Asiaczek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Buszki napisał(a):Śliczne te wszystkie maluchy,a nasze jeszcze w brzusiu (też pewnie śliczne :evil_lol:).Mamy 61 dzień.Buszi od 23,20 chodzi po domu i kopie gdzie się da.Na szczęście pada,bo na dworze też coś kombinowała.Ja już jestem w gotowości bojowej,tylko nie mam już skórek do obgryzania z nerwów,a nerwy mam już na wyczerpeniu.Do tego moja wetka na sympozjum,dokształcacać Jej się zachciało :mad:.Ale będzie dobrze,prawda? Buszki - będzie dobrze! Jak piszesz, dzisiaj dopiero 61 dzień, no, ale brzuszek u Buszki jest już baaaardzo duzy. Czy już sie opuścił? Pzdr. Quote
mycha49 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Witam wszystkich. Też czekam razem z Wami na rozwiązanie oczywiście szczęśliwe.Wiem co to znaczy bo mam dwie sunie Yorkusie.:loveu: Quote
Alojzyna Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 jak ten czas szybko leci... :lol: gratuluję nowy mamusiom ich słodkich pociech :loveu: niech zdrowo rosną :multi: a moje maluchy mają juz 5 tygodni i zaczynają zdrowo rozrabiać :evil_lol: http://img40.imageshack.us/img40/1245/016d.jpg Quote
Buszki Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Nowe kluski już są!!!W dwie godziny z haczykiem 5 chłopa się urodziło :cool3:.Mieliśmy nocny poród.Jeszcze nie mogę dojść do biebie,a Buszi wstała i poszła coś przekąsić.Luzara ;). Mamy szczeniaczki!!!Hodowla basenji African Elite FCI Basenji - hodowla psów Quote
Alojzyna Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Buszki napisał(a):Nowe kluski już są!!!W dwie godziny z haczykiem 5 chłopa się urodziło :cool3:.Mieliśmy nocny poród.Jeszcze nie mogę dojść do biebie,a Buszi wstała i poszła coś przekąsić.Luzara ;). A co się będzie stresować... wystarczy, że pancia cała w nerwach :evil_lol: gratulacje!!! :multi: Quote
Buszki Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Alojzyna napisał(a):A co się będzie stresować... wystarczy, że pancia cała w nerwach :evil_lol: gratulacje!!! :multi: Dzięki!!! A te Twoje maluchy,to dopiero kluchy :evil_lol:.Śliiiczne :loveu::loveu::loveu:. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Proszę, jaki piękny front! http://img40.imageshack.us/img40/1245/016d.jpg A tutaj, jaki Eleganci z białą końcówka antenki... Oj, podbije serca! http://img196.imageshack.us/img196/7259/005vud.jpg Słodkie Maluchy.:loveu: Pzdr. [quote name='Buszki']Nowe kluski już są!!!W dwie godziny z haczykiem 5 chłopa się urodziło :cool3:.Mieliśmy nocny poród.Jeszcze nie mogę dojść do biebie,a Buszi wstała i poszła coś przekąsić.Luzara ;). Mamy szczeniaczki!!!Hodowla basenji African Elite FCI Basenji - hodowla psów Poród rzeczywiście przeszedł b. szybko. Ale informacją o ostatnim piesku to mnie trochę zaskoczyłaś:crazyeye:... Akurat wymieniałam psy na ranny spaceros, a tu patrzę SMS od Ciebie. Otwieram i... jeszcze jeden boy do nas zawitał.:multi: Teraz masz niemniej ważne zadanie - oglądanie suki, czy wsio w porządku, Maluszków, czy przybieraja na wadze... Tylko gdzie ta wymarzona sunia, co...?:lol: Fotki - dostałam. Nie sa zbyt wyraźne, może zrobisz dzisiaj inne? Czy takie wstawiać na DGM? Pzdr. Quote
mycha49 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 :multi:Cieszę się i pozdrawiam mamę razem z synusiami :multi:No i oczywiście Pańcię :multi:Oj będzie teraz roboty ;) Quote
Buszki Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='mycha49']:multi:Cieszę się i pozdrawiam mamę razem z synusiami :multi:No i oczywiście Pańcię :multi:Oj będzie teraz roboty ;) Dzięki,dzięki... Spoko,mamy wprawę.Ostatnio była szóstka :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 A oto foteczki małych Buszkowych krecików:loveu::loveu::loveu: Tak, jak napisała Buszki - wg kolejności pojawiania się na świecie.:lol: Pzdr. Quote
mycha49 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Jakie one są śliczne :lol: Pozdrawiam i gratuluję :multi:Moja Zuzia też chyba jest w ciąży chociaż jeszcze nie bardzo jest widać, a to już 32 dzień.:shake: Quote
