Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
dlaczego ogrodniczka??;> dlatego że wygląda jak krecik ??:evil_lol::loveu::loveu:

Nie, nie bo na swiat przyszla w ogrodzie:evil_lol:
A tak wogole to cudne sa.

Posted

aaaa coś czytałam xD ale i tak wygląda jak kret może ogród jest jej przeznaczony xD:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

z pewnością....byle by do tego ogrodu :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: był dołączony przyjazny domek ;););)

Posted

:loveu::loveu::loveu:No to ja nie wiem jak moje paskudy zostana potraktowane jak tu od kretów się wymyśla :eviltong:
No ale sie pochwalimy- dzisiaj 9-11 rano nasza Mila się uwinęła z 3 tricolorową, co prawda maiło być 4, ja usilnie czułam jeszcze to jedno (to się sugestia nazywa :oops:), a to była nerka, albo pęcherz :razz:. W każdym razie mamy śliczne kryziaste dwie dziewczyny i facecika.
Mokra dziwczyna 1

Mokra dziewczyna 2

3 Bit :loveu:

Posted

milamini napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:No to ja nie wiem jak moje paskudy zostana potraktowane jak tu od kretów się wymyśla :eviltong:
No ale sie pochwalimy- dzisiaj 9-11 rano nasza Mila się uwinęła z 3 tricolorową, co prawda maiło być 4, ja usilnie czułam jeszcze to jedno (to się sugestia nazywa :oops:), a to była nerka, albo pęcherz :razz:. W każdym razie mamy śliczne kryziaste dwie dziewczyny i facecika.
Mokra dziwczyna 1
Mokra dziewczyna 2
3 Bit :loveu:

Hohoho, jaka szybka Mamcia!:lol:
Brawo!!!:multi:

Pzdr.

Posted

[quote name='milamini']:loveu::loveu::loveu:No to ja nie wiem jak moje paskudy zostana potraktowane jak tu od kretów się wymyśla :eviltong:

QUOTE]

ale to było miłe znaczenie krecika bo ja lubie kreciki bo są słłłłitaśne :lol::lol:
ty też masz słodkie te szczeniory :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='milamini']:loveu::loveu::loveu:No to ja nie wiem jak moje paskudy zostana potraktowane jak tu od kretów się wymyśla :eviltong:

QUOTE]

ale to było miłe znaczenie krecika bo ja lubie kreciki bo są słłłłitaśne :lol::lol:
ty też masz słodkie te szczeniory :loveu::loveu::loveu:

Hehe- wiem- nawet inaczej nie pomyślałam :razz:- ja też kreciki bo maja takie fajne futerka.
Zapomniałam z roztargnienia szarpki ukochać- no to kochamy szarpki :loveu::loveu::loveu:.
Pamiętam jak jeszcze niedawno były praktycznie na wymarciu- na poczatku lat 80-tych mówili, ze 50 sztuk w Stanach pozbierali do odbudowania rasy :roll: A Czekoladka- mniam

Posted

milamini napisał(a):
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']

Hehe- wiem- nawet inaczej nie pomyślałam :razz:- ja też kreciki bo maja takie fajne futerka.
Zapomniałam z roztargnienia szarpki ukochać- no to kochamy szarpki :loveu::loveu::loveu:.
Pamiętam jak jeszcze niedawno były praktycznie na wymarciu- na poczatku lat 80-tych mówili, ze 50 sztuk w Stanach pozbierali do odbudowania rasy :roll: A Czekoladka- mniam

moja kolezanka ma szarpeja ^^:loveu::loveu::loveu: noi z tych 50 sztuk zrobiło sie yyyy o_O nie wiem ile xD ale dużo :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: