Light of Shin-Ra Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Darianna napisał(a):a jako laik pytam, który tam jest łysy? łopatologicznie proszę, pierwszy, drugi, trzeci...? Ten w samym środku, między brązowym i czarnym. Quote
Darianna Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Light of Shin-Ra napisał(a):Grzywacze niesamowicie się zmieniają w miarę dorastania. Te brąziki będą najprawdopodobniej beżowe , te czarne mogą być trikolor albo nawet srebrno szare. A łaciaty to pojęcia nie mam jaki będzie. Chyba u żadnej innej rasy kolory nie zmieniają się tak bardzo. Tayekuna - trzymam kciuki żeby sunia poczekała i urodziła Ci piękne dzieci. a jako laik pytam, który tam jest łysy? łopatologicznie proszę, pierwszy, drugi, trzeci...? Quote
Martyna&Zara Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='Light of Shin-Ra']A moje grzywkowe chłopaki mają dwa dni Łuuu, ale mnie tu nie było długo........................... A tu tyle zmian..... Light of Shin Ra - Cudne grzywaczki. Ciekawe co z tego ,,ciapciwatego" wyjdzie :) Quote
Alojzyna Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Nie było mnie kilka dni na wątku, a tu tyle stron do przejrzenia!:-o Gratuluję nowym mamusiom! Moje maluszki już mają 3 tygodnie. Też bardzo wczesnie otworzyły oczka - pierwsze szparki pokawiły się w 7-mym dniu, a dziesiątego dnia już były okrąglutkie. U jednego z nich też kiedyś zaniepokoiła mnie kupa bo były w nich białe kuleczki. Wzięłam więc lupę - roztarłam je i stwierdziłam że to pokarm - albo tłuszcz, albo skrzepniete mleko (tak to wygladało) :evil_lol: W piątek je odrobaczyłam (łącznie z całą rodzinką) - robali nie było. A dzisiaj maluchy jadły już suchy pokarm (namoczony wcześniej). Pięknie zjadły same z miseczek i teraz śpią. Mam nadzieję, że mod się nie pogniewa, że wstawię sześć zdjęć - tyle co szczeniaków :loveu: HUNTER SWnŻ HAMMER SWnŻ HIRA SWnŻ HOKKA SWnŻ HUBBA SWnŻ HOGA SWnŻ Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Buszki napisał(a):GRATULACJE dla wszystkich młodych(i tych troooochę starszych :evil_lol:) mamusiek i babuszek.Uściski(ostrożne) i buziaczki dla maluchów (i tych troooochę większych :evil_lol: też). My mamy dopiero 46 dzień. Obrzuszek juz zaokrąglony? Jak zachowanie Królewny? Jak apetyt? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Alojzyna'] Mam nadzieję, że mod się nie pogniewa, że wstawię sześć zdjęć - tyle co szczeniaków :loveu: HUNTER SWnŻ HAMMER SWnŻ HIRA SWnŻ HOKKA SWnŻ HUBBA SWnŻ HOGA SWnŻ Ty ich nie sprzedawaj, zostaw wszystkie ib ędziesz miała cudowna grup e hodowlaną na specjalne okazje!:loveu: Pzdr. [quote name='MEGNUM'] Dumna mama Mafia i dziewczynki: Wielka suczka "borsuczka", pręguska Pręguska nazywana "czarną"(muszę przechrzcić bo coraz więcej prążków wyłazi) Płowa i płowa "kolorowa":) Piękne laleczki,każda inna w kolorze, ale sa piękne. Buldożki i bostonki to rasy, które mogłabym mieć. Nawet kiedys myslałam o kupnie jednego lub drugiego... Ale... wybrałam baski.:evil_lol: Pzdr. Quote
Aurunia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Gratulacje dla wszystkich śliczne maluszki. U nas 63 dzień i na razie spokój. Quote
panienkabubu Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Alojzyna napisał(a): Mam nadzieję, że mod się nie pogniewa, że wstawię sześć zdjęć - tyle co szczeniaków :loveu: nie pogniewa się, ale nie mówcie nikomu :evil_lol: Quote
Gotrek Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Alojzyna']Moje maluszki już mają 3 tygodnie. Też bardzo wczesnie otworzyły oczka - pierwsze szparki pokawiły się w 7-mym dniu, a dziesiątego dnia już były okrąglutkie. Mam nadzieję, że mod się nie pogniewa, że wstawię sześć zdjęć - tyle co szczeniaków :loveu: Alojzyna śliczne:multi:gratulacje. Ja dołączę do wątku z przyszłą mamusią do rozwiązania pozostało 3,5 tyg. :D. Obecnie jest na etapie szabrowania jedzenia jeśli tylko okazja się nadarza ;): Quote
