Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']Miniaga
http://lh5.ggpht.com/_mDZf8cxjZKk/Sl4XSsn05mI/AAAAAAAAD2U/JoW9wVBa5S8/s800/P7150104.JPG
widze łatki więc będzie wyjątkowa :loveu::loveu:

o boshhh a to to chyba mój faworyt
http://lh3.ggpht.com/_mDZf8cxjZKk/Sl2MVHx9zhI/AAAAAAAAD0Q/MZKeiuhitkU/s640/P7150060.JPG
:loveu::loveu::loveu:
On jes najmniejszy, ale z taką determinacją pcha się do cyca, że mi równiez od razu skradł serce:loveu:

Posted

miniaga napisał(a):

On jes najmniejszy, ale z taką determinacją pcha się do cyca, że mi równiez od razu skradł serce:loveu:

ty bardziej że jest najmniejszy :loveu::loveu: takie małe stworzonko :loveu::loveu: lubie albo takie grube bączki albo małe takie kruszynki :loveu::loveu:

Posted

Wszystkie malenstawa przeslodkie, nawet te kocie.Gratulacje dla nowych mam.
U mnie sytuacja sie wyjasnila mam trzy brabantczyki 2 pieski i suczke oraz jedna suczke brukselska tzn kosmata.Ciagle jednak nie mam czasu by zrobic im zdjecia, bo pochlania mnie remont domu ktory trwa juz prawie drugi miesiac.Moze w sobote zrobie fotki i pochwale sie moimi kluskami.

Posted

Dzięki wielkie.
Maluszki przybrały na wadze prawidłowo. Jagoda super się nim zajmuje. Robiłam mamie usg i Rtg - w macicy nic nie zalega. Jak zawsze panikowałam na darmo, ale przynajmniej w nocy spałam już spokojnie.
Łysa jest rzeczywiście wyjątkowa - wiecznie gada:evil_lol: Ma to zapewne po mamusi, bo nic jej nie dolega. Jej starszy brat był dokładnie taki sam- pod względem charakteru i urody:loveu:

Kloniki (Boston i Barcelona zapewne będą kremowe), ale mam duży problem z określeniem ich maści, dlatego będę wdzięczna, jeśli ktoś ma jakieś pomysły...

Posted

bargest napisał(a):
U mnie sytuacja sie wyjasnila mam trzy brabantczyki 2 pieski i suczke oraz jedna suczke brukselska tzn kosmata.Ciagle jednak nie mam czasu by zrobic im zdjecia, bo pochlania mnie remont domu ktory trwa juz prawie drugi miesiac.Moze w sobote zrobie fotki i pochwale sie moimi kluskami.

To będziemy czekać na fotki :p

A.

Posted

orinka napisał(a):
U nas już po porodzie. Mamy 1 dziewczynkę i 2 chłopaków, wesoły tercecik!

Gratulacje dla Tercetu i dla Was!:lol:

miniaga napisał(a):
Ja również się doczekałam. Dziś w nocy Jagódka urodziła 4 pięknych malców- 2 dziewczynki i 2 chłopcow. Między pierwszym a ostatnim upłyneły zaledwie 2 h i 5 min. Żadnych komplikacji, choć profilaktycznie zrobię usg bo mam wrażenie że coś w macicy zalega (dla uspokojenia siebie).
Zdjęcia wieczorkiem bo nie śpię 40 godzinę.

PIęknie! Gratulacje!

bargest napisał(a):

Dzisiaj jest sobota...:evil_lol:

pzdr.

Posted

Małe Bulle przesłodkie! wyglądają jak przybysze z kosmosu(nawet bardziej niż kociaki) :lol:

Orinka , to że dzieci masz cudne- już wiemy:loveu:..ale... Gdzie kupiłaś taką fajną kanape ???
Kolor ma idealny, taki ,że by nie było widać każdego gluta mojego psa:evil_lol:. Już nie mam siły latać cały dzien ze ścierą...

Posted

Pragnę się z wami podzielić radością jak spotkała mnie w piątek 17 lipca, po bardzo trudnym porodzie zakończonym cesarką przyszedł na świat ten chłopczyk pierwszy z przydomkiem Perfectly Splendid

ponieważ nie udaje mi się dodać zdjęcia wklejam link
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3d1d8383e0eaa838.html]Obraz 099 psi 2.jpg | perfectly1 | Fotki, Zdj

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
ten czarny to wogóle z tego miotu ??;D:D
piękne kulecki:loveu::loveu:

To sa dwa mioty:eviltong:
Jeden miot yorkow sztuk 1 i drugi miot gryfonikow sztuk 4:evil_lol:

Posted

[quote name='perfectly']Pragnę się z wami podzielić radością jak spotkała mnie w piątek 17 lipca, po bardzo trudnym porodzie zakończonym cesarką przyszedł na świat ten chłopczyk pierwszy z przydomkiem Perfectly Splendid

ponieważ nie udaje mi się dodać zdjęcia wklejam link
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3d1d8383e0eaa838.html]Obraz 099 psi 2.jpg | perfectly1 | Fotki, Zdj

Gratuluje szczeniorka chociaz nie wiem jaka rasa bo nie widze zdjecia.