niki_ill Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Nasze maluszki - 4 tygodnie: Aghar Al Hattal Ann Michelle http://img9.imageshack.us/img9/7903/p3070154.jpg Agapi http://img5.imageshack.us/img5/4981/p3070171e.jpg http://img5.imageshack.us/img5/5752/p3070182.jpg Anavel http://img17.imageshack.us/img17/7525/p3070196.jpg http://img17.imageshack.us/img17/6528/p3070208.jpg Quote
Asiaczek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Pangea i Niki ill - Wasze fotki sa superowe! Dzieciaki - po prostu cudne:loveu::loveu: Pzdr. Quote
Kaladan Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Heh Norek na fotkach wygląda jakby bardzo dużo myślał... :eviltong: Fotka Figi niesamowita! Przecudowna dziewczynka, wygląda aż nierzeczywiście:loveu: Pangea - cudne fotki, ależ momenty udało Ci się uchwycić! Niki ill - ależ one urosły! Śliczne pyszczki! Tym razem zakochuje się w Al Hattal i Agapi :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Pangea Twoje dzieciaki są CUDOWNE :loveu::loveu: Quote
milamini Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Abranera napisał(a):Ale te dzieciaki Wam rosną:multi::multi::multi: My zaczęlismy mierzyć temperaturkę,wyjściowa38:angryy: W nocy gorąco,sapanko,coraz częściej opuszcza moje łózko i robi porządki nocne:shake:w kojcu:cool3: A jak tam ruszańce? Fika cóś w brzusiu? :loveu: Quote
g@l@xy Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 zaczynamy broić :) dostaliśmy oficjalnie imiona: Anika Valentine's Day Anakin Valentine's Day Amaretto Valentine's Day Aladdin Valentine's Day jak Walentynki to na całego :) Quote
LadyBell Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Oh Galaxy cudeńka! Ile one już mają? 3,5 tyg? Już zapomniałam że mój yoras też tak kiedyś wyglądał. Matko jak one szybko rosną! Quote
niki_ill Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Asiaczek, Kaladan, bardzo dziekuje :) Male rosna w oczach :) Dla zainteresowanych filmik z soboty :) YouTube - Kąski A Quote
g@l@xy Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 LadyBell ja już też zapomniałam jak Fibka była taka czarna. Maluchy w sobotę skończyły 3 tygodnie. Quote
Kaladan Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Heh śliczne małe czarnuszki. Nasza yoreczka ma dziś 37 dzień ciąży - już się nie możemy doczekać :) Quote
mrowa23 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 a co tu tak cisza ? my jezeli to dopiero 26 dzien wiec my nei mamy co sie odzywac ale nie badzcie samoluby i pochwalcie sie co tam u was...:mad: Quote
AmiX Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Kaladan napisał(a):Heh śliczne małe czarnuszki. Nasza yoreczka ma dziś 37 dzień ciąży - już się nie możemy doczekać :) Aniu gratuluje!!! Super:multi::multi::multi: Quote
Kaladan Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 AmiX napisał(a):Aniu gratuluje!!! Super:multi::multi::multi: Dziękujemy :lol: Didi ma termin na 5 kwietnia a nasza gordonka na 5 maja (jesteśmy kilka dni po kryciu). Będzie wesoło... Quote
efra-husky Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 nasze dzieciaczki mają już prawie 2 tygodnie :razz: Wczoraj gromadka przejżała na oczęta :loveu: nasz największy rozdarciuch, pierworodny syneczek - A HEAVY BLOW :loveu: nasz drugi chłopak - A NEW EXPERIENCE :loveu: czarnuszka, która pierwsza na oczka przejżała - A WOMAN OF MY DREAMS :loveu: oraz nasze małe słoneczko, dziewczynka urodzona w samochodzie - ARCTIC SUN :loveu: oraz krótki filmik o tym co robią maluchy jak sobie pojedzą :bigcool: YouTube - Pierwsze zabawy, czyli co robią maluchy po jedzeniu :) Quote
Irviers Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Gabi :loveu::loveu::loveu: Jak tylko ARCTIC SUN będzie już po wszystkich szczepieniach to koniecznie musimy zorganizować wspólny integracyjny spacerek :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Irviers napisał(a):Gabi :loveu::loveu::loveu: Jak tylko ARCTIC SUN będzie już po wszystkich szczepieniach to koniecznie musimy zorganizować wspólny integracyjny spacerek :loveu: a my a my? :placz::placz::placz: Quote
efra-husky Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Martuś no pewnie :razz: Całym stadkiem się spotkamy i zrobimy maluchom przedszkole :loveu: panienkabubu zapraszamy i twojego kawalera na spacerek :cool3: Quote
Irviers Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Kasia a z Wami to mam nadzieję, ze trochę wcześniej się spotkamy :) Efrowe mają dopiero 2 tygodnie więc jeszcze dluuuugo nie będą wychodzic :) No to Gabi daj tylko znać kiedy już będziecie gotowi :multi: Quote
panienkabubu Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 My we wtorek ostatnie szczepienie i jesteśmy gotowi :multi: Tylko potem sypią się co weekend wystawy :placz::placz: Aż do ..... lipca? :evil_lol::evil_lol: A potem wybieram się na kolejne krycie :evil_lol: Quote
anastoki Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Piekne maluszki,taaaaaaaaaaaaakie Malutenkie:Cool!: A prosze mi powiedziec,co to za ogrodzenie macie,ze pieski nie moga wyjsc i rozejsc sie po domu? Quote
efra-husky Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 anastoki - ogrodzenie to własnoręcznie zrobiony z desek "kojec". Ogranicza teren i możliwość wyjścia szczeniaków :p Marta do końca marca przeprowadzamy się na wieś, więc dzieciaki jak tylko staną na łapach to będą gonić :evil_lol: Będą miały swój własny wybieg :razz: Zawsze możecie nas odwiedzić :cool3: A dla większych (starszych) pociech kawałek od domu mamy trochę hektarów lasu :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 efra-husky napisał(a):A dla większych (starszych) pociech kawałek od domu mamy trochę hektarów lasu :evil_lol: Zabiorę całe stado i wpadnę! Mogę, mogę, mogę? Tylko Norka trzeba będzie nosić na rękach po jakimś kilometrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może wózeczek wezmę?:hmmmm: Quote
efra-husky Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 :evil_lol: tak, taki dziecinny wózeczek z budką w razie deszczu :loveu: Zapraszamy wszystkich :razz: Im więcej psiaków tym weselej :p Quote
efra-husky Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 to jeszcze nasze pozostałe dwie gwiazdeczki ;) ANGEL OF LIGHT (nasza ostatnia pociecha, która "zielona" się urodziła) :loveu: i najsłodsza maleńka śnieżynka - A LITTLE SNOWFLAKE :loveu: Quote
koziol931 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Witam;)moja shih tzu jest w 63 dniu ciąży:) czyli dzisiaj powinna urodzić:multi: a jakoś nic się nie dzieje:( rano coś strasznie podyszała z 15 minut, myślałem, ze to już ta chwila a jednak nie:( dodam , że 2 razy zwymiotowała. i tak od rana jak skończyłą dyszeć to zaczęła się ukrywać we wszystkich kątach w domu;) tzn biega od kąta to kąta zaczyna w nim ,,kopać'' i zaczyna spać..;/ i tak cały czas. Dodam, że ma 5 szczeniaczków;):loveu: mam dalej czekać?? czy jechać do weta na cesarke.;/? Quote
Recommended Posts