Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooooo to miło... tylko , że w Wawie i okolicach jest z 4-5 suń odemnie z hodowli w tym kolorze :/ fajnie by było jakby trafiły na kogoś kto doradzi z włosem, bo cóż po cudnm z budowy lhasa jak łysy albo potargany :/
a ja mogę tylko teoretycznie, w mailach pisać co i jak

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
ooooo to miło... tylko , że w Wawie i okolicach jest z 4-5 suń odemnie z hodowli w tym kolorze :/ fajnie by było jakby trafiły na kogoś kto doradzi z włosem, bo cóż po cudnm z budowy lhasa jak łysy albo potargany :/
a ja mogę tylko teoretycznie, w mailach pisać co i jak

Ja się domyślam, że psiaki z Twojej hodowli to w całej Polsce śmigaja. :lol:Napisałam, że właścicielka/ki były b.chętne do współpracy i uwaznie słuchały uwag o włosie, treningu wystawowym itp. Myśle, że sunia pewnie pojawi się na wystawach.

Pzdr.

Posted

drogą dedukcji doszłam do tego, że to pewnie PINK PANTHER z Czańca , ( siostra gwiazdeczki 2 x BIS i v-ce BIS puppy PS I LOVE z Czańca i gwiazdorka BIS III puppy PULP FICTION z Czańca ) fajnie , że kolejna będzie się wystawiać, i miło że wspomniałaś :) ja to się zawsze interesuje ( a właściwie strasznie przejmuje ) maluchami... poród to dopiero początek hihihi

Posted

Masz rację. Poród to początek, a samo najwazniejsze - to potem...:lol:
Postaram się dopytać koleżanki z sekcji ozdobnych, czy padło imię tej suni a jeśli tak - to czy jest to PINK PANTHER z Cz.

Pzdr.

Posted

Uff, nareszcie po dłuuugim oczekiwaniu dzis nad ranem i u nas pojawiły sie dwa malutkie cavalierki chlopczyk i dziewczynka.
Ola gdyby mogła zalizałaby je na amen... :lol: Nareszcie moge troszke odpocząć bo termin był na wtorek, wiec juz niepokoilam sie bardzo...
Fotki wstawię jak tylko mama zechce je pokazać. :multi:

Posted

Laverna gratuluję maluszków! Super, że u Was obyło się bez cesarki!

Aurunia - wielkie gratulacje! Nasze yorkowe gremlinki już strasznie rozrabiają :eviltong:

Karenina - śliczne te Twoje dzieci, a zdjęcia wręcz rewelacyjne!

Posted

Tayekuna napisał(a):
Uff, nareszcie po dłuuugim oczekiwaniu dzis nad ranem i u nas pojawiły sie dwa malutkie cavalierki chlopczyk i dziewczynka.
Ola gdyby mogła zalizałaby je na amen... :lol: Nareszcie moge troszke odpocząć bo termin był na wtorek, wiec juz niepokoilam sie bardzo...
Fotki wstawię jak tylko mama zechce je pokazać. :multi:

Gratulacje!
Duzo zdrówka dla Mamuni + dzieciaków!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Niektóre rzeczywiście jak szczurki wyglądają. Albo jak chomiki...
O, np. ten/ta...
http://images49.fotosik.pl/120/46df0a1c619ca6abmed.jpg

Pzdr.

To fakt- ale ja je taakie kocham :loveu:- co prawda TZ straszy je czasem (wszystkie maluchy jak są), że na rękawiczki przerobi- a potem się kotłują na podłodze (TZ 120kilo żywej wagi i słusznego wzrostu:oops:) .
Uściski dla nowych mamuniek :loveu::loveu:
a te "biedne" gołe charciątka- mlecze wieksze od nich

Posted

miliami - :))) ale one przesliczne :)

karenina - na zielonej trawce to miały maluchy szaleństwo :)

pokoik1 - ale ten czas leci !! cudne malenstwa :))

i wszystkim nowym mamom i ich pociechom duzo zdrowia :))

a moja Sheina dzis ma 59 dzien - generalnie temperature miała 37,8 - 37,9 a dzis rano 37,5 -

czy to normalne czy juz cos oznacza ??

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jej, a dlaczego, co się stało?

Pzdr.

Został mi już tylko jeden chłopak :-( Ostatnia dwójka urodziła się martwa, pozostałe dwa były bardzo słabe, próbowałam je ratować jednak bezskutecznie. Nawet weterynarz nie pomógł :-(