moon_light Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 agnethka napisał(a):nie znam się na husky, ale ta: A WOMAN OF MY DREAMS - najbardziej mi się z miotu podoba :loveu: mi również :) i ma świetne imię ! Quote
efra-husky Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 :evil_lol: imię myślę adekwatne dla naszej laluniu :loveu: To moja ulubienica ;) a jak do zdjęć pozowała :cool3: :loveu: Quote
LadyBell Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 agnethka napisał(a):nie znam się na husky, ale ta: A WOMAN OF MY DREAMS - najbardziej mi się z miotu podoba :loveu: też mi się najbardziej podoba! :multi: Oh dopiero co na łamach Dogo rodziliśmy z Wami a tu już takie "wielkoludy"! Śliczne są. Ależ Wy musicie mieć wesoło w domu z taką drużyną! .:loveu::loveu: Quote
Tecia Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Kaladan napisał(a):No brzuszek pokaźny! My rodzimy chwile przed wami, termin mamy na 5 kwietnia :) No to prawie sie zdublujemy:) My mamy termin na 2 kwietnia, pod warunkiem ze krolewnie jeszcze bedzie sie tyle chcialo ta walizke nosic:) Troszke jestem wystrachana bo nasza wariatka chyba chce sie w slonia zamienic, jest non stop glodna a przytyla juz 14 kg:( Quote
AnkaW Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Co zaglądne w ten temacik to jestem chora :evil_lol::evil_lol: one wszystkie są takie piękne i słodkie :loveu::loveu: GRATULUJĘ :loveu::loveu: Quote
McDzik Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Rozpływam się jak czytam ten wątek :loveu: Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe dogomaniakowe szczeniaki :loveu: Quote
justysiek Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Uwielbiam ten watek:loveu: jest tu tyle pieknosci:multi: trzymam kciuki za przyszle obecne i terazniejsze mamuski:loveu::loveu::loveu: Quote
Kitka20 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 AnkaW napisał(a):Co zaglądne w ten temacik to jestem chora :evil_lol::evil_lol: one wszystkie są takie piękne i słodkie :loveu::loveu: GRATULUJĘ :loveu::loveu: Trochę off topic ale mam do Ciebie pytanie! Czy ten kotek ostatni w Twoim podbisie to syjam? dobrze widzę?? jak tak to mam pytanko:cool3: znasz jakieś strony z hodowli tych kotów?? (moja ulubiona i jedyna rasa kotów) chciałabym sobie o nich poczytać a nóż widelec kiedyś będe miała warunki na psa i kota. Wracając do tematu Haski przesłodkie:loveu: niki_ill uważaj bo Ci Agapi porwę zakochałam się Quote
anastoki Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Dziewczyny iiiiiiiiii chlopacy:lol:, czy moze mnie ktos przetlumacyc to co napisane nizej,co suka zaczyna robic?!! Sučka sa začína viditeľne zväčšovať. Väčšinu času trávi starostlivosťou o seba, vylizuje sa, jej mliečne žľazy sa stále viac zväčšujú. Začína byť nepokojná a s blížiacim sa termínom pôrodu stále viac hľadá miesto pre svoje šteniatka. Môže začať hrabať, trhať a pripravovať úkryt. Quote
Marihuana Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 My mamy tez porod na 5 kwiecien. Mamusia gruubbbcia :) Quote
Martyna&Zara Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 anastoki napisał(a):Dziewczyny iiiiiiiiii chlopacy:lol:, czy moze mnie ktos przetlumacyc to co napisane nizej,co suka zaczyna robic?!! Sučka sa začína viditeľne zväčšovať. Väčšinu času trávi starostlivosťou o seba, vylizuje sa, jej mliečne žľazy sa stále viac zväčšujú. Začína byť nepokojná a s blížiacim sa termínom pôrodu stále viac hľadá miesto pre svoje šteniatka. Môže začať hrabať, trhať a pripravovať úkryt. Ja niestety tylko urywki :((:shake: Ja ty tak długo nie zaglądałam i w ogóle nie wiem co się dzieje:roll: Kto mi może po krótce streszczyć kto ma teraz malusieńkich, a kto dopiero oczekuje:) Quote
