Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mycha49 napisał(a):
Witam, my poród mamy już za sobą. Tej nocy na świat przyszły trzej chłopcy. Poród był ciężki ale poradziłyśmy sobie :multi: Pierwszy szedł pośladkowo i cofał się, trzeba było pomagać. Choć niuńki jak myszki to było ciężko.

Gratulacje!!!
I witaj w klubie męskich miotów :evil_lol:.

Posted

Gratulujemy wszystkim obecnym mamusiom, a przyszłym życzymy szczęśliwych rozwiazań nie podczas (upałów), których jeszcze nie ma:roll:.
Bardzo dziekujemy za tyle miłych słów, nasze cavisie faktycznie sa w wieku bardzo rozkosznym. Juz jednak nie długo zaczna rozrabiac na całego.
A jutro pochwale sie nowa niespodzianka... :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Tayekuna napisał(a):
Gratulujemy wszystkim obecnym mamusiom, a przyszłym życzymy szczęśliwych rozwiazań nie podczas (upałów), których jeszcze nie ma:roll:.
Bardzo dziekujemy za tyle miłych słów, nasze cavisie faktycznie sa w wieku bardzo rozkosznym. Juz jednak nie długo zaczna rozrabiac na całego.
A jutro pochwale sie nowa niespodzianka... :eviltong::eviltong::eviltong:

niespodzianka:eviltong:jaka niespodzianka?:evil_lol:

Posted

Toffuś napisał(a):
Jaka dobrana para :)

hehe no dobrana dobrana :p
narzeczony był w Gipsy tak zakochany że szok :loveu::loveu: się mu dziewczyna bardzo podobała. A i Gipsy z początku niby taka zimna i niedostępna a potem hoho.... :evil_lol:
mamy nadzieję że dzieciątka będą śliczniutkie ;)

Posted

Super zdjęcie.Ja tez mam jedno z tej serii.

zdjęcie z grudnia- Zmęczenie kochankowie. Z tych miłosnych igraszek przyszły na świat w 4 maluchy, które już porozjeżdżały się dawno do nowych domków.
Pamiątkowa fotka szczyli - jeszcze wszystkie w komplecie.

Posted

:loveu::loveu::loveu:Ło matko- jakie śliczności- gremliny mi tez się skojarzyły :loveu::loveu:
A te randkowe fotaski- no super.
A to nasz Teodor jeszcze czekający na domek

A to nasza ciężarówka w 52 dniu

Po niej to zawsze mało widac, a potem....chyc i jest 6 :multi:. 4 machały do nas łapkami na usg, a co dalej to zobaczymy.

Posted

Teodorek do schrupania. :loveu:
Jeśli chodzi o dzieci Tonica to marzy mi się takie grupowe zdjęcie jak będą już miały co najmniej rok.
obecnie gremlinki wyglądają tak:

jak od lewej

i moja ulubienica, bo najbardziej do taty podobna:

Ja pokryłam Jagodę również Toniciem - będą to jego 2 dzieci i mam nadzieję że choć w połowie tak udane jak te małe gremliny-urodzone w hodowli Gattaca.