bargest Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ja podaje gammolen i siersc bardzo szybko wraca do stanu pierwotnego. Quote
anastoki Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ja nic nie podaje i tez ze skora jest w porzadku po paru tyg.Bo jak mozn cos dawac jak suka karmi:shake: Pokazuje moje skarby,w zlobku 4 pychola:evil_lol: DOBERMAN :: Видео на RuTube Quote
justysiek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 betka-sp napisał(a):hahahhah.ona jest /teoretycznie/ czarna :eviltong::eviltong::eviltong: tylko jeszcze futerka zimowego nie zrzuciła.......ojjjjjjjjjj..............boję sie, że będę miała łysolca po porodzie :placz::placz::placz:.......... mozna ciężarówkom podawać jak przy zmianie sierści preparaty z biotyną ????????????? witaminowe oczywiście :placz::placz::placz: wyglada jak czekoladowa:evil_lol::loveu: na zywo widzialam tylko jasne szarpki:roll: Quote
betka-sp Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 justysiek napisał(a):wyglada jak czekoladowa:evil_lol::loveu: na zywo widzialam tylko jasne szarpki:roll: masz rację...tych najciemniejszych jest coraz mniej... zerknij na moją stronkę ;) tam w albumach oprócz czarnej zobaczysz jeszcze sobolową...prawie już nie spotykaną maść wśród sharpków :eviltong::eviltong: Quote
anastoki Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: DOBERMAN yumor :: Видео на RuTube Quote
perfectly Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Witam,my się też przedstawimy (ja i moja Nelcia) ponieważ chcemy się pochwalić, dzisiejsze USG potwierdziło że krycie majowe było udane i spodziewamy się trzech kluchowatych Weścików, to będzie nasz pierwszy miot więc emocje sięgają zenitu:cool3:,proszę o trzymanie kciuków, i jeszcze jedno pytanie, czy komuś zdażyło się że poza żywymi płodami są widoczne dwa "resorpcyjne pęcherze płodowe"? lekarz twierdził wszystko jest ok, ale wolę zapytać, pozdrawiam ;) Quote
justysiek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 betka-sp napisał(a):masz rację...tych najciemniejszych jest coraz mniej... zerknij na moją stronkę ;) tam w albumach oprócz czarnej zobaczysz jeszcze sobolową...prawie już nie spotykaną maść wśród sharpków :eviltong::eviltong: :loveu:cudna:loveu: fajne zmarszczuchy:eviltong: szczegolnie jak sa male i maja tak duzo faldek:evil_lol: Quote
karenina Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [FONT=Arial]I my czekamy na kolejne maleńtasy - ok 7 lipca urodzą sie kolejne charciki, mamusia zostanie moja najmłodsza gwiazda, urodzona na słoweni ale z czysto włoskim rodowodem[/FONT] [FONT=Arial]Donia- Jun SBIS Mł CH A PL, Bundesjugendsieger 2008 Desert Queen Dior Donna[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]dumny tatus to pochodzący z francji- Cali- Calicanto du Domaine de Chanteloup[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]A tak wygląda mamusia 6 tygodni po randce [/FONT] Quote
karolka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Śliczne małe psiaczki, jak to miło popatrzeć na szczeniaki, w naszym domku na ciąże się nie zapowiada, postanowiliśmy dokupić sobie jakieś maleństwo a potem pomyślę o nowym miocie FISI. Tak właściwie to nie wyobrażam sobie jej jako mamy to taka szalona sunia :crazyeye:. Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 perfectly napisał(a):Witam,my się też przedstawimy (ja i moja Nelcia) ponieważ chcemy się pochwalić, dzisiejsze USG potwierdziło że krycie majowe było udane i spodziewamy się trzech kluchowatych Weścików, to będzie nasz pierwszy miot więc emocje sięgają zenitu:cool3:,proszę o trzymanie kciuków, i jeszcze jedno pytanie, czy komuś zdażyło się że poza żywymi płodami są widoczne dwa "resorpcyjne pęcherze płodowe"? lekarz twierdził wszystko jest ok, ale wolę zapytać, pozdrawiam ;) Ja nie miałam takiego przypadku w mojej hodowli. Może inni...? Pzdr. Quote