Musiałek Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 jakie sliczne zdjecie :))) ile moga miec wielkosci szczeniaczki w wieku 51 dni u psa sredniej wielkosci ??? :)) moja sheina tyła tyła a teraz przestała - choc jak dotykam reka to czuje jak sie ruszaja Quote
Alojzyna Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Cordia napisał(a):Gotrek jak ona cuuuuuudownie siedzi :loveu: bo tak siedzą tylko bullowate :evil_lol: śliczne zdjęcie :loveu: fajnie będzie tu zobaczyć małę posiaczki :loveu: Quote
Buszki Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Obrzuszek juz zaokrąglony? Jak zachowanie Królewny? Jak apetyt? Pzdr. Brzusio zaokrąglone(a w środku COŚ chrobota :loveu:),z apetytem różnie bywa.Zachownie ?Jak to Królewna,leży i wzdycha :evil_lol: . Quote
justysiek Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 http://www.gotrek.pl/gallery2/d/12953-1/IMGP5424.jpg super:evil_lol::loveu: Quote
Kaladan Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Aurunia napisał(a):Gratulacje dla wszystkich śliczne maluszki. U nas 63 dzień i na razie spokój. Trzymamy kciuki za szybki i szczęśliwy poród. U nas też atmosfera oczekiwania. Rubia co prawda ma termin na 5 ale dziś nic nie zjadła, pół dnia szukała sobie miejsca (oczywiście lepsza od porodówki jest każda wykopana dziura na podwórku), później zaprowadzona na swoje miejsce przeleżała w nim z żałosną miną do...czasu aż wybieraliśmy się na wieczorny spacer z resztą psów... Ociężale bo ociężale ale podreptała z nami i latała po polach :crazyeye: Quote
moon_light Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Nie sposób wybrać jakieś zdjęcie, wszyscy macie piękne 'dzieci' :loveu: Quote
Laverna Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 My też 63... i nic !! temp 37,3 i na pewno wizyta u veta Quote
Gotrek Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Alojzyna napisał(a):Cordia napisał(a):Gotrek jak ona cuuuuuudownie siedzi :loveu: bo tak siedzą tylko bullowate :evil_lol: śliczne zdjęcie :loveu: fajnie będzie tu zobaczyć małę posiaczki :loveu:Taaak to uwielbiam w bulkach, siedzi takie jak mumin i gapi się tymi kaprawymi oczętami :lol:. Quote
Tayekuna Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 U nas 62 dzień i na razie spokojnie. Wystawy już za mna, a wiec już nerwówka że coś bedzie sie działo bez mojej obecnosci minęła. Teraz czekamy spokojnie na małe cavalierki. Życzę wszystkim oczekujacym "mamusiom" pieknych maluszków. :multi::multi: Quote
Kaladan Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ech a my właśnie będziemy się ciąć... trzymajcie kciuki... to nasza pierwsza cesarka Quote
Darianna Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Trzymam kciuki za Rubię, postanowiła, że po dobroci szczylków nie wyda? :diabloti: Quote
Laverna Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Kaladan - my też tniemy, dzisiaj wieczorem :-o Za dużo maluszków i za duże, sunia nie ma parcia:( Quote
Kaladan Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 U nas też nie było parcia. Piszę z Lecznicy, w domu czekają 4 maluchy urodzone drogą naturalną a tu drą mi się w pudełku 4 urodzone cesarskim cięciem. Rubinka jeszcze na stole. Quote
Darianna Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 To sporo dzieciaczków, trzymam kciuki za ich zdrowie :loveu: Quote
Kaladan Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Dobrze że wet w domu i zawsze pod ręką bo bym chyba zawału dostała... Quote
Recommended Posts