Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dada napisał(a):
Aaaa, Karenina!! Cudna ta Twoja dziewczynka! :loveu:

Masz absolutną racje :loveu:

Onomato-Peja napisał(a):
karenina - Charcik włoski ? :loveu::loveu::loveu:

Tak :lol:

Posted

Tak Donia - mini van ma mini rozmiar w porownaniu z poprzednią mamuską. Tamta miała 4 a tu bedzie chyba jeden szczylek. Jak to mowi moja kolezanka- zafundowała sobie mały brzuszek by moc brykac do samego konca :loveu:
Dziękujemy za kciuki i mizianko :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']

milamini - naprawdę nikt nie interesuje się Teodorkiem?:crazyeye:
http://images43.fotosik.pl/152/af8716cb7c3d3348.jpg

Pzdr.

betka-sp
Teodorek cudeńko :loveu::loveu:aż dziw, że jeszcze wolny chłopak:-o
Nie zapeszyć, ale jest właśnie zamówiony telefonicznie, jeszcze tydzień ma z nami być, a potem....wycieczka do Siedlec.

A charcia mama to rzeczywiście chyba plażę chce jeszcze zaliczyć w te wakacje :)

Posted

miniaga napisał(a):
Jaga miała w zeszłym roku jednego i też brykała do samego porodu. Karenina który to już dzien ciąży? Jaga rodziła wtedy w 66 dniu:roll:

61 od 1 krycia, 58 od 2.

Posted

karenina napisał(a):
Tak Donia - mini van ma mini rozmiar w porownaniu z poprzednią mamuską. Tamta miała 4 a tu bedzie chyba jeden szczylek. Jak to mowi moja kolezanka- zafundowała sobie mały brzuszek by moc brykac do samego konca :loveu:
Dziękujemy za kciuki i mizianko :loveu:

Kocham charty i wszelkie chartowate, życzę mini van'ce szybkiego i idealnego porodu oraz jak najzdrowszego/zdrowszych szczenięcia/szczeniąt :loveu::loveu:

Posted

karenina napisał(a):
61 od 1 krycia, 58 od 2.

Nio to rzeczywiście tuż tuż. Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i czekam na pierwsze fotki malucha- ów. Mam nadzieję że mamusia nosi tam jednak 2 a nie jedno, bo to zawsze lepiej dla szczeniąt.

Posted

Juz wczoraj wieczorem coś mi mówiło ze ten moment nadchodzi i .. dzis o 9.45 na świat przyszła córeczka Doni i Calicanto - moja rodzyneczka-jedynaczka, moj imieninowy prezent. :loveu:

Przedstawiam małą CHARLOTTE Forum Romanum, waga urodzeniowa 150 gram. Już ją kocham :loveu:

Posted

GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!! Pierwsze zdjęcie mnie oczarowało zupełnie. Właśnie jęczę przed monitorem i pokazuję komu się da. Jest cudowna!!!

Posted

I oczywiście gratulacje dla mamusi.
Poza tym otrzymała cudowne imię, uwielbiam wszystkie Charlotte :loveu:

A teraz niecierpliwie Aga czekam na Jagę i jej aniołeczki!!!!!!!!! :multi:

Posted

milamini napisał(a):
150g- to jak ...3/4 kostki masła - maleństwo, ona jak figurka porcelanowa- taka krucha. Ale nogi to ona ma :-o

również przeżywam szok :crazyeye: 150 gram ..... ja bym się bała w rękę wziąć :oops: :loveu: jaak chomiczek czo ? :evil_lol:

karenina , malutka zostaje ? :cool3: :cool3:
charciki włoskie mi się podobają ... ino jak jest ich co najmniej 3 sztuki ....