Angelka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Judit ja cie podziwiam , koniecznie pokazuj fotorelacje tak po 3 tyg :D a szczeniaczkom duzo zdrówka i mleczka od mamusi :) Quote
Judit Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 dziękuje wam wszystkim :) dla mnie to taki "lekki" :diabloti: szok jest... nie spodziewałam się tylu dzieciaków... Quote
Asiaczek Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Judit napisał(a):hehe z tym że plan z tamtego roku się dokonał i została z nami jedna suńka :cool3: no i co by było dynamicznie na porodówce to po nieprzespanej nocy chcę się podzielić kolejną nowiną, druga suczka urodziła też 10 szczeniąt :evil_lol: tym razem 4 suczki i 6 piesków O, mater.... 20 słodkich szczeniorków..... cieszcie się "tu i teraz", bo za miesiąc-5 tygodni juz nie będzie tak miło;) Pzdr. Quote
Koreksonowa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dobrze policzyłam, że masz teraz na stanie 26 psiaków? Naprawdę Was (hodowców w sensie) podziwiam, ja z moim jednym szatanem mam czasem dość, a co dopiero jak był 8-tygodniową zębatą torpedą:D Quote
Armia Drakona Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Judit- gratuluję, zazdraszczam i współczuję :D:D matko, tyle roboty i pewnie oczy podpierasz zapałkami ;) Quote
AjdaTola Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [FONT=Calibri]Hej, mam pytanko – czy ktoś z was ma lub spodziewa się miotu terreria szkockiego lub czarnego sznaucera mini? [/FONT] [FONT=Calibri]Znajomi zastanawiają się nad zakupem psa (po śmierci poprzedniego), ma to być suczka z rodowodem i ‘fajnym’ pochodzeniem – wystawowa. [/FONT] [FONT=Calibri]Ew. prosiła bym o namiary na polecane hodowle.[/FONT] Quote
mrowa23 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 a my w piątek wyjeżdżamy na krycie, wiec proszę kciukasy trzymać, bo się stresuję jak zawsze ;) mamą (mam nadzieję) zostanie moja czarna CSIKASZ Firma (Puli ) ;) Quote
Hawanka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 mrowa23 napisał(a):a my w piątek wyjeżdżamy na krycie, wiec proszę kciukasy trzymać, bo się stresuję jak zawsze ;) mamą (mam nadzieję) zostanie moja czarna CSIKASZ Firma (Puli ) ;) Trzymam kciuki :) !!! Quote
Vectra Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='mrowa23']a my w piątek wyjeżdżamy na krycie, wiec proszę kciukasy trzymać, bo się stresuję jak zawsze ;) mamą (mam nadzieję) zostanie moja czarna CSIKASZ Firma (Puli ) ;) To udanego sexu :kciuki: u nas 59 dzień , wczoraj temp 38,2 , dziś 37 , teraz 37,2 ... żreć nie chce ... bidna taka smutna ... na spacer nie chce ... zaległa w pudle i udaje nieszczęśliwą Quote
Asiaczek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='mrowa23']a my w piątek wyjeżdżamy na krycie, wiec proszę kciukasy trzymać, bo się stresuję jak zawsze ;) mamą (mam nadzieję) zostanie moja czarna CSIKASZ Firma (Puli ) ;) Będzie dobrze! [quote name='Vectra']To udanego sexu :kciuki: u nas 59 dzień , wczoraj temp 38,2 , dziś 37 , teraz 37,2 ... żreć nie chce ... bidna taka smutna ... na spacer nie chce ... zaległa w pudle i udaje nieszczęśliwą O, pardonsik, Vectruniu. Emilka wcale nie udaje nieszczęśliwej, ona JEST nieszczęśliwa... Pzdr. Quote
Vectra Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Asiaczek napisał(a):Będzie dobrze! O, pardonsik, Vectruniu. Emilka wcale nie udaje nieszczęśliwej, ona JEST nieszczęśliwa... Pzdr. to kara , za te chwile szczęścia , co sobie zrobiła 26 grudnia :cooldevi: serio , to serce mi pęka , jak na nią patrze ... ona błaga oczami HELP ... a ja nie umiem :( Quote
