Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nareszcie się pochwaliłaś Niki. Cudna banda. Zamawiam Avensis . Nie trzeba nawet pakować

Tak Avensis budzi wielkie zainteresowanie...wyjatkowa hihii:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

g@l@xy napisał(a):
AGA trzymaj trzymaj! Już bym chciała zobaczyć wnuczęta ale czekam cierpliwie.

oh galaxy! trzymamy mocno kciuki za Fibi! Dzielna dziewczyna da rade!:loveu:
I rozumiem Twój stres hehe.
Gdy moja poprzednia sunia westa rodziła aż mi się wszystko w żołądku przewracało. Niemalże rodziłam razem z nią! ale przeżycie niezapomniane ;)

będzie dobrze! Dziewczyny pozdrawiamy mocno!:Cool!:

Posted

LadyBell dzieki za słowa wsparcia, ja jestem już spokojna, najgorzej bałam się przedwczesnego porodu teraz mamy 63 dzionek więc szczeniorki dojrzały ale mamuśce się nie spieszy do nieprzespanych nocek :cool3: czekamy.

Posted

Z Norcia jaki już PSIUR :loveu: Fajny bydlaczek :)

małe bokserki :loveu: mnie najbardziej "z twarzy" widzi się Ann Michelle, z tamtego miotu moim ulubionym był D-Jay :loveu:

g@l@xy ja też trzymam kciuki- żeby Wam się szybko, bezboleśnie i bezstresowo rodziło!:thumbs::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Panienkobubu - Twój Norcio to słodziak niesamowity !

Niki - Twoje szczęścia też przecudne, nareszcie się pochwaliłaś !

G@l@xy, traymam dalej kciuki !
Aż mnie palce bolą, hehe.

A moje małe po pierwszych sześciu dniach życia podwoiły swoją wagę - a nawet grubo przekroczyły 100 % ! :multi:

TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKICH OCZEKUJĄCYCH !

Posted

AGA dzisiaj u nas 64 dzionek, Fibi rano się dziwnie zachowywała, biegała niespokojna i przysiadała co chwilkę, myślałam że to już ale chyba czekamy do nocki. Pojawiło się mleczko :)
Będą amorki z 14 lutego chyba he he he :)

Posted

Niki super, że nam w końcu pokazałaś dzieci :loveu: Ja w zeszłym roku zakochałam się w Don Juanie, zobaczymy w kim tym razem :)

A u nas...wczoraj zaczęła się cieczka, wreszcie się doczekaliśmy ale moment suczydło jak zwykle wybrało najgorszy :evil_lol:

Posted

Martula ale śmieszna ta Twoja mała :loveu: :loveu:
Mój Norek musiał jeść troszkę wcześniej mleczko dla szczeniąt (zjadł 6 opakowań RC mleka :evil_lol:), ale pierwszy raz jak zjadł to z całym impetem wpadł do miski :mdleje:
Problem był tego rodzaju, że dałam mu troszkę gęściejsze mleczko, które wpadło mu do noska i pokleiło wszystko :evil_lol:

Dzięki za wszystkie miłe słowa o Norku - urwisie :loveu:
Cały czas jak na niego patrzę to widzę diabełka w jego oczętach :evil_lol: