betka-sp Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 MEGNUM przepiekne te twoje bulwy :eviltong: a ta ciemna...to będzie pregusek?? normalnie napatrzeć się nie mogę :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 MEGNUM - piękne! Mam nadzieję, że pojawią się na wystawach... są warte pokazania!:loveu: Pzdr. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 jakie male grubaski :loveu::loveu::loveu: takie okraglutkie jak pileczka ja chce je miec na raczkach:loveu::loveu: Quote
MEGNUM Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Bardzo bardzo dziekujemy za tyle miłych slów. Obie ciemne dziewczynki są pręgowane. W momencie urodzenia prążki widać było tylko pod światłem i to 2 może 3. Teraz jest ich już sporo. Taki właśnie kolor maja ich rodzice. Białe znaczenia na głowie też już są maleńkie w porównaniu z tym co było pierwszego dnia. Bardzo bym chciała, zeby pojawiały sie na ringach bo 3 dziewczyny zapowiadają sie naprawde fajnie, z czego jestem ogromnie szcześliwa. Jedna napewno będzie próbowała swoich szans, bo zostaje w hodowli. Nie jesteśmy jeszcze pewne która, po oględzinach szpecjalisty;) podejmiemy decyzję:evil_lol: Dwie dziewczynki jeszcze na razie nie mają perspektyw na dalsze szczęśliwe życie.:razz: Tak wogóle to jest mój pierwszy miot i wiecie co, jak czasami słucham tych ludzi po drugiej stronie słuchawki to...:angryy: Wiem, wiem, przywyknę:roll: Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Wierzę, że takie Ślicznotki na pewno znajda dobre domy. A do dziwnych rozmów telefonicznych i/lub maili - przywykniesz. Ale nie strać czujności... Ja np. juz 3 lata temu przestałam odpowiadac na anonimowe maile... Pzdr. Quote
betka-sp Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 MEGNUM napisał(a): Dwie dziewczynki jeszcze na razie nie mają perspektyw na dalsze szczęśliwe życie.:razz: a które ...które .........:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:..jesu...TŻ chyba by mi łeb urwał..bo sami czekamy na "zmarszczaki"......:oops::oops::oops:........ale mi sie tak bulwki podobają.........;) Quote
Irviers Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Jestem fanką Baublisa :loveu::loveu: Jest rozkoszny!!! :loveu: Quote
karenina Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='MEGNUM']Dwie dziewczynki jeszcze na razie nie mają perspektyw na dalsze szczęśliwe życie.:razz: Tak wogóle to jest mój pierwszy miot i wiecie co, jak czasami słucham tych ludzi po drugiej stronie słuchawki to...:angryy: Wiem, wiem, przywyknę:roll: Dziewczynki znajdą dobre domy, szczerze im zycze. A do glupich tekstów nie ma o sie przyzwyczajac, bo sie straci czujnosc.Acz ja tez mam takie dni ze telefonu nie odbieram :evil_lol: Moje kajteczki maja 7.5 tygodnia :loveu: Boadicea Bellerofon Baublis Baccio Quote
MEGNUM Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 betka-sp napisał(a):a które ...które .........:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:..jesu...TŻ chyba by mi łeb urwał..bo sami czekamy na "zmarszczaki"......:oops::oops::oops:........ale mi sie tak bulwki podobają.........;) Hihi:) W takim razie zapraszamy w odwiedzinki;)Z TŻem:evil_lol: W sumie jeden zmarszczak więcej chyba nie robi wielkiej różnicy hihihiih:eviltong: Nie wiem jeszcze które... Jedna zostaje w hodowli, ale dokładnie mówiac nie u mnie w domu tylko u współwłaścicielki suczki, ich matki, a jedna jest teoretycznie zamówiona na kolanka więc po oględzinach prawdziwego fachowcy :diabloti: będziemy pewne na 100% :) BAUBLISEK jest rewelacyjny!!!!!!:loveu: Quote
