Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musiałek napisał(a):
ja panikowałam na maksa do pierwszego szczeniaka :))

dzięki kochanym dwom akuszerkom (Grażyna i Bardotka) i jedne telefonicznej Miliami - DZIĘKUJE DZIEWCZYNY!!!!!!!!

wszystko poszło błyskawicznie :) 9.50 pierwsza dziewczyna a o 11.27 ostatnia :))

w sumie mamy 6 !! 2 chłopaków i 4 dziewczyny - jeden pies bluemerle reszta czarna tri :)

poród szybki i chyba łatwy w 61 dniu ciąży

WSZYSTKIM przyszłym mamusiom życzę takiego porodu !!!

Noooo, gratulacje!
Po naszej rozmowie tak sobie myślałam, jak to u Ciebie będzie. No, ale patrząc na godzinę rozpoczęcia porodu, juz się nie dziwię, że nie zadzwoniłałaś ponownie...
Gratulacje!!!

Pzdr.

Posted

gratulujemy serdecznie wszytskim mama i duzo zdrowka zyczymy dla dzieciaczkow :)

my juz duzzziiiiii:p mamy ponad 3 tygodnie

Zaskakujący Zenek z Korczówki (choc bardziej pasuje Zaspany w obecnej chwili ;) )

Posted

Caviśki jakie piękne :loveu: Podoba mi sie bardzo ta rasa :loveu:

Coś cisza ostatnio na porodówce.. tak mało maluchów się rodzi ? :-o

A to mój dzidziuś :loveu: Na imię mu Pudzian :loveu: :evil_lol: To takie tymczasowe oczywiście :eviltong: Po pełnej analizie i wielu konsultacjach wiem już, że moje maluszki urodziły się jakieś 5-7 dni za wcześnie :-( Dobrze, że choć Pudzianek przeżył :multi:

Mama i wszystkie cyce tylko dla mnie :loveu: :evil_lol:

Posted

[FONT=Cambria]Kaladan maluszki masz naprawdę cudne!! bardzo udany miot:loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Cambria]Mrowa23 śliczne maluchy… :loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Cambria]Tayekuna ale słodkie kluseczki :loveu:a te plamki:loveu:[/FONT]
[FONT=Cambria]Beata malusi Pudzian cudny:loveu:…. Cyce wszystkie ma dla siebie, takiemu to dobrze :)[/FONT]

Posted

Darianna napisał(a):
a czemu mama Pudziana w ubranku?

Mama Pudzianka ma papiloty na które trzeba zakładać ubranko ażeby nie zachciało jej się ich poodgryzać .. razem z włosami :evil_lol:

A przy okazji maluch się nie zaplącze we włosy ;)

Posted

Taaa a mama seterka postanowiła nie być elegantką. Wczoraj na spacerze wlazła do rowu z błotkiem. Takim cudnie pachnącym z niebieskim odcieniem... Dobrze, że szwy z brzuszka już wyjęte a rana pięknie zrośnięta. No i czekało nas szorowanie w świeżo umytej łazience...

Beatko Pudzian cudny! Ile ważył przy urodzeniu? Moja kruszynka która ledwo przeżyła po wielogodzinnej reanimacji ma na imię Survek (Survivor).

Tayekuna śliczne łaciatki! :loveu:

Guest Karmel
Posted

Sliczne te Wasze szczeniaczki:)Ja juz nie moge sie doczekac swoich"_
My dzis 44 dzien ciazy:) jestesmy na etapie budowy porodowki:lol:

Posted

Śliczne te wszystkie maluchy,a nasze jeszcze w brzusiu (też pewnie śliczne :evil_lol:).Mamy 61 dzień.Buszi od 23,20 chodzi po domu i kopie gdzie się da.Na szczęście pada,bo na dworze też coś kombinowała.Ja już jestem w gotowości bojowej,tylko nie mam już skórek do obgryzania z nerwów,a nerwy mam już na wyczerpeniu.Do tego moja wetka na sympozjum,dokształcacać Jej się zachciało :mad:.Ale będzie dobrze,prawda?

Posted

Buszki - będę trzymać kciuki - musi być dobrze :loveu:

Kaladan napisał(a):

Beatko Pudzian cudny! Ile ważył przy urodzeniu? Moja kruszynka która ledwo przeżyła po wielogodzinnej reanimacji ma na imię Survek (Survivor).

Tayekuna śliczne łaciatki! :loveu:

Dziękuję :loveu: Ważył 65 gram ale nie był najmniejszy. Pierwszy ważył 62. :roll:
Asiaczek napisał(a):
Pudzianek - jaki maluśki, a jednocześnie jaki silny...:loveu:

Pzr.

:loveu: Dziś już waży 92 gramy :multi: Jutro kończymy tydzień :loveu:
Tayekuna napisał(a):
Pozdrowienia dla malutkiego Pudzianka, malutki rozkoszniasty chlopczyk. Spokoju i cierpliwosci dla wszystkich przyszłych mamus i ich Pańć. :lol:

Dziękuję bardzo :loveu: