Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orinka napisał(a):
Pierwszy maluszek przyszedł na świat siłami natury, ale po 3 godzinach (podaniu oxytocyny i glukozy) skurcze były bardzo mizerne i nasza Orinka miała cesarkę. Wet uwinął sie w poł godziny, przy okazji na moją prosbę wysterylizował naszą niunie (i tak planowałam sterylkę ,bo sunia ma 6 i pól roku i nie planowałam więcej kryc)
Boże, ile nas to wszystko łez i nerwów kosztowało. Najpierw zły z obawy a pozniej łzy szczescia jak usłyszałysmy nasze male syreny strazackie. I tak mamy mały tercecik:loveu:
Mamusia doskonale opiekuje się swoimi maluszkami,na siłe wyciągamy ją na spacerki.Jak na razie do jedzenia podajemy jej ryż+ saszetki convalescence.

Super, że skończyło się wszystko dobrze ;)

Posted

orinka napisał(a):
Dziekujemy za gratulacje.Maluchy rosną jak na drozdżach.
Kto nastepny do "rozsypania"???????

Mam nadzieję że my.... chociaż chyba się pocieszam. Od wczoraj jaga zaczeła wchodzić na chwilę do kojca i robić tam przemeblowanie, ale to jeszcze nie dziś na bank. Jutra też bym nie obstawiała.
Maluchy też doszły chyba do wniosku, ze mamie się nie spieszy i próbują wyjść przez powłoki brzuszne:evil_lol: dziś widziałam 3 główki jednocześnie- tzn zakładam że sa dobrze wychowane i pupkami się do mnie nie wypieły:evil_lol:

Posted

orinka .. maluszki przepiękne i jakże podobne do tatusia :cool3::cool3:..na pewno jest z nich bardzo dumny :multi::multi::multi: tym bardziej ,że to jego pierwsze maluszki w Polsce :multi::multi::multi::multi:

..czyli ta najbardziej czerwona to dziewczynka??? :loveu::loveu::loveu::loveu: cuuuuuuuuuuuuudooooooooooooo :loveu:

Posted

Gratki dla wszystkich mamuś obecnych i przyszłych. Duuuuuzo zdrówka dla maluchów :loveu::loveu:.

P.S.
Dziewczyny, gdyby któras potrzebowała gazet to prosze o kontakt - w pracy zamawiamy dosyc sporo i zamiast codziennie wyrzucac moge zbierac ;-) - oczywiscie pod warunkiem odbioru "zamówienia".

Posted

agnethka napisał(a):
mam bardziej randkowe zdjęcia, ale tu dzieci zaglądają :evil_lol:
mężuś był bardzo delikatny i czuły, szeptał jej czułe słówka do uszka i całował w szyjkę ;)

:loveu:no no zna sie chlopak na rzeczy:evil_lol:
trzymamy kciuki za wyniki randki:loveu:

Posted

justysiek napisał(a):
:loveu:no no zna sie chlopak na rzeczy:evil_lol:
trzymamy kciuki za wyniki randki:loveu:

Myśmy też byli na randce, miejmy nadzieje że owocnej:loveu:

Posted

:multi::multi: trzymamy mocno kciuki za udane i owocne randkowanie ;);)

nasze kluchy rosną.....w 3 tygodniu osiągnęły po 2-2,5 kg /chłopak oczywiście najcięższy/