Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moon_light napisał(a):

My czekamy na szczeniaczki po moim Fifim na Słowenii. Pierwszy raz żona Figara jest w kolorze czarnym, więc oczekuje maluchów 2x mocniej niż zwykle:)
Oby jakiś czarny maluch się urodził.. (chociaż hodowca liczy na błękitne :evil_lol:).
Powinny się urodzić pod koniec miesiąca.

a to Synio Figarowy, na zdjęciu 5 mies.
http://img194.imageshack.us/img194/6585/img47641.jpg

Natalka rewelacja.
Coreczka mojego Tupczynskiego tez ma juz 5 mies

I tez pod koniec miesiaca oczekujemy kolejnych szczeniaczkow po Fatum. Tym razem znowu zolte :evil_lol:

A tym czasem w poniedzialek "babcia" uczynil mnie inny moj reproduktor - Toffik.... W hodowli Giga La Gothica urodzilo sie 6 szczeniaczkow zoltych i pregowanych...

Posted

bargest napisał(a):
Oj cudne klusie.:multi:

justysiek napisał(a):
http://img216.imageshack.us/img216/7663/carna41.jpg
sliczna:loveu: coraz bardziej mi sie zaczynaja dogi podobac:evil_lol::???::loveu:

Maks i Spark napisał(a):
śliczna dziewczynka :loveu:
http://img216.imageshack.us/img216/7663/carna41.jpg

GRATULACJE "BABCIU" :lol:
piękne wnuki takie kolorowe.....;)
http://img98.imageshack.us/img98/5892/miote1d005.jpg

A.

Bardzo dziekuje :oops:
Sunia mieszka w Niemczech
a male klusie rosna jak na drozdzach..... jutro powinny osiagnac kilogram :evil_lol: ( a moze juz dzisiaj ;))

edit
No i stalo sie.... polowa miotu juz dzis ( 4 doba ) wazy poad 1000gr

Posted

PANGEA napisał(a):

I tez pod koniec miesiaca oczekujemy kolejnych szczeniaczkow po Fatum. Tym razem znowu zolte :evil_lol:

A tym czasem w poniedzialek "babcia" uczynil mnie inny moj reproduktor - Toffik.... W hodowli Giga La Gothica urodzilo sie 6 szczeniaczkow zoltych i pregowanych...

Hohoho, ale wysyp doziów...:loveu:
Gratulacje!

Pzdr.

Posted

Boska Szarlotka:loveu::loveu::loveu:
Bar mleczny na wyłaczność, to ma prawo być kluseczka.

U nas cisza. Jadzik ma już mleko i prawdziwy bar mleczny, ale brzuch jeszcze wysoko i raczej oszczeni się zgodnie z prognozami mojego weta około 15.

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
faworycik 1 od lewej ten ciemny a ktoro to suczka??;>:loveu::loveu: oczywiscie wszystkie sa sliczne a ja oczywiscie musze miec swego jedynego xD:loveu:

Od lewej :panienka i jej dwaj bracia.
Ja również zawsze mam swojego faworyta wsród szczeniąt z porodówki.
Kto następny do porodu??????????/

Posted

Alojzyna napisał(a):
orinka - wielkie gratulacje!!! :multi:I co, obyło się bez komplikacji? czy coś musiałaś pomagać? ;)

Pierwszy maluszek przyszedł na świat siłami natury, ale po 3 godzinach (podaniu oxytocyny i glukozy) skurcze były bardzo mizerne i nasza Orinka miała cesarkę. Wet uwinął sie w poł godziny, przy okazji na moją prosbę wysterylizował naszą niunie (i tak planowałam sterylkę ,bo sunia ma 6 i pól roku i nie planowałam więcej kryc)
Boże, ile nas to wszystko łez i nerwów kosztowało. Najpierw zły z obawy a pozniej łzy szczescia jak usłyszałysmy nasze male syreny strazackie. I tak mamy mały tercecik:loveu:
Mamusia doskonale opiekuje się swoimi maluszkami,na siłe wyciągamy ją na spacerki.Jak na razie do jedzenia podajemy jej ryż+ saszetki convalescence.

Posted

orinka napisał(a):
Boże, ile nas to wszystko łez i nerwów kosztowało. Najpierw zły z obawy a pozniej łzy szczescia jak usłyszałysmy nasze male syreny strazackie. I tak mamy mały tercecik:loveu:
Mamusia doskonale opiekuje się swoimi maluszkami,na siłe wyciągamy ją na spacerki.Jak na razie do jedzenia podajemy jej ryż+ saszetki convalescence.

Ważne, że wszystko dobrze się skończyło....głaski dla maluszków i dzielnej mamuski :lol:

A.