Musiałek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 tak i Aresek jest nie hodowlany :) za to z sercem pełnym miłości do ludzi i agility :)) natomiast szczeniaczki będą aussikowe :) czerne i blue merle :) 13 maj to juz za 4 tygodnie :) Quote
Junka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 anastoki napisał(a):Ale obok OA jest shelti,prawda? Czekamy na porod i zdjatka:lol: Tak Iwonka słynie z Aussie i zamiłowania do Sheltiaków :) Ale jak na razie mi wiadomo ma tylko Areska :) Quote
milamini Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 A nasza sheltie-ciężarówka się zakorkowała chyba :mad: Średnio 64 dzień i powinno już być po :angryy: A ona nic- je, biega i ma w nosie. Jak jutro nic- kontrola u ginekologa :evil_lol:- zemsta będzie słodka ;) Quote
justysiek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 kto teraz w kolejce do rodzenia?:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Hahahaha nie chcecie się rozstawać z malenstwami? zróbcie jak ja - nie oddawajcie ich :evil_lol::evil_lol::multi: Quote
panienkabubu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 AnkaW napisał(a):Panienko Twoje jedno maleństwo to jak stado szelciaków :evil_lol: Już nie mogę doczekać się piątku by go wyściskać :loveu: no więc właśnie, co za różnica :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zobaczymy co z Noraskiem w Opolu, bo istnieje prawdopodobieństwo, że nas nie wpuszczą, w końcu bernardyn, a krajówka IX grupy...... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaW Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Panienko Twoje jedno maleństwo to jak stado szelciaków :evil_lol: Już nie mogę doczekać się piątku by go wyściskać :loveu: Quote
Iza. Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 panienkabubu napisał(a):Hahahaha nie chcecie się rozstawać z malenstwami? zróbcie jak ja - nie oddawajcie ich :evil_lol::evil_lol::multi: zostaje na zawsze ?! :multi: Quote
Thora Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 czyje sunie w kolejce do pozbycia sie maluchów z brzucha? :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Iza. napisał(a):zostaje na zawsze ?! :multi: na to wygląda :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 panienkabubu napisał(a):na to wygląda :evil_lol: Super, gratulacje :multi::loveu: Quote
pokoik1 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 justysiek napisał(a):kto teraz w kolejce do rodzenia?:evil_lol: My za około 10 dni :cool3: Quote
mrowa23 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 my nastepni przynajmniej ja to wiem i prbuje uzmyslowic to Frani :diabloti: no i jak tam milamili, bo os czuje po kosiach ze wy juz w trakcie lub po?:cool3: Gratuluje panienkabubu ze maluch zostaje :D Quote
panienkabubu Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Będą bostony, hurrrra :multi: Mogę zostać ciocią chrzestną?:eviltong: Nie ma czego gratulować, los tak chciał :evil_lol: A "mały" doprowadza mnie każdego poranku do nerwicy żołądka/serca/całego ciała, stąd moje podsumowanie: bernardyn ma mieszkać na dworze :eviltong::eviltong: inaczej roznosi dom hahahahaha :evil_lol: Quote
Musiałek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 mam do Was jeszcze takie pytania jak powinna wyglądać i w co powinna być zaopatrzona prodóka ?? mam jeszcze 4 tygodnie ale chciałabym się już po woli przygotowywać :) Quote
Musiałek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 milamini napisał(a):A nasza sheltie-ciężarówka się zakorkowała chyba :mad: Średnio 64 dzień i powinno już być po :angryy: A ona nic- je, biega i ma w nosie. Jak jutro nic- kontrola u ginekologa :evil_lol:- zemsta będzie słodka ;) No laska jeszcze nie gotowa :)) widocznie podoba jej się taki stan :)) trzymam za was kciuki :loveu: Quote
Gośka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Milamini nic się nie martw - moja "rozsypała" się w 66 dniu. Tyle że pewnie "załapała" innego dnia niż ja wyliczłam. Quote
mrowa23 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 za slabo ciotki kracza bo mialo byc dzisiaj i co? i Franak nadal chrapie na kanapie :mad: krakac ladniej ze porod dzisiaj no prosze juz juz:diabloti: .... ja sie zastanawiam czy ona cos ze slonia nie ma i nie chce przypadkiem tak z dwa lata jeszcze ponosic szczylkow...ciszej dzisiaj w brzuszku ale... to tak w kolko caly czas raz ciszej raz impreza w brzuchu... a dzisaj 63 dzien... nawet zaczelam ja straszyc ze pojdziemy na USG jak tak bedzie mnei w konia robic...poki co nie dziala straszenie... Quote
MEGNUM Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='karenina']Moje sysaki maja 7 dni :loveu: http://img6.imageshack.us/img6/7776/002gih.jpg Wooow ale Ty to masz dobrze, nie martwisz się ze Ci suka szczeniaki przygniecie:lol: Quote
anastoki Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 MEGNUM napisał(a):Wooow ale Ty to masz dobrze, nie martwisz się ze Ci suka szczeniaki przygniecie:lol: Racja,ja 3 nocy nie spie i z domu prawie nie wychodze,kilka razy juz uratowalam male od przygniecienia:diabloti: Poza tym te szczeniaczki sa takie duze,prawie matki siegaja:crazyeye: Quote
mrowa23 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 karenina ale sliczne i ogromniaste brzdace :-o a ta jasna panienka (z gory zalozylam ze to dziewcyznka) to jaki bedzie miala kolor jako dorosla panna? teraz wyglada szalowo... Quote
anastoki Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Dziewczyny, Ruleta mi dzis zaczela kulec na rownym miejscu,obejrzylam lape,nic,zadnych uszkodzen:shake: Hodowczyni mowi ,ze to moze byc za malo kalcja:angryy: Quote
LadyBell Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='karenina']Moje sysaki maja 7 dni :loveu: http://img6.imageshack.us/img6/7776/002gih.jpg Wow jestem pełna podziwu że takie wielkoludy zmieściły się do tej suńci i jej brzucha nie rozerwały :eviltong: Dzieciaczki razem wzięte to większe od mamusi będą chyba. PIĘKNOŚĆI! Quote
Recommended Posts