mycha49 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Witam, my poród mamy już za sobą. Tej nocy na świat przyszły trzej chłopcy. Poród był ciężki ale poradziłyśmy sobie :multi: Pierwszy szedł pośladkowo i cofał się, trzeba było pomagać. Choć niuńki jak myszki to było ciężko. Quote
Martyna&Zara Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='mycha49']Witam, my poród mamy już za sobą. Tej nocy na świat przyszły trzej chłopcy. Poród był ciężki ale poradziłyśmy sobie :multi: Pierwszy szedł pośladkowo i cofał się, trzeba było pomagać. Choć niuńki jak myszki to było ciężko. Brawa dla suni!:multi::thumbs::sweetCyb: No i oczywiście czekamy na zdjęcia kluch :loveu::cool3: Karenina - jaka piękna mamuśka :) Quote
mycha49 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Na razie jedna fotka, żeby nie stresować mamuni Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 mycha49 napisał(a):Witam, my poród mamy już za sobą. Tej nocy na świat przyszły trzej chłopcy. Poród był ciężki ale poradziłyśmy sobie :multi: Pierwszy szedł pośladkowo i cofał się, trzeba było pomagać. Choć niuńki jak myszki to było ciężko. Brawo dla Mamuni, dla Was!!! Pzdr. Quote
bargest Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ja rowniez gratuluje slicznych maluchow:multi: u mnie tez niedlugo beda yoraski.:evil_lol: Quote
anastoki Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Gratulacje:multi: My to juz mamy za soba,ale mam mile wspomnienia:evil_lol: Quote
betka-sp Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 mycha49 napisał(a):Witam, my poród mamy już za sobą. Tej nocy na świat przyszły trzej chłopcy. Poród był ciężki ale poradziłyśmy sobie :multi: Pierwszy szedł pośladkowo i cofał się, trzeba było pomagać. Choć niuńki jak myszki to było ciężko. super...gratulacje dla "mamuśki" :multi::multi::multi:.......macie juz to za sobą...my dalej czekamy :roll: Quote
Tayekuna Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Witamy wszystkich po przerwie, nasze cavalierki jutro kończą 6 tygodni, bedzie w domu przeglad hodowlany i tatuaże. Nasze bliżniaki wygladaja obecnie tak: Chłopczyk Diament, bardzo chetnie pokazuje swoje umiejetnosci prezentacji Dziewczynka Diana zdecydowanie woli swojego misia. Quote
Martyna&Zara Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Jakie cuda mycha49!:loveu: Tak nieśmiało spytam jakiej rasy masz szczylki? Bo mi wyglądają coś na jamniory, ale po takich maluchach za dobrze poznać nie mogę.:oops: O bony ja chcę takiego cavaliera! Cuda Tayekuna! Quote
moon_light Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='karenina'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]A tak wygląda mamusia 6 tygodni po randce [/FONT] No , jeszcze tak z 5 kg przytyje i będzie psem idealnym :evil_lol:. A na poważnie, Gratulacje :) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 jakie cudaki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi: Quote
LadyBell Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Toffuś na moje oko to są yorasy ;) gratuluje bardzo wszystkim mamusiom i babciom! Quote
PANGEA Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 moon_light napisał(a):No , jeszcze tak z 5 kg przytyje i będzie psem idealnym :evil_lol:. A na poważnie, Gratulacje :) wlasnie to samo pomyslalam :evil_lol: Gratulacje, gratulacje oczywiscie Quote
Iza. Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 http://img195.imageshack.us/img195/6623/obraz1991.jpg o maaatko, jak maskoteczka :loveu::loveu: Quote
mgie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Fajnego ma irokeza :grins: http://img195.imageshack.us/img195/6623/obraz1991.jpg Quote
Recommended Posts