Mudik Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Gratulacje wszystkim mamusiom, białaski Zorkowe przesłodkie:loveu::loveu::loveu::loveu: Też czekam na fotki huszczaków, a jakie skoczne małe Kajtki Super są :-o:loveu: http://img189.imageshack.us/img189/4677/bodi5.jpg Quote
karenina Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Kajteczki dziękuja, sa bardzo skoczne, w koncu to charciki :loveu: Megnym-niestety z PL tylko przeciwciała i kwarantanna, nie ma nas na liscie ulgowej czyli tej z oswiadczeniem.. Quote
MEGNUM Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 karenina napisał(a): Megnym-niestety z PL tylko przeciwciała i kwarantanna, nie ma nas na liscie ulgowej czyli tej z oswiadczeniem.. Dzięki! Ehhhh no trudno:-( Quote
Dzidtka_Gl Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 a ja się wreszcie doczekałam cieczki u jednej z moich lhasaczek i mam nadzieję, że za jakieś 2 i pół miesiąca będę Was zanudzała fotkami lhasaczków :loveu: Quote
Dynamique Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Karmel napisał(a):Male Kajtki bombowe:) My tez sie mamy sie czym chwalic:cool3: .. dzis w nocy Oksanka urodzila,porod byl blyskawiczny mamy 3 dziewczynki i 3 chlopcow wszystkie srebrno-biale:loveu::loveu::loveu::loveu: Gratulacje ! :errrr::errrr::errrr: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Dzidtka_Gl napisał(a):a ja się wreszcie doczekałam cieczki u jednej z moich lhasaczek i mam nadzieję, że za jakieś 2 i pół miesiąca będę Was zanudzała fotkami lhasaczków :loveu: O, super wiadomość! Z ciekawością będziemy czytac info o kryciach, ciąży itp...:lol: Pzdr. Quote
justysiek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Karmel napisał(a):Male Kajtki bombowe:) My tez sie mamy sie czym chwalic:cool3: .. dzis w nocy Oksanka urodzila,porod byl blyskawiczny mamy 3 dziewczynki i 3 chlopcow wszystkie srebrno-biale:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::multi:gratulacje Quote
bargest Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Zazdrosze wszystkim co maja juz porody za soba i gratuluje pieknych szczeniat. Ja dopiero okolo 19.06 oczekuje szczeniat gryfonika, a po 21 yoreczkow. Moje dziewczyny maja spore brzuszki i jak narazie wszystko przebiega prawidlowo wiec niedlugo i ja pochwale sie szczeniaczkami:lol: mam nadzieje. Quote
Asiaczek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 bargest napisał(a):Zazdrosze wszystkim co maja juz porody za soba i gratuluje pieknych szczeniat. Ja dopiero okolo 19.06 oczekuje szczeniat gryfonika, a po 21 yoreczkow. Moje dziewczyny maja spore brzuszki i jak narazie wszystko przebiega prawidlowo wiec niedlugo i ja pochwale sie szczeniaczkami:lol: mam nadzieje. Jak to "dopiero", to juz całkiem niedługo...:lol: Pzdr. Quote
betka-sp Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 bargest napisał(a):Zazdrosze wszystkim co maja juz porody za soba i gratuluje pieknych szczeniat. Ja dopiero okolo 19.06 oczekuje szczeniat gryfonika, a po 21 yoreczkow. Moje dziewczyny maja spore brzuszki i jak narazie wszystko przebiega prawidlowo wiec niedlugo i ja pochwale sie szczeniaczkami:lol: mam nadzieje. hahahah...oj....to jak się dziewczyny zmówią to będziesz miała poród rodzinny.....:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: My tez rodzimy w kole 20-stego ;)...więc sie podłączymy :multi::multi:...... Quote
pa-ttti Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 u nas to jest ostatnio porodówka:) jedna yoreczka szczeniła się tydzień temu, 2 dni temu szczeniły się 2 chihuahua(w tym samym czasie:)), a za tydzień mają termin chihuahua i yoreczka(były kryte w tych samych dniach):) takiej porodówki to jeszcze nigdy u nas nie było!! Quote
Izoldas Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [FONT=Times New Roman]Karmel gratuluję :cool2:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Bargest trzymamy kciuki :calus:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pattti jak Wy dacie radę? Tyyyyle kluseczek :loveu:[/FONT] Quote
pa-ttti Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 cała rodzina jest zaangażowana w opiekę:) yorczki śpią u mnie w pokoju, a chihuahuami zajmuje się mama z siostrą. jak narazie mamy 12 maluchów, a za tydzień kolejne 2 suczki zostaną mamami:):) Quote
bargest Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 O kurcze to bedzie co robic.Ja martwie sie jak sobie poradze z dwoma sukami i ich dziecmi.:cool3: Quote
justysiek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 pa-ttti napisał(a):u nas to jest ostatnio porodówka:) jedna yoreczka szczeniła się tydzień temu, 2 dni temu szczeniły się 2 chihuahua(w tym samym czasie:)), a za tydzień mają termin chihuahua i yoreczka(były kryte w tych samych dniach):) takiej porodówki to jeszcze nigdy u nas nie było!! wow:crazyeye:duzo sily zycze, i zdrowia dla mamusiek i malenstw:loveu: Quote
Guest Karmel Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 To moze taka mala na poczatek;) Dziewczeta:cool1: "] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 jakie cuda małe:-o:-o:loveu: ja chce je wziac na opka:multi::multi: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Jedna w drugą, jak malowane!:loveu: http://img40.imageshack.us/img40/9978/szczeniaczki.th.png Pzdr. Quote
betka-sp Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 rany boskie...jak malowane :multi::multi: http://img40.imageshack.us/img40/9978/szczeniaczki.th.png Quote
Agrafka2- Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 http://img40.imageshack.us/img40/9978/szczeniaczki.th.png Piękności! Quote
molka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Nasza ciężaróweczka też się już rozpakowała,jednak nie było to takie proste i nie obyło się bez cesarki.Mamy trzech chłopaczków i jedną dziewczynkę.Wszystkie czarno-białe.Jestem przescczęśliwa,że udało się całą czwóreczkę wyjąć na czas,wszystkie czują się dobrze,ślicznie ssają i ładnie przybierają na wadze.Mamusia też czuje się w miarę,biorąc pod uwagę jej stan po zabiegu,ale jesteśmy dobrej myśli. Quote
Recommended Posts