Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich.
Tak więc już urodziliśmy :)
W piątkowy wieczór 60 dnia ciąży na świat przyszło 6 szkrabów - 4 facecików i 2 panienki :loveu:

Szelma spisała się na medal, urodziła bardzo szybko poród trwał może z 3 godzinki i na szczęście obeszło się bez komplikacji, czego najbardziej się obawiałam.

A to nasze szkrabiki w 2 dobie życia :cool3:
Panowie.

Panienki.

Pozdrawiam i trzymam kciuki za następne mamuśki :)

Posted

Magi napisał(a):
Uplawy przezroczyste sa jak najbardziej normalne.Jest wszystko w porzadku i nie masz powodu do obaw.
trzymam Kciuki za bezproblemowy Porod
magi

Magi dzięki za odpowiedź. Nie chciałabym ciągle zamęczać weta. Upławy są własnie takie przezroczyste tzn białawe, ale nie ma śladów innego koloru.
A jeszcze mam pytanie. Czy i kiedy można zobaczyć jak się maleństwa w brzusiu ruszają? Moje suczydło jest troszkę "puszyste";) więc nie wiem czy to wogóle bedzie widoczne, ale ciekawa jestem w którym tyg można ew zaobserwować.

Posted

GRATULACJE Crazy!!!!

Norek :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Kasia tylko nie mów że Ty go chcesz komuś oddać!!!:mad::mad:

Figa za 2 dni konczy już 7 tygodni :) Jeszcze nie ma tatoo i nie byla przegladnieta ale w przyszlym tygodniu już ją zgłaszam na pierwsze show i za niecale 2 miesiące debiut :evil_lol::loveu:

Posted

Crazy@ napisał(a):
Witam wszystkich.
Tak więc już urodziliśmy :)
W piątkowy wieczór 60 dnia ciąży na świat przyszło 6 szkrabów - 4 facecików i 2 panienki :loveu:

Szelma spisała się na medal, urodziła bardzo szybko poród trwał może z 3 godzinki i na szczęście obeszło się bez komplikacji, czego najbardziej się obawiałam.

A to nasze szkrabiki w 2 dobie życia :cool3:
Panowie.
Panienki.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za następne mamuśki :)

Gratulacje! Piekny rozrzut kolorów; będzie w czym wybierać:lol:

Pzdr.

Posted

Irviers napisał(a):
GRATULACJE Crazy!!!!

Norek :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Kasia tylko nie mów że Ty go chcesz komuś oddać!!!:mad::mad:

Figa za 2 dni konczy już 7 tygodni :) Jeszcze nie ma tatoo i nie byla przegladnieta ale w przyszlym tygodniu już ją zgłaszam na pierwsze show i za niecale 2 miesiące debiut :evil_lol::loveu:

No co Ty? :crazyeye: A gdzie zgłaszasz? Bo ja Norka też bym zgłosila do baby, tylko nie wiem gdzie...... :-(

Czy ja wiem, czy chcę oddać.... Nie chcę :placz::placz::placz: Bo Norewicz jest moim rodzynkiem :placz::placz:

Posted

o matko jakie śliczności!
Pięknego potomstwa się dorobiłaś! I masz świetne "fotograficzne oko" :loveu::loveu:

Te zdjęcia z ogonkiem w pysiu i szare są obłędne!

Posted

o :oops: zarumienilam sie. dziekujemy.
To niestety nie moje fotki, ja tym razem jestem tylko tesciowa :evil_lol: bo to dzieci mojego pieseczka plci meskiej :evil_lol:

ale autorce zdjec oczywiscie przekaze :cool3:

Posted

Ale te dzieciaki Wam rosną:multi::multi::multi:
My zaczęlismy mierzyć temperaturkę,wyjściowa38:angryy:
W nocy gorąco,sapanko,coraz częściej opuszcza moje łózko i robi porządki nocne:shake:w kojcu:cool3: