Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betka-sp napisał(a):
hahahhah.ona jest /teoretycznie/ czarna :eviltong::eviltong::eviltong: tylko jeszcze futerka zimowego nie zrzuciła.......ojjjjjjjjjj..............boję sie, że będę miała łysolca po porodzie :placz::placz::placz:.......... mozna ciężarówkom podawać jak przy zmianie sierści preparaty z biotyną ????????????? witaminowe oczywiście :placz::placz::placz:

wyglada jak czekoladowa:evil_lol::loveu:
na zywo widzialam tylko jasne szarpki:roll:

Posted

justysiek napisał(a):
wyglada jak czekoladowa:evil_lol::loveu:
na zywo widzialam tylko jasne szarpki:roll:

masz rację...tych najciemniejszych jest coraz mniej... zerknij na moją stronkę ;) tam w albumach oprócz czarnej zobaczysz jeszcze sobolową...prawie już nie spotykaną maść wśród sharpków :eviltong::eviltong:

Posted

Witam,my się też przedstawimy (ja i moja Nelcia) ponieważ chcemy się pochwalić, dzisiejsze USG potwierdziło że krycie majowe było udane i spodziewamy się trzech kluchowatych Weścików, to będzie nasz pierwszy miot więc emocje sięgają zenitu:cool3:,proszę o trzymanie kciuków, i jeszcze jedno pytanie, czy komuś zdażyło się że poza żywymi płodami są widoczne dwa "resorpcyjne pęcherze płodowe"? lekarz twierdził wszystko jest ok, ale wolę zapytać, pozdrawiam ;)

Posted

betka-sp napisał(a):
masz rację...tych najciemniejszych jest coraz mniej... zerknij na moją stronkę ;) tam w albumach oprócz czarnej zobaczysz jeszcze sobolową...prawie już nie spotykaną maść wśród sharpków :eviltong::eviltong:

:loveu:cudna:loveu:
fajne zmarszczuchy:eviltong: szczegolnie jak sa male i maja tak duzo faldek:evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]I my czekamy na kolejne maleńtasy - ok 7 lipca urodzą sie kolejne charciki, mamusia zostanie moja najmłodsza gwiazda, urodzona na słoweni ale z czysto włoskim rodowodem[/FONT]
[FONT=Arial]Donia- Jun SBIS Mł CH A PL, Bundesjugendsieger 2008 Desert Queen Dior Donna[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]dumny tatus to pochodzący z francji- Cali- Calicanto du Domaine de Chanteloup[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]A tak wygląda mamusia 6 tygodni po randce [/FONT]

Posted

Śliczne małe psiaczki, jak to miło popatrzeć na szczeniaki, w naszym domku na ciąże się nie zapowiada, postanowiliśmy dokupić sobie jakieś maleństwo a potem pomyślę o nowym miocie FISI.

Tak właściwie to nie wyobrażam sobie jej jako mamy to taka szalona sunia :crazyeye:.

Posted

perfectly napisał(a):
Witam,my się też przedstawimy (ja i moja Nelcia) ponieważ chcemy się pochwalić, dzisiejsze USG potwierdziło że krycie majowe było udane i spodziewamy się trzech kluchowatych Weścików, to będzie nasz pierwszy miot więc emocje sięgają zenitu:cool3:,proszę o trzymanie kciuków, i jeszcze jedno pytanie, czy komuś zdażyło się że poza żywymi płodami są widoczne dwa "resorpcyjne pęcherze płodowe"? lekarz twierdził wszystko jest ok, ale wolę zapytać, pozdrawiam ;)

Ja nie miałam takiego przypadku w mojej hodowli. Może inni...?

Pzdr.

Posted

Witam, my poród mamy już za sobą. Tej nocy na świat przyszły trzej chłopcy. Poród był ciężki ale poradziłyśmy sobie :multi: Pierwszy szedł pośladkowo i cofał się, trzeba było pomagać. Choć niuńki jak myszki to było ciężko.

Posted

[quote name='mycha49']Witam, my poród mamy już za sobą. Tej nocy na świat przyszły trzej chłopcy. Poród był ciężki ale poradziłyśmy sobie :multi: Pierwszy szedł pośladkowo i cofał się, trzeba było pomagać. Choć niuńki jak myszki to było ciężko.
Brawa dla suni!:multi::thumbs::sweetCyb:
No i oczywiście czekamy na zdjęcia kluch :loveu::cool3:

Karenina - jaka piękna mamuśka :)

Posted

mycha49 napisał(a):
Witam, my poród mamy już za sobą. Tej nocy na świat przyszły trzej chłopcy. Poród był ciężki ale poradziłyśmy sobie :multi: Pierwszy szedł pośladkowo i cofał się, trzeba było pomagać. Choć niuńki jak myszki to było ciężko.

Brawo dla Mamuni, dla Was!!!
Pzdr.

Posted

mycha49 napisał(a):

super...gratulacje dla "mamuśki" :multi::multi::multi:.......macie juz to za sobą...my dalej czekamy :roll:

Posted

Witamy wszystkich po przerwie, nasze cavalierki jutro kończą 6 tygodni, bedzie w domu przeglad hodowlany i tatuaże. Nasze bliżniaki wygladaja obecnie tak:

Chłopczyk Diament, bardzo chetnie pokazuje swoje umiejetnosci prezentacji

Dziewczynka Diana zdecydowanie woli swojego misia.

Posted

Jakie cuda mycha49!:loveu:
Tak nieśmiało spytam jakiej rasy masz szczylki? Bo mi wyglądają coś na jamniory, ale po takich maluchach za dobrze poznać nie mogę.:oops:

O bony ja chcę takiego cavaliera! Cuda Tayekuna!

Posted

[quote name='karenina'][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]A tak wygląda mamusia 6 tygodni po randce [/FONT]

No , jeszcze tak z 5 kg przytyje i będzie psem idealnym :evil_lol:.

A na poważnie, Gratulacje :)

Posted

moon_light napisał(a):
No , jeszcze tak z 5 kg przytyje i będzie psem idealnym :evil_lol:.

A na poważnie, Gratulacje :)

wlasnie to samo pomyslalam :evil_lol:
Gratulacje, gratulacje oczywiscie