Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzasta dzięki za fotki, nie mam pojęcia czemu mi nie wchodzą! ( może nie mam jakiegoś programu?), czekam na Twoje Staffiątka:cool3:
Moja ciężaróweczka ma termin na ok 19 lipca :multi:.Pozdrawiam wszystkich.

Posted

perfectly napisał(a):
Dzasta dzięki za fotki, nie mam pojęcia czemu mi nie wchodzą! ( może nie mam jakiegoś programu?), czekam na Twoje Staffiątka:cool3:

spróbuj może wstawiac w TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting z mysle ze z ta stronka dasz sobie bardziej rade i ujawnia sie twoje fotki:cool3:

Posted

cos przybyło...coś sie dzieje :multi:...a my zakręceni jak baranie rogi dogadzając maluchom......ale dzieki temu w ciągu tygodnia podwoiły swoja wagę...i to już ponad kilogramowe kloce :razz:....choć dalej krecikowo nie otwieraja oczek ;);)

Posted

[quote name='pokoik1']My :multi: Około 23.07 będą małe pinczerki :multi:

[quote name='Dzidtka_Gl']my za około 15 dni ale kicie ( nevki )

za to jedna z moich lhasaczek jest 10 dni po kryciu gdzieś za 3 tygodnie jadę na USG.... a jutro druga jedzie na randkę.... nie długo, jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, będe miała domowe przedszkole :loveu:

[quote name='Buszki']Rozumiem Cię...Ja mam 5 szećciotygodniowych basków i 3 ośmiotygodniowe kociambry :roll:. Z moim pięknym ogrodem już się pożegnałam...Koty polują na motylki,psiaki polują na koty,a ja stoję i :mad:.

[quote name='perfectly']Dzasta dzięki za fotki, nie mam pojęcia czemu mi nie wchodzą! ( może nie mam jakiegoś programu?), czekam na Twoje Staffiątka:cool3:
No to Mamuski dogadzajcie swoim Mamuskom...:evil_lol: Dbajcie o nie, pilnujcie.
I czekamy na dalsze relacje z przebiegu ciąż...

Buszki - czyżbym wyczuła w Twoim głosie jakieś zrezygnowanie...?:evil_lol:

pzdr.

Posted

My powoli wchodzimy w stan najwyzszej gotowosci. Termin mamy za 5 dni :loveu: Donia sie zrobiła niedotykalska panikara i nawet temperatury nie pozwala sobie zmierzyc mała łobuzica :evil_lol:

Posted

Słodkie te wszystkie szczylki;) szczególnie zmarszczątka we wszystkich odcieniach czekolady.Betka w Trzebnicy i okolicach mam rodzinę i spędzałam tam wakacje w dzieciństwie:loveu: ,rozmarzyłam się jak zobaczyłam skąd jesteście, teraz jak odwiedzę ciocię to będę rozglądać się za sharpejkami na ulicy;)

Posted

no i my ostatnie juz zdjecie naszego wnuka i zegnamy sie z porodowka na jakis dluzszy czas... do przyszlego roku pewnie :diabloti: czas przyjdzie na nasza Lilusie pewnie i na Calutka pewnie... jeszcze wszystkie wnuki nei znalazly nowych domkow a ja juz tesknei za zapachem mleczka i ieprzespanymi nocami...

wszystkim oczekujacym, rodzacym i tym ktorzy juz urodzili serdeczne zyczenia zdrowia :)

Posted

My już w 50 dniu. W środę robiliśmy usg, ale tym razem nasz wet nie podjął się określenia dokładnej liczby. Generalnie stawia na czwóreczkę- sprawdzimy już niedługo. Jaga nadal tylko by się miziała. Chodzi już jak ciężarówka i raczej nie ma ochoty na dłuższe spacery.

Posted

miniaga napisał(a):
My już w 50 dniu. W środę robiliśmy usg, ale tym razem nasz wet nie podjął się określenia dokładnej liczby. Generalnie stawia na czwóreczkę- sprawdzimy już nie długo. Jaga nadal tylko by się miziała. Chodzi już jak ciężarówka i raczej nie ma ochoty na dłuższe spacery.

Jak to fajnie, że ten wątek zawsze będzie miał wiernych czytaczy, pisaczy ...:loveu:

Pzdr.