Dynamique Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 http://www.gotrek.pl/gallery2/d/12976-1/IMGP5590.jpg Nie ma to jak porządnie przygotować się do roli matki :diabloti: Tayekuna - boskie caviśki :loveu::loveu::loveu: Quote
Izoldas Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [FONT=Times New Roman]Wszystkie szczeniorki śliczne :loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Asiaczku dziękuję, [FONT=Times New Roman], z wielką ciekawością i nadziejami czekam na to, co się urodzi ;)[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Moja ciężarówka w 49 dniu ciąży[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [/FONT] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ale cudna podobna mam w moim zoologicznym ( moim dlatego że tam chodze nie jestem tam szefową :D:D) ale oczywiście nie do kupienia tylko przychodzi ze swoja pancia ktora tam pracuje :) Quote
justysiek Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Gotrek napisał(a):Kolejne śliczne szczeniory :loveu: gratulacje. Oby tylko taka najwyżej do piłku ręcznej :eviltong: Dziekuję miło mi :). Mamy dziś teoretycznie 56 dzień, jeszcze 7 dni, widziałam dziś bijące serducha, ale niestety policzyś się ich nie dało :]. Brzuch trochę zmalał, maluchy zeszły w dól, przy pępku się jej skura nawet rozciągnęła i zaróżowiła dobrze, że to już niedługo, bo dają jej popalić :). Za to bulina ćwiczy wylizywanie szczeniąt ;) http://www.gotrek.pl/gallery2/d/12976-1/IMGP5590.jpg śliczne sa bulki:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Za zgoda Musiałka, wstawiam - 12-dniowe aussie. Na poczatek zdjęcia grupowe.:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 No to teraz sesja pojedynczych kooleczek:loveu: Suczka nr 1. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Piesek nr 1. Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x533. Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x533. Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x522. Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x533. Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x533. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Piesek nr 2. "A kuku, a ja jestem taki nieco inny!":evil_lol: Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x516. Super puchate kooleczki, prawda?:loveu: Pzdr. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 jakie słodkie :loveu::loveu: a zwłaszcza na 2 zdjeciu takie kulecki :loveu::loveu: Quote
Darianna Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Piesek numer 2, czyli mały odmieniec, to mój faworyt :loveu: Quote
sheltia12 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Moja "ciężarówka", o ile można ja tak nazwać :roll: Dzis mija 7 tydzień ciaży (czyli 49dni) Weterynarz żadnych maluchów nie wyczuwa. Na USG jednak w zeszłym tygodniu znalazł sie jeden szelściuch ale pod żebrami... Przed kryciem ważyłam 7,5kg w tej chwili waży 8,0kg. Jaki jest wasze zdanie na ten temat? Szkoda by był tylko jeden szczeniak :( http://i41.tinypic.com/207kc92.jpg Pozdrawiam, Ania i Lilla Quote
PANGEA Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Darianna napisał(a):Piesek numer 2, czyli mały odmieniec, to mój faworyt :loveu: Moze wykaze sie ignorancja Ale co to za umaszczenie???? Quote
Dynamique Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 PANGEA napisał(a):Moze wykaze sie ignorancja Ale co to za umaszczenie???? Blue tri merle. Chłopczyk zaczepiasty... ahh te oziki :loveu::loveu::loveu: Quote
moon_light Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 PANGEA napisał(a):Moze wykaze sie ignorancja Ale co to za umaszczenie???? aussie arlekin :evil_lol: Quote
PANGEA Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 moon_light napisał(a):aussie arlekin :evil_lol: No wlasnei tak wyglada :crazyeye:ale przecie arlekiny to tylko dogi, wiec jak to :-o Quote
Izoldas Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ale fajne małe aussiki :loveu: Trochę zazdroszczę tych kolorków ;) Quote
Asiaczek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 PANGEA napisał(a):No wlasnei tak wyglada :crazyeye:ale przecie arlekiny to tylko dogi, wiec jak to :-o Myślę, że trzeba zaczekac na Musiałka. To jej maluszki i Ona wie najlepiej, jak określic kolor... Edith - na stronie www Musiałka napisane jest, że ten piesek to blue merle... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Witaj, Musiałku! Wiedziałam, że pojawisz się, jak padło pytanie o kolor... Jak potrzeba, to dzwon, nie ma problemu.:lol: Pzdr. Quote
Musiałek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Asiaczku - strasznie ci dziekuje za wstawienie zdjec - jako ze ja mam problemy z internetem :) ale podpisałam juz umowe i moze za ok 30 dni bedzie znow wszystko normalnie Bardzo dziekuje za miłe słowa o moim pierwszym w zyciu miocie i Asiaczkowi który znosi moje telefony :)) z kazdym drobnym pytaniem co i jak mam robic !! :loveu: jestem strasznie szczesliwa - male dzis maja 16 dzien - 4 juz maja oczka otwarte 2 jeszcze czekamy. piesek łaciaty to kolor blue merle u aussie :) jak najbardziej prawidłowy :) Quote
anastoki Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Przepiekne Malenstwa!!Takie slodkie mordki:loveu: A moje maja 6 tyg.i juz zaczely rozrabiac:cool3: Przedstawiam swoja Gwiazdeczke-BRINON A tutaj BELIVE Teraz BONITA Quote
anastoki Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 A tutaj chlopacy-wszystko gryzacy:loveu:i siusiacy:evil_lol: BANDEROS,najsilniejszy!! BENIFIS BELLINI Quote
Mudik Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Super aussiki. merlak cudny ,ale mi się bardzo suczka z tą czarną kropką na czółku podoba:loveu::loveu: słodziaki! Quote
Recommended Posts