Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Buszki napisał(a):
Śliczne te wszystkie maluchy,a nasze jeszcze w brzusiu (też pewnie śliczne :evil_lol:).Mamy 61 dzień.Buszi od 23,20 chodzi po domu i kopie gdzie się da.Na szczęście pada,bo na dworze też coś kombinowała.Ja już jestem w gotowości bojowej,tylko nie mam już skórek do obgryzania z nerwów,a nerwy mam już na wyczerpeniu.Do tego moja wetka na sympozjum,dokształcacać Jej się zachciało :mad:.Ale będzie dobrze,prawda?

Buszki - będzie dobrze!
Jak piszesz, dzisiaj dopiero 61 dzień, no, ale brzuszek u Buszki jest już baaaardzo duzy. Czy już sie opuścił?

Pzdr.

Posted

Nowe kluski już są!!!W dwie godziny z haczykiem 5 chłopa się urodziło :cool3:.Mieliśmy nocny poród.Jeszcze nie mogę dojść do biebie,a Buszi wstała i poszła coś przekąsić.Luzara ;).

Mamy szczeniaczki!!!Hodowla basenji African Elite FCI
Basenji - hodowla psów

Posted

Buszki napisał(a):
Nowe kluski już są!!!W dwie godziny z haczykiem 5 chłopa się urodziło :cool3:.Mieliśmy nocny poród.Jeszcze nie mogę dojść do biebie,a Buszi wstała i poszła coś przekąsić.Luzara ;).

A co się będzie stresować... wystarczy, że pancia cała w nerwach :evil_lol:

gratulacje!!! :multi:

Posted

Alojzyna napisał(a):
A co się będzie stresować... wystarczy, że pancia cała w nerwach :evil_lol:

gratulacje!!! :multi:

Dzięki!!! A te Twoje maluchy,to dopiero kluchy :evil_lol:.Śliiiczne :loveu::loveu::loveu:.

Posted

Proszę, jaki piękny front!
http://img40.imageshack.us/img40/1245/016d.jpg

A tutaj, jaki Eleganci z białą końcówka antenki... Oj, podbije serca!
http://img196.imageshack.us/img196/7259/005vud.jpg

Słodkie Maluchy.:loveu:

Pzdr.

[quote name='Buszki']Nowe kluski już są!!!W dwie godziny z haczykiem 5 chłopa się urodziło :cool3:.Mieliśmy nocny poród.Jeszcze nie mogę dojść do biebie,a Buszi wstała i poszła coś przekąsić.Luzara ;).

Mamy szczeniaczki!!!Hodowla basenji African Elite FCI
Basenji - hodowla psów
Poród rzeczywiście przeszedł b. szybko. Ale informacją o ostatnim piesku to mnie trochę zaskoczyłaś:crazyeye:... Akurat wymieniałam psy na ranny spaceros, a tu patrzę SMS od Ciebie. Otwieram i... jeszcze jeden boy do nas zawitał.:multi:

Teraz masz niemniej ważne zadanie - oglądanie suki, czy wsio w porządku, Maluszków, czy przybieraja na wadze... Tylko gdzie ta wymarzona sunia, co...?:lol:

Fotki - dostałam. Nie sa zbyt wyraźne, może zrobisz dzisiaj inne? Czy takie wstawiać na DGM?

Pzdr.

Posted

[quote name='mycha49']:multi:Cieszę się i pozdrawiam mamę razem z synusiami :multi:No i oczywiście Pańcię :multi:Oj będzie teraz roboty ;)

Dzięki,dzięki...
Spoko,mamy wprawę.Ostatnio była szóstka :evil_lol:.

