karenina Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Anastoki ale masz wesoło!! A u mnie nastała cisza straszna, trzy kajteczki juz w nowych domach, została jeszcze dziewczynka ale i ona niebawem wyjedzie :-( Quote
milamini Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 anastoki napisał(a):Szczerze mowiac,Hardcoore!:loveu: A ja nie widzę Hardcorowej zabawy :placz::placz: :comp26: Quote
anastoki Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Moze akurat tu nie widac,ale uwierz mi na slowo:cool3: Zjedzone tapety,kapcie i nozki od stolu,to nie wszystko,jak je sie wypuszcza,to jak to sarancza,wyskakuja i z zebami do wszystkiego,a jak chca pobiegac,to jak stado sloni,wszystko przewracaja na swojej drodze:loveu: Jak wszystkie skacza na nogi,to trzeba szybko uciekac,zwlaszcza dotyczy to dzieci:evil_lol: Ja dzis zrobie wideo jak zaczna skakac,bo wczoraj to dopiero rozrywka byla:diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 karenina napisał(a):Anastoki ale masz wesoło!! A u mnie nastała cisza straszna, trzy kajteczki juz w nowych domach, została jeszcze dziewczynka ale i ona niebawem wyjedzie :-( Hahaha, no proszę. Zabrac 2 maluchy i od razu w domu spokój! Pzdr. Quote
pa-ttti Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 dziś w nocy się nam chihuahua oszczeniła- mamy 2 słodkie suczki:) teraz jeszcze czekamy na yorczkę-były kryte w tych samych dniach także to już niedługo... mieliśmy dziś grila, a sunia zaczela sie szczenic o 4tej nad ranem- jeden gosc spal juz smacznie w pokoju goscinnym, sunia zakradla sie tam i uwila sobie gniazdko na poduszcze obok jego glowy:) na szczescie ktos to zauwazyl, ze sunia sie tam juz napina, i pobiegl po moja mame zeby odebrala porod. jak moja mama weszla do pokoju to szczeniak juz byl na swiecie, lezal juz przy cycu:) Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 pa-ttti napisał(a):dziś w nocy się nam chihuahua oszczeniła- mamy 2 słodkie suczki:) teraz jeszcze czekamy na yorczkę-były kryte w tych samych dniach także to już niedługo... mieliśmy dziś grila, a sunia zaczela sie szczenic o 4tej nad ranem- jeden gosc spal juz smacznie w pokoju goscinnym, sunia zakradla sie tam i uwila sobie gniazdko na poduszcze obok jego glowy:) na szczescie ktos to zauwazyl, ze sunia sie tam juz napina, i pobiegl po moja mame zeby odebrala porod. jak moja mama weszla do pokoju to szczeniak juz byl na swiecie, lezal juz przy cycu:) Gratulacje!A jakie kolorki maja sunie? No tak. Matka-Natura potrafi nam spłatać figla.:lol: Pzdr. Quote
milamini Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 pa-ttti napisał(a):dziś w nocy się nam chihuahua oszczeniła- mamy 2 słodkie suczki:) teraz jeszcze czekamy na yorczkę-były kryte w tych samych dniach także to już niedługo... mieliśmy dziś grila, a sunia zaczela sie szczenic o 4tej nad ranem- jeden gosc spal juz smacznie w pokoju goscinnym, sunia zakradla sie tam i uwila sobie gniazdko na poduszcze obok jego glowy:) na szczescie ktos to zauwazyl, ze sunia sie tam juz napina, i pobiegl po moja mame zeby odebrala porod. jak moja mama weszla do pokoju to szczeniak juz byl na swiecie, lezal juz przy cycu:) :lol::lol::lol: Ciekawe czy wyrosną żarłoki czy piwosze? ;) Uściski łapek dla rozrywkowej mamuni- na podusi w końcu najfajniej :loveu: Quote
pa-ttti Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dziękujemy:) jedna sunia jest cała biała, druga biała z czarną nasadą ogona i z czarną główką:) Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 pa-ttti napisał(a):Dziękujemy:) jedna sunia jest cała biała, druga biała z czarną nasadą ogona i z czarną główką:) O, ciekawa jestem tej a czarną główką. Dasz jakieś foteczki? pzdr. Quote
