Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie jeżeli chodzi o to zainteresowanie to zaczęła sie interesować koło 3 szczeniaka i gryzła sobie ten worek...jednak ani jej się śnilo lizać szczeniaki...a po urodzeniu 4 uciekła nam tak jakby: "ja nie rodzę wy dokończcie"....później nie lizała szczeniaczków przez 24h...nie dziwie jej się szczeniaki wychodziły od najmniejszego do największego i tylko pierwszy wyszedł główką a reszta tyłami (z tego co wiem są to nie łatwe porody)...

Mieliśmy też przykre przeżycie w listopadzie jak suńka rodziła na martwego szczeniaka w samochodzie w drodze do weta...ale ona nawet go lizała i zainteresowała się nim tylko jak zobaczyła że nie oddycha to dała sobie spokój...

Posted

blondie napisał(a):
Mamy szczeniaczki :loveu: 1 chłopczyka i 2 dziewczynki. Roboty też mamy co nie miara :evil_lol:. Mogę tutaj podać link do strony internetowej ? Pozdrawiam.

Dawaj, przymknę oko :cool3:
Gratulacje!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi:
No to teraz czas na nas!:multi:

Posted

Z tym przydomkiem to cała historia była ;) A dzieci faktycznie zrobiły prezent tatusiowi. Fotki będą na bieżąco aktualizowane więc jeżeli ktoś będzie chciał oglądać nasze maluszki to zapraszam :)
Panienkobubu, teraz Twoja kolej, życzę wszystkiego dobrego :loveu:

Posted

Noelani napisał(a):
Oj nie wiem czy bedziesz miala ze spiwora jakis pozytek :roll:

Ja mam stary śpiwór do wyrzucenia, no i chciałabym żeby dzieciaki w miarę miękko miały. Stare pościele, prześcieradła, ręczniki - gazety i grubą folię malarską też mam ;) Koce też mogą spokojnie być do odstrzału.
W ogóle mam mieszkanie przed generalnym remontem, w zasadzie nie mam mebli (starocie wyprute przez śp psa narzeczonego) i kupę miejsca na porodówkę. :) Będzie więcej miejsca niż przy poprzednim miocie w naszej hodowli.
Kawał linoleum sobie załatwiam bo jedyne co nie idzie do remontu to kaflowa podłoga, którą chciałabym oszczędzić.

Noelani napisał(a):
Trzymam kciuki za pomyslne rozwiazania :loveu:

Dzięki ;):multi:
Brzucholek powoli rośnie.

Posted

blondie napisał(a):
Mamy szczeniaczki :loveu: 1 chłopczyka i 2 dziewczynki. Roboty też mamy co nie miara :evil_lol:. Mogę tutaj podać link do strony internetowej ? Pozdrawiam.

Aaaaaa, następne maluchy na świecie!
Gratulacje!!!

Pzdr.

Posted

Blondie ......GRATULACJE!:multi:
Śliczne maluszki:loveu::loveu:
Mój syn o takim marzy...... na razie odkłada kasę, jak mu nie przejdzie (bo to różnie bywa) może za rok uzbiera na maluszka.:cool3: Jak narazie jest zacięty w odkładaniu każdego grosza na psiaka.

Błyskotka :loveu::loveu:
Jakie piękne różowiutkie, grubiutkie brzuchole:loveu:.... a te grubiutkie uda.... jestem rozwalona!
Super wyglądają.:loveu:

Posted

GRATULACJE GRATULACJE!!!

Piękne są, dawno nie zaglądałam bo moje bestyjki mnie zajmują na 100% a tu tyle wieści, niech zdrowo rosną, 100 buziaków w nochalki.

:loveu::loveu::loveu:

Moje szczeniaczki skończyły 6 tygodni, a dopiero co się urodziły.
Mam problem z zamieszczeniem fotek, ale można zobaczyć na mojej stronce.
[url=http://www.sharpei-thihi.pl]Shar Pei, hodowla ps

Posted

Udało się, oto one:

GREAT GEJSHA Thi-Hi /Wolna sunia/

GREAT RED PATTITUCHI & GREAT RED OBSESSION Thi-Hi

Od lewej: GREAT RED OBSESSION, RED PATTITUCHI, RED WITCH, GEJSHA, MILES DAVIS Thi-Hi w wieku 5 tygodni

I jeszcze jedna fotka kluseczek, OBSSI, PATTI, GEJSHA, MILES

Posted

[quote name='karolka']GRATULACJE GRATULACJE!!!

Piękne są, dawno nie zaglądałam bo moje bestyjki mnie zajmują na 100% a tu tyle wieści, niech zdrowo rosną, 100 buziaków w nochalki.

:loveu::loveu::loveu:

Moje szczeniaczki skończyły 6 tygodni, a dopiero co się urodziły.
Mam problem z zamieszczeniem fotek, ale można zobaczyć na mojej stronce.
[url=http://www.sharpei-thihi.pl]Shar Pei, hodowla ps
Jeszcze troszkę, a będą odchodziły do nowych domków... Moje tak samo 10 lub 11.01.2009 r. dwa lub trzy Maluszki pójda w świat.:lol:

Pzdr.

Posted

ale piękne, jak posążki wyglądają i do tego aż się błyszczą takie wypielęgnowane. My z Fibką też liczymy dni, może na Walentynki będzie jakaś kluska :)

Posted

Witam. Już moge dołączyć do waszego grona :)
Dzisiaj wróciliśmy z randki i mamy nadzieje że okaże się owocna:multi: - jeśli tak to w połowie marca przyjdą na świat malutkie amstaffiki :cool3:.

Posted

moja sunia pokryła sie tylko raz tydzień temu... no nic zostało nam czekać i za jakieś 3-4tyg USG... trzymajcie kciuki !!!

a najprawdopodobnie w piątek wybieram sie z druga sunią na sex :loveu:

więc jak wszystko pójdzie po mojej myśli na wiosnę będą u mnie rozkoszne pluszaczki-lhasaczki :)