveu: są rewelacyjne. Moje maluszki mają już 5 dni - cudowne doświadczenie. A tutaj zdjęcia z 4 doby- Picasa Web Albums - Agnieszka - 4 doba Quote
perfectly Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ps. dziękuję też uważam że jest słodki, zakochała się w nim cała moja rodzinka, młodszy synek śpiewa mu piosenki:loveu:,teraz tylko musimy mu znaleść imie, które będzie ten nasz zachwyt odzwierciedlało:lol:, pozdrawiam wszystkie młode babcie, cieszę się że do Was dołączyłam, czy też czujecie się same jak po porodzie? nerwy były straszne! a mięśnie wszystkie mnie bolą jak po siłowni:evil_lol:. Gratuluję wszystkim ślicznych maleństw i pozdrawiam. Quote
perfectly Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Białe całkiem podobne do Weścików :cool3: śliczne! gratuluję i zazdroszczę że aż cztery:loveu: Quote
miniaga Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Tez patrząc na Twojego maluszka uznałam że widzę duże podobieństwo do mojego białego Księciunia. Na jaką literkę chcesz nazwać malucha? Ja poród przeżyłam jakoś bezstresowo (mimo, że byłam zupełnie sama)- duża zasługa Jagody, która wspaniale rodzi. Quote
perfectly Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Mam go tylko jednego, więc nie ma dla mnie znaczenia na jaką literę będzie imie, ale musi do mnie "przemówić":evil_lol: . U nas był ciężki poród i do tego pierwszy i dla Nelci i dla mnie ( znaczy-nigdy nie odbierałam:razz:), pewnie dla tego bardzo się denerwowałam. Ale teraz staram się zapomnieć i strasznie się cieszę z maluszka. Zdradźcie imiona swoich "wnusiów", może się zainspiruję:cool3: Quote
miniaga Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ja miałam w zesżłym roku jedynaka, jaga rodziła długo, ale bez komplikacji- też bardzo się denerwowałam. Mam sentyment do jedynaków. Jaki masz przydomek mam trochę imion dla jedynaków, więc coś ci podrzucę Quote
M&S Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 perfectly napisał(a):Mam go tylko jednego, więc nie ma dla mnie znaczenia na jaką literę będzie imie, ale musi do mnie "przemówić":evil_lol: . U nas był ciężki poród i do tego pierwszy i dla Nelci i dla mnie ( znaczy-nigdy nie odbierałam:razz:), pewnie dla tego bardzo się denerwowałam. Ale teraz staram się zapomnieć i strasznie się cieszę z maluszka. Zdradźcie imiona swoich "wnusiów", może się zainspiruję:cool3: Gratuluję maluszka....prawdziwy SZczęsciarz :lol:;) A. Quote
miniaga Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ja chciałam nazwać mojego jedynaka TEN JEDYNY albo PIERWSZY POCAŁUNEK albo JEDEN ZA WSZYSTKICH ale że wymyśliłam sobie iż wszystkie moje szczenięta będą miec imiona od nazw miejsowości, to skończyło się na Aspenie. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='perfectly']:-( Proszę niech ktoś mi powie czemu nie mogę wkleić fotki???:placz: Obraz 106 psi.jpg | perfectly1 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Juz się wkleiła. Widac Maluszka! Gratuluję!!! No i teraz problem, jakie imię. Faktycznie, musisz starannie dobrać dla tego Jedynaka.:loveu: Pzdr. Quote
bargest Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ja swojemu jedynakowi yorkowi dalam na imie ONLY YOU. Natomiast gryfoniczki maja imiona na O i tak dziewczynki to OXANA MAGIC i ORINOKO FLAUER a chlopcy to OZI FANTASTIC i ORION SUPER MAN Quote
justysiek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 http://lh6.ggpht.com/_mDZf8cxjZKk/SmNXRq1MwdI/AAAAAAAAELQ/-6dVn3FKxg4/s400/P7190010.JPG jakie slodziaste:loveu::multi: Quote
dzasta Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Perfectly gratuluję pięknego maluszka :loveu: Ja mam pierwsze porody za nie cały rok ale już przeżywam hehehe Bargest przepiękne Gryfoniki !!! Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 bargest napisał(a):Ja swojemu jedynakowi yorkowi dalam na imie ONLY YOU. Natomiast gryfoniczki maja imiona na O i tak dziewczynki to OXANA MAGIC i ORINOKO FLAUER a chlopcy to OZI FANTASTIC i ORION SUPER MAN Hohoho, pohulałaś z tymi imionkami...;) Pzdr. Quote
betka-sp Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 perfectly piękny jedynaczek........, żeby tylko zdrowo sie chował :multi::multi: bargest...no w końcu fotki dałaś :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:...jakie fajnie mieszane towarzystwo :multi::multi::multi::multi:...a mamusie nie są zdezorientowane jak się tak przemieszają ??? :razz::razz: Quote
betka-sp Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 i nasze towarzystwo....ma juz 4 tygodnie :eviltong: nasza Miya.....czyli My Fair Lady Quare Non Mellody Quare Non Mister Fair Play Quare Non Miximma Quare Non i Miracle Quare Non Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 o matko jakie one są słodkieeee :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: takie zmarszcule kochane :loveu::loveu::loveu: Quote
karenina Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Szarlotka- Spaślotka ma juz 2 tygodnie :) :loveu::loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 łoo matko jak nie cudowne zmarszczki to jeszcze maleństwo Szarlotka tak szybko urosła :loveu::loveu: http://img12.imageshack.us/img12/3144/spaslotka2.jpg śliczna :loveu::loveu::loveu: Quote
betka-sp Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 http://img20.imageshack.us/img20/5631/043zxg.jpg jaka cudna :multi::multi::multi: a rośnie w expres tempie :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
pokoik1 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Zazdrościłam Wam pięknych dzieciaków i ja też wreszcie mam :cool3: http://i233.photobucket.com/albums/ee99/pokoik1/DSC_6096800x600.jpg Quote
panienkabubu Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Widzę moją chrześnicę rudą :loveu::loveu: Quote
pokoik1 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Co za matka chrzestna, jak imienia nie wymyśliła :eviltong: Quote
Recommended Posts