pa-ttti Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 chętnie bym wkleiła tylko nie wiem jak tu się zdjęcia dodaje...:/ Quote
bargest Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Gratulacje,gratulacje.Sunia widac bardzo samodzielna choc malutka. Quote
moon_light Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Jeżeli miot ma być duży, to możliwe że widać już wyraźne zaokrąglenie na brzuchu u suni w 2gim tygodniu po kryciu ?? bo nie wydaje mi sie :roll:... Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 moon_light napisał(a):Jeżeli miot ma być duży, to możliwe że widać już wyraźne zaokrąglenie na brzuchu u suni w 2gim tygodniu po kryciu ?? bo nie wydaje mi sie :roll:... Chyba jeszcze za wcześnie... Pzdr. Quote
mycha49 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 U nas już 62 dzień ciąży.Ubiegłej nocy była niespokojna, całą noc gdzieś wędrowała- i nic. Czekamy.:razz: Quote
justysiek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 http://images37.fotosik.pl/140/d33b61b7db9378cdmed.jpg ale śliczna:loveu: Quote
betka-sp Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='justysiek']http://images37.fotosik.pl/140/d33b61b7db9378cdmed.jpg ale śliczna:loveu: dzięki :loveu: myslę, że my możemy do tych standardowych 63 dni nie dochodzić...już w tamtym tygodniu młoda nastraszyła mnie jakimiś skurczami...:mad::mad:...ale wszystko OK.........dziś temp 37,4.... chyba trochę mało :roll: Quote
bargest Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 moon_light napisał(a):Jeżeli miot ma być duży, to możliwe że widać już wyraźne zaokrąglenie na brzuchu u suni w 2gim tygodniu po kryciu ?? bo nie wydaje mi sie :roll:... Dla mnie to rowniez niemozliwe.Ciaze widac dopiero w drugiej polowie. My tez czekamy wczoraj temperatura 37,4. Quote
justysiek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 betka-sp napisał(a):dzięki :loveu: myslę, że my możemy do tych standardowych 63 dni nie dochodzić...już w tamtym tygodniu młoda nastraszyła mnie jakimiś skurczami...:mad::mad:...ale wszystko OK.........dziś temp 37,4.... chyba trochę mało :roll: :loveu::loveu::loveu:podoba mi sie jej masc:loveu: nie widzialam takiego sharpka na zywo:evil_lol: Quote
Kaladan Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dawno nas tu nie było...a tu tyle się dzieje! Mamy pełne ręce roboty z naszym małym żłobkiem i nie mam kiedy tu zaglądać... :placz: Wszystkim nowo upieczonym mamusiom i babciom gratulujemy! A oczekującym życzymy powodzenia i trzymamy kciuki! Quote
milamini Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 A my czekamy teraz na nasze tricolorki i merlaczki. Usg w poniedziałek pokazało 4 szprotki, a może być i 6 :roll: Ja obstawiam środę za tydzień :loveu: A nasz jeden śniady misio jeszcze czeka, no ale ...jest taaaki kochany, że....niech czeka ;) Jutro żegnamy Joj-a , w piątek Supełka- a sam Teodorek mamusię zamęczy :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 O, to niedługo będzie się działo...:lol::multi: Pzdr. Quote
betka-sp Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 justysiek napisał(a)::loveu::loveu::loveu:podoba mi sie jej masc:loveu: nie widzialam takiego sharpka na zywo:evil_lol: hahahhah.ona jest /teoretycznie/ czarna :eviltong::eviltong::eviltong: tylko jeszcze futerka zimowego nie zrzuciła.......ojjjjjjjjjj..............boję sie, że będę miała łysolca po porodzie :placz::placz::placz:.......... mozna ciężarówkom podawać jak przy zmianie sierści preparaty z biotyną ????????????? witaminowe oczywiście :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts