Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betka-sp napisał(a):
czekoladka zostaje z nami..tak się TŻ w niej zakochal , że nie odpuści :shake:..choć ja wolałabym złotą..........:razz:...ale........co sie odwlecze to nie uciecze :razz::razz::razz:..........

...na miłość nie ma rady ;):lol:

A.

Posted

Dynamique napisał(a):
Sliczne :loveu: To są kotki ? :loveu:

wiem, nie wyglądają ale zapewniam Cię, że to kociaki ;D a dokładnie kociaki syberyjskie Neva Masquarade... za jakiś czas wkleje nowe fotki, będą mniej przypominać kosmitów ;)

Posted

betka-sp napisał(a):
czekoladka zostaje z nami..tak się TŻ w niej zakochal , że nie odpuści :shake:..choć ja wolałabym złotą..........:razz:...ale........co sie odwlecze to nie uciecze :razz::razz::razz:..........

zeby sie moj Tz tak zakochal w jakims szczeniaczku:evil_lol: hmmm marzenie:cool1:

Posted

Kosmiczne kotki świetne :lol::lol:

Gotrek świnki czadowe :loveu: słodkie i śmieszne jednocześnie :lol::loveu:

Gratuluję wszystkim świeżo "rozwiązanym" i trzymam kciuki za kolejnych!!
Ciagle tu zagladam i nie mogę sie doczekać kiedy ja znów bede to przeżywała... póki co Figa za 5 dni skonczy 6 miesiecy... wiec jeszcze trochę poczekam :lol::lol:

Posted

Gotrek napisał(a):
Oj jak dawno tu nie zaglądałam trochę narzekam na brak czasu ;). Moje bullświnki skonczyły wczoraj 6 tygodni, jeszcze niedawno tak na nie czekałam :D.ńWklejam kilka fotek, choć nie mogłam się zdecydować które, bo mam ich multum ;).

Czekałam na zdjęcia małych, jak to piszesz bullświnek no i się doczekałam!!!
Boskie ,słodkie, niu,niu,niu tylko całowac te ryjki.

Posted

Ja również się doczekałam. Dziś w nocy Jagódka urodziła 4 pięknych malców- 2 dziewczynki i 2 chłopcow. Między pierwszym a ostatnim upłyneły zaledwie 2 h i 5 min. Żadnych komplikacji, choć profilaktycznie zrobię usg bo mam wrażenie że coś w macicy zalega (dla uspokojenia siebie).
Zdjęcia wieczorkiem bo nie śpię 40 godzinę.

Posted

miniaga napisał(a):
Ja również się doczekałam. Dziś w nocy Jagódka urodziła 4 pięknych malców- 2 dziewczynki i 2 chłopcow. Między pierwszym a ostatnim upłyneły zaledwie 2 h i 5 min. Żadnych komplikacji, choć profilaktycznie zrobię usg bo mam wrażenie że coś w macicy zalega (dla uspokojenia siebie).
Zdjęcia wieczorkiem bo nie śpię 40 godzinę.

Gratulacje :multi::multi::multi:

czekamy na fotki :p

A.

Posted

Moje szkraby

BUENOS AIRES Artagasamazis piesek pp: (najmniejszy 130 g)

BOSTON Artagasamazis piesek pp: (największy 196g)

BEVERLY HILLS Artagasamazis suczka hl (176 g)

iiii

BARCELONA Artagasamazis

Posted

betka-sp, alez Indyczkowe maluchy urosły .No i te kolorki-mniód!
Dzidtka Gl- maluchy wygladają jak małe persiątka.
miniaga-Gratulacje:sweetCyb::sweetCyb:dla Jagódki i szczęśliwej babci (zdjęcie cudowne).
Moje maluchy mają juz tydzień.
wesoły tercecik:

Posted

Miniaga
http://lh5.ggpht.com/_mDZf8cxjZKk/Sl4XSsn05mI/AAAAAAAAD2U/JoW9wVBa5S8/s800/P7150104.JPG
widze łatki więc będzie wyjątkowa :loveu::loveu:

o boshhh a to to chyba mój faworyt
http://lh3.ggpht.com/_mDZf8cxjZKk/Sl2MVHx9zhI/AAAAAAAAD0Q/MZKeiuhitkU/s640/P7150060.JPG
:loveu::loveu::loveu:

-------------------------------------------------------------
Orinki
http://img193.imageshack.us/img193/4284/obraz032sp.jpg
kocham takie grube bąki :loveu::loveu::loveu: