Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajteczki dziękuja, sa bardzo skoczne, w koncu to charciki :loveu:

Megnym-niestety z PL tylko przeciwciała i kwarantanna, nie ma nas na liscie ulgowej czyli tej z oswiadczeniem..

Posted

karenina napisał(a):

Megnym-niestety z PL tylko przeciwciała i kwarantanna, nie ma nas na liscie ulgowej czyli tej z oswiadczeniem..

Dzięki!
Ehhhh no trudno:-(

Posted

Karmel napisał(a):
Male Kajtki bombowe:)

My tez sie mamy sie czym chwalic:cool3: .. dzis w nocy Oksanka urodzila,porod byl blyskawiczny mamy 3 dziewczynki i 3 chlopcow wszystkie srebrno-biale:loveu::loveu::loveu::loveu:

Gratulacje ! :errrr::errrr::errrr:

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
a ja się wreszcie doczekałam cieczki u jednej z moich lhasaczek i mam nadzieję, że za jakieś 2 i pół miesiąca będę Was zanudzała fotkami lhasaczków :loveu:

O, super wiadomość!
Z ciekawością będziemy czytac info o kryciach, ciąży itp...:lol:

Pzdr.

Posted

Karmel napisał(a):
Male Kajtki bombowe:)

My tez sie mamy sie czym chwalic:cool3: .. dzis w nocy Oksanka urodzila,porod byl blyskawiczny mamy 3 dziewczynki i 3 chlopcow wszystkie srebrno-biale:loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu::multi:gratulacje

Posted

Zazdrosze wszystkim co maja juz porody za soba i gratuluje pieknych szczeniat.
Ja dopiero okolo 19.06 oczekuje szczeniat gryfonika, a po 21 yoreczkow.
Moje dziewczyny maja spore brzuszki i jak narazie wszystko przebiega prawidlowo wiec niedlugo i ja pochwale sie szczeniaczkami:lol: mam nadzieje.

Posted

bargest napisał(a):
Moje dziewczyny maja spore brzuszki i jak narazie wszystko przebiega prawidlowo wiec niedlugo i ja pochwale sie szczeniaczkami:lol: mam nadzieje.

Jak to "dopiero", to juz całkiem niedługo...:lol:

Pzdr.

Posted

bargest napisał(a):

hahahah...oj....to jak się dziewczyny zmówią to będziesz miała poród rodzinny.....:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

My tez rodzimy w kole 20-stego ;)...więc sie podłączymy :multi::multi:......

Posted

u nas to jest ostatnio porodówka:) jedna yoreczka szczeniła się tydzień temu, 2 dni temu szczeniły się 2 chihuahua(w tym samym czasie:)), a za tydzień mają termin chihuahua i yoreczka(były kryte w tych samych dniach):) takiej porodówki to jeszcze nigdy u nas nie było!!

Posted

[FONT=Times New Roman]Karmel gratuluję :cool2:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Bargest trzymamy kciuki :calus:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pattti jak Wy dacie radę? Tyyyyle kluseczek :loveu:[/FONT]

Posted

cała rodzina jest zaangażowana w opiekę:) yorczki śpią u mnie w pokoju, a chihuahuami zajmuje się mama z siostrą. jak narazie mamy 12 maluchów, a za tydzień kolejne 2 suczki zostaną mamami:):)

Posted

pa-ttti napisał(a):
u nas to jest ostatnio porodówka:) jedna yoreczka szczeniła się tydzień temu, 2 dni temu szczeniły się 2 chihuahua(w tym samym czasie:)), a za tydzień mają termin chihuahua i yoreczka(były kryte w tych samych dniach):) takiej porodówki to jeszcze nigdy u nas nie było!!

wow:crazyeye:duzo sily zycze, i zdrowia dla mamusiek i malenstw:loveu:

Guest Karmel
Posted

To moze taka mala na poczatek;)

Dziewczeta:cool1:

"]

Posted

Nasza ciężaróweczka też się już rozpakowała,jednak nie było to takie proste i nie obyło się bez cesarki.Mamy trzech chłopaczków i jedną dziewczynkę.Wszystkie czarno-białe.Jestem przescczęśliwa,że udało się całą czwóreczkę wyjąć na czas,wszystkie czują się dobrze,ślicznie ssają i ładnie przybierają na wadze.Mamusia też czuje się w miarę,biorąc pod uwagę jej stan po zabiegu,ale jesteśmy dobrej myśli.