anastoki Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Wielkie dzieki!! Ja troche rozumiem lecz nie do konca,dlatego pytam... Wlasnie zauwazylam ,ze je mnie,doradzcie,co robic?przezucic na gotowane ,ale tam nie bedzie dodatkow mineralow jak w karmie superpremium Quote
anastoki Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Gośka']14.40 chłopak - 230gr!!!! Prawdziwy gentleman ,przepuscil pani pierwsze:eviltong: Bedzie z niego Wyjadacz zenskich serc i damski ugodnik :loveu: Quote
milamini Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Małe loczki:multi::multi: jak fajnie, a my nadal biegamy przy płocie :mad: i śmieciarki ganiamy. Te sucze nie maja w ogóle nic w tych łepetynach:razz: Quote
Ilka21 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 anastoki napisał(a):Wielkie dzieki!! Ja troche rozumiem lecz nie do konca,dlatego pytam... Wlasnie zauwazylam ,ze je mnie,doradzcie,co robic?przezucic na gotowane ,ale tam nie bedzie dodatkow mineralow jak w karmie superpremium Ja też nie rozumiałam dokładnie i przetłumaczyłam translatorem w googlach tylko trochę ci bardziej po polsku napisałam bo tłumaczy dosłownie. Ja swoją karmiłam gotowanym i suplementowałam bo niestety nei chciała mi nic jeść dawaj moze jej posiłki mniejsze a częściej chyba,ze to przypadek tj moja małpa. Quote
Gośka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No i nic więcej nie mamy. Bilans 2 dziewczyny i chłopak:loveu: Dzięki za trzymanie kciuków:p Fotki porobione będą jutro. Quote
Ilka21 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Gośka gratki, niech maluszki zdrowo się chowają Quote
Alojzyna Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Wielkie gratulacje dla świeżo upieczonych mamuś! :cool2: U nas ostatni tydzień wyczekiwania. Wczoraj maluchy rozpoczęły wędrówki - aż brzuch falował... :loveu: Rozpoczynamy przygotowania przedporodowe...;) Quote
Gośka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 To trzymam kciuki za wszytskie pozostałe przyszłe mamy:loveu: i foteczki pierwsza większa dziewczynka druga mniejsza mama i dwie córeczki Quote
Marihuana Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Gratulujemy !!! Prześliczne kluseczki. Duzo zdrówka i spokoju dla maluszków i mamuski. U nas temperatura wczoraj spadła do 37,0 ale dzis jest znow 37,4. Śniadanie dzisiaj zjadła i jak narazie wywala brzunio do słonca i sie opala... ehh te kobiety :shake: Obstawiam porod na weekend tak jak prosilam Marysie bo jeszcze jutro musze pokazać jej corke w legionowie :p Quote
Marihuana Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Kaladan napisał(a):U na też w brzuchu jest chyba ring bokserski :D Oglądałam fotki Marysinych dzieci z poprzedniego miotu i zdecydowanie zachwycił mnie Coelho :loveu: A, no i gratulujemy wyboru tatusia spodziewanego miotu. Jest imponujący. Kaladan GRACIAS :p A Cocaina Ci sie nie podobała ??? :eviltong: Tatuś gorący hiszpan z krwi i kosci, o wspaniałym charakterze. Spedziłam w ich hodowli 4 dni i wychodziłam z nim na spacerki. Fantastyczny charakter. Pokochałam go strasznie :loveu:, prawie chciałam go przemycic do samochodu :P Strasznie sie cieszymy ze mamy jego maluszki. Jak dzieci odziedzicza charakterek ojca bedzie super bo jak mamusi to wspolczuje przyszłym włascicielom... :evil_lol: :diabloti: Quote
Tecia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 No to u nas też już po bolu:) Tym razem nasza krolewna sie troszke ociagala ale i tak poszlo sprawnie:) 5 godzin i mamy 11 mandarynek:) Mozna odetchnac:) Zyczymy wszystkim rownie sprawnych porodow:) Quote