Asiaczek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 O, właśnie, to chciałam jeszcze dopisać, aleś mnie ubiegła. Tak, to kara za chwile szczęścia, jakkolwiek by to zabrzmiało;) A co do pomocy, to po prostu bądź blisko niej, mów do niej, głaszcz... Sama wiesz, że dla większości psów to bardzo dużo:) Pzdr. Quote
Matyk Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 spojrzenie chwytające za serce ale nie ma co się martwić pare dni i będzie po wszystkim Quote
Vectra Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 tu lepiej widać , te oczy ;) temp spadła .. z 37 , na 36,6 ... czy to ok ? Quote
Błyskotka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Vectra napisał(a): temp spadła .. z 37 , na 36,6 ... czy to ok ? Maluszki coraz bliżej wyjścia na świat ;). Quote
Vectra Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Błyskotka napisał(a):Maluszki coraz bliżej wyjścia na świat ;). ja już mam chaos w głowie ... :mdleje: czyli teraz jak zacznie temp wzrastać , to już JUŻ ? czy to sie długo czeka ? mam jej mierzyć częściej teraz temperaturę ? czuje się jak przed jakimś ważnym egzaminem , miałam tysiąc już korepetycji z tego .... ale mam chaos ... normalnie chaos Quote
Vectra Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='agnethka']Arwena po takim spadku temp. dobę później rodziła ;) trzymam kciuki!!!! dzięki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Po takiej obniżce to do 24 godzin powinna urodzić. Chyba, że to jest znowu jakiś próbny alarm... A spojrzenie mówi: Jeszcze troche i będzie PO:) http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/Emila-59-dzien-018.jpg Pzdr. Quote
Vectra Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Asiaczek']Po takiej obniżce to do 24 godzin powinna urodzić. Chyba, że to jest znowu jakiś próbny alarm... A spojrzenie mówi: Jeszcze troche i będzie PO:) http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/Emila-59-dzien-018.jpg Pzdr. weź no mnie już nie dobijaj .... teraz śpi gruba królewna ... brzuch nie śpi :evil_lol: brzuch skacze :) Quote
Asiaczek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Noooo, wieczorny capstrzyk...;) Pzdr. Quote
Gonitwa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Vectra - tak jak mówi Asiaczek - musisz ją teraz obserwowac uważnie, bo w ciągu 24h powinny pojawic się skurcze ;) Quote
Vectra Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Gonitwa napisał(a):Vectra - tak jak mówi Asiaczek - musisz ją teraz obserwowac uważnie, bo w ciągu 24h powinny pojawic się skurcze ;) dziś to ja idę spać i mam zamiar spać snem kamiennym .... dwie noce oszukiwała , dziś nie ma rodzenia , ja dziś ŚPIĘ :mad: Quote
Vectra Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 agnethka napisał(a):nie zaśniesz z nerwów :D ja mam oczy na zapałki już ... i tak muszę w nocy wstawać , dokładać do kominka ... bo jak będzie znowu -17 , to zamarzniemy Quote
Matyk Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 heh no to jak wstaniesz to i przyokazji na 100% sunie odwiedzisz :P no i dawaj znac co i jak :) Quote
Vectra Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Matyk napisał(a):heh no to jak wstaniesz to i przyokazji na 100% sunie odwiedzisz :P no i dawaj znac co i jak :) suk śpi ze mną , więc nie musze jej odwiedzać .. no chyba że polezie do porodówki ... tak właśnie wygląda moje "położę się wcześniej" :mad: jak chcę iść spać , to zaczyna sie wędrówka - pić , spacer , zabawa znać oczywiście dam :) Quote
Recommended Posts