Posted

Jakie one są śliczne :lol: Pozdrawiam i gratuluję :multi:Moja Zuzia też chyba jest w ciąży chociaż jeszcze nie bardzo jest widać, a to już 32 dzień.:shake:

Posted

Gratulujemy małych krecików :cunao:ani się obejrzycie obejżycie a już będą się wdrapywać na mebelki :evil_lol:
Widzę że teraz to prawie same chłopaki się rodzą a ja tak czekam na moją wymarzoną dziewczynkę :p
U nas spokojnie minął 6 tydzień, i o ile w pierwszych tygodniach panienka zachowywała się tak jakby chodzić nie była w stanie, odmawiała spacerków tak teraz gania aż miło. No może nie tak prędko jak przed ale stara się :lol:

Posted

[quote name='tuskazet']Gratulujemy małych krecików :cunao:ani się obejrzycie obejżycie a już będą się wdrapywać na mebelki :evil_lol:
Widzę że teraz to prawie same chłopaki się rodzą a ja tak czekam na moją wymarzoną dziewczynkę :p
U nas spokojnie minął 6 tydzień, i o ile w pierwszych tygodniach panienka zachowywała się tak jakby chodzić nie była w stanie, odmawiała spacerków tak teraz gania aż miło. No może nie tak prędko jak przed ale stara się :lol:

Wielkie dzięki wszystkim za gratulacje.
Tuskazet,ja też czekałam na MOJĄ WYMARZONĄ DZIEWCZYNKĘ,do końca nie traciłam nadziei(jeszcze dzisiaj sprawdzałam,czy przypadkiem się nie pomyliłam :evil_lol:,ale to nie koty-tu się nie da pomylić :evil_lol: ).Zresztą chłopaki też są fajne(tyko po brzusiach niewygodnie smerać,bo COŚ między palcami się plącze :cool3: ),a dziewczynkę "zrobimy" sobie następnym razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Za TWOJĄ WYMARZONĄ DZIEWCZYNKĘ trzymam kciuki,żeby urodziła się właśnie taka :loveu::loveu::loveu:.

Mycha,za Zuzię też trzymam kciuki.

Hodowla basenji African Elite FCI
www.basenji.com.pl
MAMY SZCZENIACZKI !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Buszki, właśnie chciałam Cię poprosić, abys jeszcze raz sprawdziła płeć maluszków.
Wyprzedziłaś mnie...:lol:

Pzdr.

Sprawdzam,sprawdzam,co chwilę sprawdzam...I nic.

Posted

Wielkie gratulacje dla mamusi i jej Pańci, chlopaki też sa fajne!!! szczególnie kiedy czekamy na dziewczynke dla siebie :evil_lol:, ale cóż natury nie da sie przechytrzyc i robi sama co chce.
Życzę w miarę spokojnych nocy, nasze cavisie maja juz 9 dni i da sie jakoś wytrzymać. :multi:

Posted

Kaladan trzymamy kciuki, ostatnio masz chyba maraton :evil_lol:
Buszki dziękujemy za kciuki i trzymaj trzymaj, bo jak się urodzą same siurki to pewnie i tak zostawię a chłopa nie chcę :eviltong:. I brzuszki sprawdzaj dzielnie, a nóż widelec jakiś taki plączący się między palcami przesunie się do tyłu :cool3:

Posted

Trzymam kciuki :multi: Na pewno wszystko dobrze się zakończy ale wiem, że to bardzo stresujące.Też to przechodziłam, cała nocka nie przespana i rano do pracy.Proszę pisać czy więcej maluszków przyszło na świat :loveu: i czy wszystko w porządku? :loveu: Pozdrawiam :loveu:

Posted

U nas już 6. 4 dziewczyny i 2 facetów. Czekamy...

Ech no maraton, nie wiem co nas podkusiło na tyle dzieci, na szczęście za rok już będzie spokojniej :) A ten dzisiejszy poród to już całkiem, bo dopiero wróciłam z klubówki w Czechach. Opowiem jak będzie po wszystkim.

Posted

[quote name='Buszki']Moje chłopaki są super!Tylko spać nie mogą(na zmiamę).Wszystko jest nie takie jak by chcieli,a to mama wylizuje(wrzask :placz:),a to cycek nie ten(wrzask :placz:),brat za blisko(wrzask :placz:),brat za daleko(wrzask :placz:) i tak całą nockę przewrzeszczeli :angryy:.

Gratulacje dla najnowszej mamuśki i maluszków.

MAMY SZCZENIACZKI !!!
Hodowla basenji African Elite FCI
Basenji - hodowla psów
Sama chciałaś...:evil_lol:

pzdr.