Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra, ja hoduję głównie dla siebie- na potrzeby własnego serca i własnego planu hodowlanego :evil_lol: i celem tego miotu było wychodowanie czegos dla nas. Nie sadziłam tylko ze bede miała tyle szczescia ze urodzi nam sie suczka i tylko jedna- odpadł problem z wyberaniem domkow dla innych szczylkow, a ja mam moją Szarlotkę :loveu::loveu::loveu:

Wszystkim serdecznie dziękujemy, mamusia i corusia czuja sie dobrze, malenka od wczoraj przytyła. 12 gram :loveu:

A to dla miłosników charcików w ilosci większej niz sztuk 3 http://picasaweb.google.pl/forumrom/WiosenneWariacje#

Posted

karenina napisał(a):
Wszystkim serdecznie dziękujemy, mamusia i corusia czuja sie dobrze, malenka od wczoraj przytyła. 12 gram :loveu:

Głaski dla mamusi i córusi...:lol:

Posted

Wow- ona ma na plecach prywatną chłodziarkę:loveu:
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie.

U Jagody w brzusiu- dyskoteka. Małe mają ADHD już w okresie płodowy:evil_lol:

Posted

U nas 59 dzień, więc nie dyskoteka tylko werstling!
Juz od 3 dni śpimy jak zające....oj, co to będzie jak się maluchy urodzą????
My również trzymamy mocno kciuki za tych oczekujących i tych odchowujących.

Posted

miniaga napisał(a):
Orinka to już tuż tuż:loveu:
A mi się tak dłuży.....

Wiem co czujesz ,dłuży się okropniście.
Znajomi dzwonią i pytają czy już są a moja rodzinka chodzi za sunią i woła "oddaj w końcu te maluchy".
Na kiedy Twoja lala ma termin?

Betka,oglądałam filmik z Indyczkowymi maleństwami chyba z 15 razy-normalnie cudne!!!

Posted

karenina - wielkie gratulacje i moć gorących imieninowych życzeń! :lol:
150 g to jak połowa urodzonego co staffika :-o:loveu: Niech malutka Szrlotka zdrowo rośnie :multi:

Trzymam kciuki za "zamarszczki"

Posted

hahah...orinka rozsypuj sie babo....bo co będziemy podziwiać ?? :mad::mad:

i nasze 12 dniowe "kluchy" :eviltong::eviltong::eviltong: coraz bardziej mobilne :razz: i coraz cięższymi tyłkami ...hahahhah.... wagę potroiły i z 500 gr. przeistoczyły się w 1500 gr. zmarszczaki

YouTube - Kanal von BatrezPL

Posted

[quote name='betka-sp']hahah...orinka rozsypuj sie babo....bo co będziemy podziwiać ?? :mad::mad:

i nasze 12 dniowe "kluchy" :eviltong::eviltong::eviltong: coraz bardziej mobilne :razz: i coraz cięższymi tyłkami ...hahahhah.... wagę potroiły i z 500 gr. przeistoczyły się w 1500 gr. zmarszczaki

:loveu::loveu::loveu:slodkie:loveu:

Posted

ale Wam fajnie...a my siedzimy jak na szpilkach..62 dzien..nasza Tasha wczoraj nie jadła cały dzien...a dzisiaj ooo troszke jednak wyjadła chrupeczek.... robi nas w jajo hahahah
Ciekawa jestem kiedy jednak sie zdecyduje :):evil_lol:

Posted

[quote name='betka-sp']
nasze 12 dniowe "kluchy" :eviltong::eviltong::eviltong: coraz bardziej mobilne :razz: i coraz cięższymi tyłkami ...hahahhah.... wagę potroiły i z 500 gr. przeistoczyły się w 1500 gr. zmarszczaki

O matko, jakie pełzaki zmarszczaki :loveu: świetne...

A.

Posted

Carbonara napisał(a):
ale Wam fajnie...a my siedzimy jak na szpilkach..62 dzien..nasza Tasha wczoraj nie jadła cały dzien...a dzisiaj ooo troszke jednak wyjadła chrupeczek.... robi nas w jajo hahahah

pewnie tak sponatnicznie:evil_lol::loveu:
bezpiecznego porodu:loveu: i zdrowych klusek:loveu:

Posted

Carbonara napisał(a):

Będzie ok, trzymam kciuki i czekam na zdrowe, śliczne kluseczki :loveu:

Posted

karenina napisał(a):
Jak to mowi moja kolezanka- zafundowała sobie mały brzuszek by moc brykac do samego konca :loveu:
Dziękujemy za kciuki i mizianko :loveu:

Dobrze powiedziane!:lol:

karenina napisał(a):
Juz wczoraj wieczorem coś mi mówiło ze ten moment nadchodzi i .. dzis o 9.45 na świat przyszła córeczka Doni i Calicanto - moja rodzyneczka-jedynaczka, moj imieninowy prezent. :loveu:

Przedstawiam małą CHARLOTTE Forum Romanum, waga urodzeniowa 150 gram. Już ją kocham :loveu:

Szarlotka - cudo!

orinka napisał(a):
To my w międzyczasie się pochwalimy, że czekamy na rychłe rozwiązanie :)

Trzymamy kciuki!

Pzdr.