Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Ślicznotki :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Nas też jest już więcej, stadko dzisiaj powiększyło się o 9 białych myszek, 4 suczki i 5 piesków :loveu: Pierwsze szczeniątko urodziło się o godzinie 17:43, ostatnie o 20:17. Poszło szybko i sprawnie :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Na fotce pierwsza myszka:[/FONT]

[FONT=Times New Roman][/FONT]

Guest Karmel
Posted

No nie widze ze juz wszystkie suczki zostaly mamusiami.. tylko moja Oksanka sie ociaga..

G R A T U L A C J E dla swiezo upieczonych mam i babc:):):loveu::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Izoldas'][FONT=Times New Roman]Ślicznotki :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Nas też jest już więcej, stadko dzisiaj powiększyło się o 9 białych myszek, 4 suczki i 5 piesków :loveu: Pierwsze szczeniątko urodziło się o godzinie 17:43, ostatnie o 20:17. Poszło szybko i sprawnie :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Na fotce pierwsza myszka:[/FONT]

Oj, a jeszcze tak niedawno, bo w marcu byłysmy razem na wystawie...
Gratulacje szybkiego i sprawnego porodu.
A jak mamunia się czuje?
No i jak ty przeżyłaś poród?

Pzdr.

Posted

[quote name='panienkabubu']Gotrek - szczeniaczki super, ale przestrzegaj proszę regulaminu (maksymalnie 5 zdjęć w poście, reszta zamiana na linki)
Ups przepraszam :oops: na moje usprawiedliwienie mam tylko to, że daawno się na forum rejestrowałam, a od tego czasu regulamin się zmienił a nowego nie czytalam, ale go przeglądne, żeby nie było więcej ze mną problemu ;).

Mam jeszcze pare ujęć z porodówki "dziadkowie" od strony ojca gratulują Migotce, a ja przystawima malucha na pierwszy łyk siary :)

Matka karmiąca:

A więcej fotek wklejam tu: Szczenięta

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, a jeszcze tak niedawno, bo w marcu byłysmy razem na wystawie...
Gratulacje szybkiego i sprawnego porodu.
A jak mamunia się czuje?
No i jak ty przeżyłaś poród?

Pzdr.

A na Światówkę jedziecie? Tam najprędzej się spotkamy, bo to pierwsza wystawa jaką zaplanowałam po ciąży, mam nadzieję, że Zorka zdąży się ładnie zasuszyć do tego czasu ;)
Mamusia w doskonałej formie, bardzo przejęta rolą, nawet na chwilę nie odstępuje dzieciaczków, nawet wodę muszę podstawiać pod nos :cool3:
A ja ..... taki poród to sama przyjemność, mogłabym odbierać codziennie :lol:
Fotki w Zorkowej galerii :)

Posted

:multi::multi::multi:Izolda jak fajnie, jak ten czas leci- to już "po". No i "efekt" jaki był przewidziany :loveu::loveu: Wam to łatwiej powrócić na ring- nasze szeltasy niestety w większości przypadków mają pół roku z głowy. Moje wnuki od wolnego czwartku zaczynają się rozjeżdżać do domków. :placz: Najpierw suńka- ale niedaleko- bo aż na Ursynów- to będzie pod ręką.

Posted

Izoldas napisał(a):
A na Światówkę jedziecie? Tam najprędzej się spotkamy, bo to pierwsza wystawa jaką zaplanowałam po ciąży, mam nadzieję, że Zorka zdąży się ładnie zasuszyć do tego czasu ;)
Mamusia w doskonałej formie, bardzo przejęta rolą, nawet na chwilę nie odstępuje dzieciaczków, nawet wodę muszę podstawiać pod nos :cool3:
A ja ..... taki poród to sama przyjemność, mogłabym odbierać codziennie :lol:
Fotki w Zorkowej galerii :)

Na Światówkę jestesmy zgłoszeni i opłaceni. Jesteśmy w czwartek, taj, jak Wy, ale czy będzie czas na spotkanie...?

Co do zasuszania się suki po porodzie. Ja przy baskach liczyłam ciut ponad 3 miesiące od porodu, gdy mogłam juz pomyślec o wystawach. Ale przy większych rasach i większej ilości maluszków to licz 4 miesiące. Powinnaś z Zorką zdążyc.:lol:

A gdzie ta Galeria Zorki? Bo na Twojej www masz zaległości, jak się starasz...?

Pzdr.

Guest Karmel
Posted

Male Kajtki bombowe:)

My tez sie mamy sie czym chwalic:cool3: .. dzis w nocy Oksanka urodzila,porod byl blyskawiczny mamy 3 dziewczynki i 3 chlopcow wszystkie srebrno-biale:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Karmel napisał(a):
Male Kajtki bombowe:)

My tez sie mamy sie czym chwalic:cool3: .. dzis w nocy Oksanka urodzila,porod byl blyskawiczny mamy 3 dziewczynki i 3 chlopcow wszystkie srebrno-biale:loveu::loveu::loveu::loveu:

:multi::multi::multi: ja chce je zobaczyc czekam na foty ^^:multi::multi::multi::klacz::klacz::klacz:

Posted

ja MOwiłam że Baublis mój faworyt ale jak tak patrze teraz toooo zakochałam sie jeszcze w Bellerofonie Boadicea Baccio z wiekiem one sie robia coraz ladniejsze az bym nie wiedziala ktorego wziac jak bym miala kupowac ^^:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Karmel napisał(a):

O, pieknie!
No i sprawiedliwy podział na płcie.:lol:
Gratulacje!

Pzdr.

Posted

Gratulacje dla wszystkich nowych babć:loveu:

I taki mały, a dla mnie wielki off ale zapytam tutaj bo wielu hodowców tu wpada z wizytą:)
Czy ktoś sprzedawał szczeniaczka do Norwegii??
Jak to jest z przepisami, bo wścieklizna, przeciwciała i czaaas to wiem, ale podobno jest możliwość napisania oświadczenia ze szczenie przebywało tylko w domu hodowcy i nie miało kontaktu z inymi psami, wtedy może jechać bez szczepienia na wścielkiznę. Czy ktoś cos słyszał na ten temat??