tuskazet Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Gratulujemy małych krecików :cunao:ani się obejrzycie obejżycie a już będą się wdrapywać na mebelki :evil_lol: Widzę że teraz to prawie same chłopaki się rodzą a ja tak czekam na moją wymarzoną dziewczynkę :p U nas spokojnie minął 6 tydzień, i o ile w pierwszych tygodniach panienka zachowywała się tak jakby chodzić nie była w stanie, odmawiała spacerków tak teraz gania aż miło. No może nie tak prędko jak przed ale stara się :lol: Quote
Buszki Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='tuskazet']Gratulujemy małych krecików :cunao:ani się obejrzycie obejżycie a już będą się wdrapywać na mebelki :evil_lol: Widzę że teraz to prawie same chłopaki się rodzą a ja tak czekam na moją wymarzoną dziewczynkę :p U nas spokojnie minął 6 tydzień, i o ile w pierwszych tygodniach panienka zachowywała się tak jakby chodzić nie była w stanie, odmawiała spacerków tak teraz gania aż miło. No może nie tak prędko jak przed ale stara się :lol: Wielkie dzięki wszystkim za gratulacje. Tuskazet,ja też czekałam na MOJĄ WYMARZONĄ DZIEWCZYNKĘ,do końca nie traciłam nadziei(jeszcze dzisiaj sprawdzałam,czy przypadkiem się nie pomyliłam :evil_lol:,ale to nie koty-tu się nie da pomylić :evil_lol: ).Zresztą chłopaki też są fajne(tyko po brzusiach niewygodnie smerać,bo COŚ między palcami się plącze :cool3: ),a dziewczynkę "zrobimy" sobie następnym razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Za TWOJĄ WYMARZONĄ DZIEWCZYNKĘ trzymam kciuki,żeby urodziła się właśnie taka :loveu::loveu::loveu:. Mycha,za Zuzię też trzymam kciuki. Hodowla basenji African Elite FCI www.basenji.com.pl MAMY SZCZENIACZKI !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Buszki, właśnie chciałam Cię poprosić, abys jeszcze raz sprawdziła płeć maluszków. Wyprzedziłaś mnie...:lol: Pzdr. Quote
Buszki Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Buszki, właśnie chciałam Cię poprosić, abys jeszcze raz sprawdziła płeć maluszków. Wyprzedziłaś mnie...:lol: Pzdr. Sprawdzam,sprawdzam,co chwilę sprawdzam...I nic. Quote
Tayekuna Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Wielkie gratulacje dla mamusi i jej Pańci, chlopaki też sa fajne!!! szczególnie kiedy czekamy na dziewczynke dla siebie :evil_lol:, ale cóż natury nie da sie przechytrzyc i robi sama co chce. Życzę w miarę spokojnych nocy, nasze cavisie maja juz 9 dni i da sie jakoś wytrzymać. :multi: Quote
Kaladan Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Rodzimy! Mimo że termin mamy na środę... Zaczęło się przed 13, mamy na razie 4 szkraby :multi: Quote
tuskazet Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Kaladan trzymamy kciuki, ostatnio masz chyba maraton :evil_lol: Buszki dziękujemy za kciuki i trzymaj trzymaj, bo jak się urodzą same siurki to pewnie i tak zostawię a chłopa nie chcę :eviltong:. I brzuszki sprawdzaj dzielnie, a nóż widelec jakiś taki plączący się między palcami przesunie się do tyłu :cool3: Quote
mycha49 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Trzymam kciuki :multi: Na pewno wszystko dobrze się zakończy ale wiem, że to bardzo stresujące.Też to przechodziłam, cała nocka nie przespana i rano do pracy.Proszę pisać czy więcej maluszków przyszło na świat :loveu: i czy wszystko w porządku? :loveu: Pozdrawiam :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Buszki napisał(a):Sprawdzam,sprawdzam,co chwilę sprawdzam...I nic. Hahaha, teraz to juz nie ma co sprawdzać. Wsio jasne! Pzdr. Quote
Kaladan Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 U nas już 6. 4 dziewczyny i 2 facetów. Czekamy... Ech no maraton, nie wiem co nas podkusiło na tyle dzieci, na szczęście za rok już będzie spokojniej :) A ten dzisiejszy poród to już całkiem, bo dopiero wróciłam z klubówki w Czechach. Opowiem jak będzie po wszystkim. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Kaladan napisał(a):Rodzimy! Mimo że termin mamy na środę... Zaczęło się przed 13, mamy na razie 4 szkraby :multi: I co dalej? pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Buszki']Moje chłopaki są super!Tylko spać nie mogą(na zmiamę).Wszystko jest nie takie jak by chcieli,a to mama wylizuje(wrzask :placz:),a to cycek nie ten(wrzask :placz:),brat za blisko(wrzask :placz:),brat za daleko(wrzask :placz:) i tak całą nockę przewrzeszczeli :angryy:. Gratulacje dla najnowszej mamuśki i maluszków. MAMY SZCZENIACZKI !!! Hodowla basenji African Elite FCI Basenji - hodowla psów Sama chciałaś...:evil_lol: pzdr. Quote
Recommended Posts