betka-sp Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 MEGNUM napisał(a):Hihi:) W takim razie zapraszamy w odwiedzinki;)Z TŻem:evil_lol: W sumie jeden zmarszczak więcej chyba nie robi wielkiej różnicy hihihiih:eviltong: Nie wiem jeszcze które... Jedna zostaje w hodowli, ale dokładnie mówiac nie u mnie w domu tylko u współwłaścicielki suczki, ich matki, a jedna jest teoretycznie zamówiona na kolanka więc po oględzinach prawdziwego fachowcy :diabloti: będziemy pewne na 100% :) BAUBLISEK jest rewelacyjny!!!!!!:loveu: tia....podpuszczaj mnie dalej :mad::mad::mad:.....hihihihhihii............/ale pręguska czy jasna z maską :lying:/ ............ w sumie i to pomarszczone i to :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc niewielka różnica ............hihiihiihihih........./ żaruję/ :loveu::loveu::loveu:.............sami chemy zostawić sobie pannę....../mam nadzieję, że takowa się urodzi/ :ices_bla: Quote
Musiałek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 MEGNUM - ale sliczne te twoje maluchy :multi: cacuszka :loveu: karenina - gratuluje maluchów - jak one szybko rosna :multi: sliczne :loveu: Quote
justysiek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 http://i43.tinypic.com/1zn0w7r.jpg cudo:loveu: Quote
pa-ttti Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 jak się mają szczenne yorki? nikt nic nie pisze a jestem ciekawa:) dziś jakiś 60-64ty dzień ciąży mojej suni, coś jej się nie spieszy do porodu.. Quote
tuskazet Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='MEGNUM']http://i44.tinypic.com/123wms4.jpg Magda piękne :loveu: gdyby nie to że jednego malucha już mam a drugi w drodze to podprowadziłabym ci tą pannę :evil_lol: Karenina z tych małych kajtków wyrastają charty :crazyeye: choć po minie błękitka wnoszę że on sam nie może w to uwierzyć :evil_lol: Ale jakie one już duże, 7,5 tygodnia :shake: toż to pwoli czas iść w świat :placz: A u nas leniwie mija 58 dzień od krycia, temperatura nadal utrzymuje się w okolicach 37,5 brzuszek cały faluje :loveu:, mamuśce apetyt dopisuje, po małym przemeblowaniu w porodówce stwierdziła że tak może zostać, kocica zrobiła odbiór nowego lokum :lol: a teraz pojedzone towarzystwo śpi. Za to ja pewnie za chwilę wezmę się za pakowanie wszystkich "niezbędnych" w czasie porodu przyrządów w jakieś pudło coby w razie godziny zero mieć wszystko pod ręką :razz: a nie latać po całym domu i szukać. Quote
mycha49 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 pa-ttti napisał(a):jak się mają szczenne yorki? nikt nic nie pisze a jestem ciekawa:) dziś jakiś 60-64ty dzień ciąży mojej suni, coś jej się nie spieszy do porodu.. Moja Zuzia jest 47 dzień w ciąży bo liczy się od pierwszego dnia krycia. Apetyt ma niesamowity no i brzuszek ma dość duży :-o Czekamy na maluszki ale to jeszcze dwa tygodnie :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 w sumie jak by przechodzila kolo mnie taka sunia nie zauwazylabym ze jest w ciazy takie to male ze samo wyglada jak szczenie :loveu::loveu: Quote
Tayekuna Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Piekne sa te Twoje bulwinki, kocham takie zmarszczki bo mam mopsy i tez czasami sa po urodzeniu bardzo sa podobnedo BF. Gdybym miała wybierac w kolorach to miała bym dylemat. Wycałuj wszystkie w czółka...:eviltong: Quote
MEGNUM Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Bardzo bardzo dziękuję za tyle miłych słów o moich buldożerkach:oops: Marta mocno trzymam kciuki za szczesliwy poród ;) Quote
Agrafka2- Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 mycha49- nie widać po niej a tak poza tym to na kiedy termin?? Quote
mycha49 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Agrafka2- napisał(a):mycha49- nie widać po niej a tak poza tym to na kiedy termin?? Termin jest na 17 czerwca, a to zdjęcie jest robione dawniej.Teraz nie mogę jej zrobić fotki bo moja Zuźka ma fochy :evil_lol: i nie chce pokazać brzuszka do aparatu :razz: To niech jej będzie i nie będę jej stresować :shake: Quote
Agrafka2- Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 rozumiem to, moja Stella co prawda nie jest w ciąży ale czasami ma takie fochy że jej się nie da zrobić zdjęcia Quote
Recommended Posts