anastoki Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jak wszystkie damy uwielbiamy diamenty:loveu: A teraz cierpliwie czekam na porod:Rose: Quote
Gośka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Tecia imponująca ilość:multi: Anastoki śliczna obroża, ja właśnie tego zazdroszczę krótkowłosym, na mioch nie widać żadnej obroży Quote
asiol Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ślicznie wyglądacie :) Dozie są takie cudowne, a jeszcze ten pysio, uszka i łapeczki... Quote
McDzik Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Tecia']No to u nas też już po bolu:) Tym razem nasza krolewna sie troszke ociagala ale i tak poszlo sprawnie:) 5 godzin i mamy 11 mandarynek:) Mozna odetchnac:) Zyczymy wszystkim rownie sprawnych porodow:) Gratulacje:multi: Quote
Tecia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='McDzik']Gratulacje:multi: Dzięki wielkie:) mamuska spisala sie na medal, za pare dni postaram sie dodać jakies fotki:) rudaski tez sa calkiem calkiem sympatyczne:) Quote
mrowa23 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 wow grauluje, nie wiedzialam ze rodza sie z takimi lokai no no ale pieknisie :) u nas spokojnie minal sobie 50 dzien... szybko jakos ten czas leci... chociaz i tak nie moge doczekac sie malych kluseczek .... Quote
milamini Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 :multi::multi:Ale się narobiło- i dozie ślinuchy-śliczniuchy, i loczki cudo, Norka gdzieś wcięło :loveu:, ale facio pewnie grzeje się w słoneczku. Anastoki- no róziowa obroża z diamentami jest super :multi: teraz to laska z niej :loveu:. A my na jutro szykujemy najmłodszą na NDM- ale wodę zakręcili :mad: i znowu kąpanie w nocy nas czeka :diabloti: Quote
Kaladan Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Tecia wielkie gratulacje! A nasza Di niespodziewanie zafundowała nam nieprzespaną noc (termin miała na niedzielę). I mamy 5 yoreczków: 3 dziewczynki i 2 chłopaków! Jeden chłopczyk był słabiutki, walczyliśmy o niego kilka godzin, teraz wydaje się, że wszystko jest ok, ale trzymajcie za niego kciuki! Jak tylko ochłonę to wrzucę foty :) Quote
Aurunia Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Kaladan napisał(a):Tecia wielkie gratulacje! A nasza Di niespodziewanie zafundowała nam nieprzespaną noc (termin miała na niedzielę). I mamy 5 yoreczków: 3 dziewczynki i 2 chłopaków! Jeden chłopczyk był słabiutki, walczyliśmy o niego kilka godzin, teraz wydaje się, że wszystko jest ok, ale trzymajcie za niego kciuki! Jak tylko ochłonę to wrzucę foty :) Kaladan GRATULACJE !!!:multi::loveu::multi: My w poniedziałek mamy USG i wszystko się okaże. ;). Niech maluszki się zdrowo chowają no i czekamy na fotki malutkich yoreczków:loveu: Quote
AmiX Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Kaladan']Tecia wielkie gratulacje! A nasza Di niespodziewanie zafundowała nam nieprzespaną noc (termin miała na niedzielę). I mamy 5 yoreczków: 3 dziewczynki i 2 chłopaków! Jeden chłopczyk był słabiutki, walczyliśmy o niego kilka godzin, teraz wydaje się, że wszystko jest ok, ale trzymajcie za niego kciuki! Jak tylko ochłonę to wrzucę foty :) Ania gratuluje aż 5 malutkich Yoreczków!!:multi::multi::multi::multi::multi: Di spisała się rewelacyjnie :) trzymam kciuki za kruszynki i czekam z niecierpliwością na fotki.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ada trzymam kciuki za wynik USG :) Quote
anastoki Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 WOW, amstaff i york,niesamowity wybor czy dobor:loveu: Ja do niedawna marzylam o doberman + KOT sfinks:multi:Ale zrobilo mi sie szkoda kota:cool3: Quote
Recommended Posts