g@l@xy Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 chyba mniej więcej: Sunia zaczyna się poszerzać. Wiecej czasu spędza na swojej pielegnacji, liże gruczoły mleczne które są powiększone. Zaczyna robić się niespokojna zbliżającym się terminem porodu coraz częściej szuka miejsca sla swoich szczeniąt. Może zacząć szykować miejsce do porodu. tak to rozumiem :) Quote
anastoki Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Dzieki, wszystko pasuje,bo ja nie moglam zrozumiej to ostatnie zdanie i niepokoilo mnie to. Co do opisu czy pasuje do nas,tak,suka wlasnie tak sie zachowuje...:multi: Quote
Koreksonowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ostatnie zdanie "Może zacząć drapać, drzeć[?] i próbowac się ukryć." Rozczula mnie słowo "šteniatka" :) Quote
Marihuana Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Moja Marysia w kojcu :) Patrzac na jej "białe" skarpetki widać ze Marcyś chyba sobie sama przygotowywuje miejsce do porodu w ogródku :))) :shake: http://img149.imageshack.us/img149/2093/marcyswkojcu2.jpg Quote
anastoki Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Koreksonowa napisał(a):Ostatnie zdanie "Może zacząć drapać, drzeć[?] i próbowac się ukryć." Rozczula mnie słowo "šteniatka" :) Czy tak to pozostanie do porodu,ten stan? Bardzo ladny kojec,widac,postaraliscie:)Jak dlugo to robiliscie? Jutro wrzuce nasze poslanko... Quote
Marihuana Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 anastoki napisał(a):Czy tak to pozostanie do porodu,ten stan? Bardzo ladny kojec,widac,postaraliscie:)Jak dlugo to robiliscie? Jutro wrzuce nasze poslanko... Robiliśmy na zamowienie. Bardzo dobrze zrobiony jest, mocny i trwały. Ma tez drzwiczki z boku, mimo to zdecydowałam sie obniżyć jedna scianke, aby Marcyś swobodniej sobie wchodziła i przy porodzie aby było wygodniej. Quote
milamini Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Anastoki- tylko rozbierz sucz z tej kolczatki:modla: Quote
anastoki Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Wiem, ona ost.obroze zgubila pare dni temu,musialam zalozyc te,ale kolce na zewnatrz,wiec dziala na zasadzie obrozy metalowej.W sobote pojade na wystawe i tam kupie dobra obroze. Quote
Dzidtka_Gl Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 :loveu: nowe fotki lhasaczków z miotu "A" z Czańca:loveu: chłopczyk parka dziewczynka parka wszystkie "gady" http://img528.imageshack.us/img528/3333/miota3306cc.jpg Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Hahaha, jakie pieszczotliwe określenie...:evil_lol: Pzdr. Quote
milamini Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 :loveu::loveu:Ten/a po lewej jaka minę strzelił :loveu::loveu: Quote
PANGEA Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 No i zdjeci zotych dogowych sloneczek nie dalam rady zrobic :angryy: Przeglad mial byc o 16, a zaczal sie o 19tej. Nie starczylo juz wiec ani czasu ani sily na fotki :shake: Za to mialam okazje postawic je na wadze:evil_lol: Chlopcy jeden w drugiego waza po 9 kg, a maja 6 i pol tyg :evil_lol:, Dziewczynki nie sa tak wyrownane i one waza miedzy 7 z kawalkiem - najmniejsza Krysia, a najwieksza 9 kg jak jej bracia Quote
moon_light Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Zapomnieliśmy Ci powiedzieć: "bez zdjęć nie wracaj !!";) Quote
Recommended Posts