PANGEA Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 W czwartek jade tatuowac moje "wnuczeta", to moze pojawia sie na DM jakies zdjecia zotych dozkow :cool3: ktore w piatek skonczyly juz 6 tyg :crazyeye: Quote
Patka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Agata_B napisał(a):Spodziewa się ktoś małych amstaffiątek? kwiatek - super tak parę stron wcześniej zerknij - sa śliczne maluchy :razz: Quote
Kaladan Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Karenina śliczne fotki! A naszą ciężarówkę (dziś 49 dzień ciąży) wczoraj pies napadł :angryy: Niewiele większa suka od niej, przewróciła ją i zaczęła gryźć. Na szczęście nasza gorodnka dostała szału jak zobczyła,że "mordują" małą,ja krzyknęłam i tamta uciekła. Oczywiście pies był na spacerze z właścicielami ale pies był już pod blokiem a oni w parku i nawet tego nie widzieli - nie ma to jak odpowiedzialność :angryy: Małą obejrzałam, obmacałam, oprócz dwóch zadrapań i kupy stresu na szczęście nic się nie stało... Quote
Guest Agata_B Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Biedna Di :-( Dobrze, że nic jej nie jest i mam nadzieje, że ona sama o tym szybko zapomni. Quote
Alojzyna Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 a moja ciężarówka wyglada tak :lol: (rodzimy razem z Kareniną) Quote
Guest Agata_B Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 hoho :lol: Chyba spory miocik będzie;) Quote
Kaladan Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 a moja ciężarówka wyglada tak (rodzimy razem z Kareniną) No brzuszek pokaźny! My rodzimy chwile przed wami, termin mamy na 5 kwietnia :) Quote
koziol931 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 był by ktoś chętny na moje shih tzulki?:) urodzone 13stego w piatek:D(marzec) właściwie to do wyboru został tylko 1:) bo juz wszystkie zarezerwowane:) shih tzu to strasznie rozchwytywana rasa w Szczecinie:) a jest ich strasznie mało YouTube - 4 dniowe szczeniaczki shih tzu Quote
AmiX Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Kaladan napisał(a):No brzuszek pokaźny! My rodzimy chwile przed wami, termin mamy na 5 kwietnia :) To jeszcze 2 tygodnie :jumpie: trzymam mocno kciuki :kciuki: Quote
Noelani Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 PANGEA napisał(a):W czwartek jade tatuowac moje "wnuczeta", to moze pojawia sie na DM jakies zdjecia zotych dozkow :cool3: ktore w piatek skonczyly juz 6 tyg :crazyeye: Tak, tak, ja poprosze o zdjecia tego z zolta wstazeczka :loveu: Quote
moon_light Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 karenina napisał(a):Moja cięzarówka - termin na 11-12 kwietnia :loveu: slicznie wyglada, gdyby charciki mialy taka sylwetke zawsze, to bym nawet mogla mieć jednego :evil_lol:. Szkoda ze po porodzie straci brzuszek :eviltong:. Quote
karenina Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 moon_light napisał(a):slicznie wyglada, gdyby charciki mialy taka sylwetke zawsze, to bym nawet mogla mieć jednego :evil_lol:. Szkoda ze po porodzie straci brzuszek :eviltong:. :mad::mad::mad: ZGROZA szanowna Pani, zgroza :evil_lol: Alojzyna napisał(a):a moja ciężarówka wyglada tak :lol: (rodzimy razem z Kareniną) Slicznosci brzuchate :loveu: Quote
moon_light Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 karenina napisał(a)::mad::mad::mad: ZGROZA szanowna Pani, zgroza :evil_lol: ;) czekam na wasze dzieci, nigdy nie widzialam malych charcików :) A to Słoniątko po moim Figaro: :loveu: Quote
mrowa23 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 bardzo podobaja mi sie male Figarzatka...:loveu: Babcia ty sie nei ociagaj w fotkach tylko rob duzo wnusia i pokaz! a my chyba w 37 dniu... jezeli tak to te swieta Wielkanocne będą najpiękniejsze... kurczaczki będą tylko jakies takies moze pregowane a moze sie uda zolte ;) Quote
milamini Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 My też na śniade kurczaczki czekamy- 13 kwietnia możemy już czekać :loveu: Na razie młodsza grubieje z dnia na dzień :multi: a odkurzacz straszny jest Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Karenina - kogo my tutaj widzimy? Witaj!!! Alojzyna - noooo, brzuszek to sunia ma pokaźny...:lol: Pangea - gdzie te fotki? Moon light - jaki słodki smok! Ale będzie się działo! I to juz niedługo... Pzdr. Quote
PANGEA Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Asiaczek napisał(a):Pangea - gdzie te fotki? Pzdr. Asiu W czwartek dopiero do niech pojade Quote
moon_light Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 mrowa23 napisał(a):bardzo podobaja mi sie male Figarzatka...:loveu: Babcia ty sie nei ociagaj w fotkach tylko rob duzo wnusia i pokaz! a my chyba w 37 dniu... jezeli tak to te swieta Wielkanocne będą najpiękniejsze... kurczaczki będą tylko jakies takies moze pregowane a moze sie uda zolte ;)żółte dożki rodzące się w wielanoc ..to kurczaczki... a niebieskie ? ;) Czekam na takiej jedne...bardzo mocno :lol:..choc nie wiem czy beda bo nikt usg nie robił :-(, musze uzbroic sie w cierpliwosc. W którym dniu u Waszych suń było widać gołym okiem, że są w ciąży ? Quote
niki_ill Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Witam, nasze czylki maja juz 6,5 tygodnia, no i niedlugo trzeba sie bedzie z nimi zegnac :( Fotki 6-tygodnowych maluszkow z Druzyny A. Aghar All Hattal Quote
efra-husky Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 moon light maluszek boski :loveu: niki_ill boksie cudowne :loveu: A oto nasze 3 tygodniowe pocieszki :cool3: A HEAVY BLOW i drugi mężczyzna w stadzie - A NEW EXPERIENCE Quote
Recommended Posts