Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo bardzo dziekujemy za tyle miłych slów.
Obie ciemne dziewczynki są pręgowane. W momencie urodzenia prążki widać było tylko pod światłem i to 2 może 3. Teraz jest ich już sporo. Taki właśnie kolor maja ich rodzice.
Białe znaczenia na głowie też już są maleńkie w porównaniu z tym co było pierwszego dnia.
Bardzo bym chciała, zeby pojawiały sie na ringach bo 3 dziewczyny zapowiadają sie naprawde fajnie, z czego jestem ogromnie szcześliwa.
Jedna napewno będzie próbowała swoich szans, bo zostaje w hodowli. Nie jesteśmy jeszcze pewne która, po oględzinach szpecjalisty;) podejmiemy decyzję:evil_lol:
Dwie dziewczynki jeszcze na razie nie mają perspektyw na dalsze szczęśliwe życie.:razz:
Tak wogóle to jest mój pierwszy miot i wiecie co, jak czasami słucham tych ludzi po drugiej stronie słuchawki to...:angryy:
Wiem, wiem, przywyknę:roll:

Posted

Wierzę, że takie Ślicznotki na pewno znajda dobre domy. A do dziwnych rozmów telefonicznych i/lub maili - przywykniesz. Ale nie strać czujności...

Ja np. juz 3 lata temu przestałam odpowiadac na anonimowe maile...

Pzdr.

Posted

MEGNUM napisał(a):

Dwie dziewczynki jeszcze na razie nie mają perspektyw na dalsze szczęśliwe życie.:razz:

a które ...które .........:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:..jesu...TŻ chyba by mi łeb urwał..bo sami czekamy na "zmarszczaki"......:oops::oops::oops:........ale mi sie tak bulwki podobają.........;)

Posted

[quote name='MEGNUM']Dwie dziewczynki jeszcze na razie nie mają perspektyw na dalsze szczęśliwe życie.:razz:
Tak wogóle to jest mój pierwszy miot i wiecie co, jak czasami słucham tych ludzi po drugiej stronie słuchawki to...:angryy:
Wiem, wiem, przywyknę:roll:

Dziewczynki znajdą dobre domy, szczerze im zycze. A do glupich tekstów nie ma o sie przyzwyczajac, bo sie straci czujnosc.Acz ja tez mam takie dni ze telefonu nie odbieram :evil_lol:

Moje kajteczki maja 7.5 tygodnia :loveu:

Boadicea

Bellerofon

Baublis

Baccio

Posted

betka-sp napisał(a):
a które ...które .........:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:..jesu...TŻ chyba by mi łeb urwał..bo sami czekamy na "zmarszczaki"......:oops::oops::oops:........ale mi sie tak bulwki podobają.........;)

Hihi:) W takim razie zapraszamy w odwiedzinki;)Z TŻem:evil_lol:
W sumie jeden zmarszczak więcej chyba nie robi wielkiej różnicy hihihiih:eviltong:

Nie wiem jeszcze które... Jedna zostaje w hodowli, ale dokładnie mówiac nie u mnie w domu tylko u współwłaścicielki suczki, ich matki, a jedna jest teoretycznie zamówiona na kolanka więc po oględzinach prawdziwego fachowcy :diabloti: będziemy pewne na 100% :)

BAUBLISEK jest rewelacyjny!!!!!!:loveu:

Posted

MEGNUM napisał(a):
Hihi:) W takim razie zapraszamy w odwiedzinki;)Z TŻem:evil_lol:
W sumie jeden zmarszczak więcej chyba nie robi wielkiej różnicy hihihiih:eviltong:

Nie wiem jeszcze które... Jedna zostaje w hodowli, ale dokładnie mówiac nie u mnie w domu tylko u współwłaścicielki suczki, ich matki, a jedna jest teoretycznie zamówiona na kolanka więc po oględzinach prawdziwego fachowcy :diabloti: będziemy pewne na 100% :)

BAUBLISEK jest rewelacyjny!!!!!!:loveu:

tia....podpuszczaj mnie dalej :mad::mad::mad:.....hihihihhihii............/ale pręguska czy jasna z maską :lying:/ ............ w sumie i to pomarszczone i to :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc niewielka różnica ............hihiihiihihih........./ żaruję/ :loveu::loveu::loveu:.............sami chemy zostawić sobie pannę....../mam nadzieję, że takowa się urodzi/ :ices_bla:

Posted

[quote name='MEGNUM']http://i44.tinypic.com/123wms4.jpg

Magda piękne :loveu: gdyby nie to że jednego malucha już mam a drugi w drodze to podprowadziłabym ci tą pannę :evil_lol:

Karenina z tych małych kajtków wyrastają charty :crazyeye: choć po minie błękitka wnoszę że on sam nie może w to uwierzyć :evil_lol:
Ale jakie one już duże, 7,5 tygodnia :shake: toż to pwoli czas iść w świat :placz:

A u nas leniwie mija 58 dzień od krycia, temperatura nadal utrzymuje się w okolicach 37,5 brzuszek cały faluje :loveu:, mamuśce apetyt dopisuje, po małym przemeblowaniu w porodówce stwierdziła że tak może zostać, kocica zrobiła odbiór nowego lokum :lol: a teraz pojedzone towarzystwo śpi. Za to ja pewnie za chwilę wezmę się za pakowanie wszystkich "niezbędnych" w czasie porodu przyrządów w jakieś pudło coby w razie godziny zero mieć wszystko pod ręką :razz: a nie latać po całym domu i szukać.

Posted

pa-ttti napisał(a):
jak się mają szczenne yorki? nikt nic nie pisze a jestem ciekawa:) dziś jakiś 60-64ty dzień ciąży mojej suni, coś jej się nie spieszy do porodu..

Moja Zuzia jest 47 dzień w ciąży bo liczy się od pierwszego dnia krycia. Apetyt ma niesamowity no i brzuszek ma dość duży :-o Czekamy na maluszki ale to jeszcze dwa tygodnie :lol:

Posted

Piekne sa te Twoje bulwinki, kocham takie zmarszczki bo mam mopsy i tez czasami sa po urodzeniu bardzo sa podobnedo BF. Gdybym miała wybierac w kolorach to miała bym dylemat. Wycałuj wszystkie w czółka...:eviltong:

Posted

Agrafka2- napisał(a):
mycha49- nie widać po niej a tak poza tym to na kiedy termin??

Termin jest na 17 czerwca, a to zdjęcie jest robione dawniej.Teraz nie mogę jej zrobić fotki bo moja Zuźka ma fochy :evil_lol: i nie chce pokazać brzuszka do aparatu :razz: To niech jej będzie i nie będę jej stresować :shake: