PANGEA Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ilka21 napisał(a):Pangea ale akcja porodowa była czy tylko chodzi ci o spadek temeratury i że suka się "rozmyśla" i nie rodzi jednak tego dnia ale w ciązy jest na prawdę w ciazy nie jest dzis jest 63 dni od krycia wiec bylby teoretyczny termin. A ona wrocila ze spaceru Zaczela popiskiwac i sie trzasc. miala 37,4. Potrzesla sie potrzesla. Teraz ma 38,2 i spi spokojnie Od kilku dni nie je ma cycki i mleko. No i bylyby to objawy porodu, gdyby nie to, ze w brzuchu nie ma "nikogo" Widzialam juz kiedys cos takiego, tez u dozycy. Nawet wtedy "urodzila" przezroczystego "gluta", a potem wychowywala maskotke. Quote
Quirk Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 PANGEA napisał(a)::) Mysle, ze skoro ja raz widzialam, to zdarza sie czesciej U mojej suki tak było.Sznaucerka miniaturowa,w wieku 2 lat,wcześniej nie rodziła,nie była kryta. Około dwa miesiące po cieczce,szykowała się do rodzenie. Przestała jeść,wyczyściła się dokładnie,grzebała posłanie,a także w innych miejscach-ustronnych szykowała norę. I próbowała rodzić.Niestety nie mierzyłam jej temperetury. Przeszło po kilku dniach,gdy codziennie zabierałam ją z domu gdzie isę dało,żeby zająć ją czymś innym.Ale na początku jak tylko wracałyśmy do domu,od razu biegła do posłania i sprawdzała...coś...chyba czy są dzieci.Mleko też było. Wet stwierdził,że to klasyka ciąży urojonej. Quote
DżekiB Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Rodzice- śliczne maszt te białe kuleczki aż miło popatrzeć jak słodko śpą bo u mnie to stale jest jakiś ruch w interesie.... http://www.youtube.com/watch?v=cZP9jTDiq18 Quote
Hawanka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='DżekiB'] http://www.youtube.com/watch?v=cZP9jTDiq18 Jakie wiercipiętki :) Hihi Quote
Shanara Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='DżekiB']Rodzice- śliczne maszt te białe kuleczki aż miło popatrzeć jak słodko śpą bo u mnie to stale jest jakiś ruch w interesie.... http://www.youtube.com/watch?v=cZP9jTDiq18rozkoszne :) Quote
Ajdka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 DżekiB są po prostu boskie :):):) Rodzice a czy Tomcio paluch dogania już rodzeństwo ??? Asiaczek dziękuję za odpowiedź :):):) zdjątka moich pociach :) Quote
Asiaczek Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Jakie pulpety! http://www.daga-dogoterapia.com/album/rok/IMG_2340.jpg Pzdr. Quote
Ajdka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Jakie pulpety! http://www.daga-dogoterapia.com/album/rok/IMG_2340.jpg mhm?? a jak moze byc inaczej jak juz prawie po dwa kilo maja :):):):) Quote
PANGEA Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Quirk napisał(a):U mojej suki tak było.Sznaucerka miniaturowa,w wieku 2 lat,wcześniej nie rodziła,nie była kryta. Około dwa miesiące po cieczce,szykowała się do rodzenie. Przestała jeść,wyczyściła się dokładnie,grzebała posłanie,a także w innych miejscach-ustronnych szykowała norę. I próbowała rodzić.Niestety nie mierzyłam jej temperetury. Przeszło po kilku dniach,gdy codziennie zabierałam ją z domu gdzie isę dało,żeby zająć ją czymś innym.Ale na początku jak tylko wracałyśmy do domu,od razu biegła do posłania i sprawdzała...coś...chyba czy są dzieci.Mleko też było. Wet stwierdził,że to klasyka ciąży urojonej. dzieki No niby klasyka, za wyjatkiem udawania, ze sie rodzi ;) Quote
Ilka21 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Nic się nei chwaliłam ale przedstawiam moje Noworoczne maluszki CZOŁOWY PLAYBOY Innowacja CZUŁY BEZ GRANIC Innowacja CAŁUŚNY LOVELAS Innowacja CÓRUNIA TATUNIA Innowacja CUDOWNA BOGINI Innowacja Quote
Iza. Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ilona ogromne gratulacje! Niech się zdrowo chowają! A kto jest tatusiem ? Quote
Ilka21 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Iza. napisał(a):Ilona ogromne gratulacje! Niech się zdrowo chowają! A kto jest tatusiem ? Bodzio jest tatusiem :) Quote
Matyk Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Gratulacje Ika :) kolejny śliczny miot w Twojej hodowli :) Quote
Ilka21 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Matyk napisał(a):Gratulacje Ika :) kolejny śliczny miot w Twojej hodowli :) Dziękuję,skojarzenie sprawdzone i mam nadzieje, że wyrosną co najmniej jak starsze rodzeństwo. Quote
Matyk Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 hehe napewno wyrosną :), choć przyznam ze każdy twój miot jest dla mine miłym zaskoczeniem. Quote
Ilka21 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Matyk napisał(a):hehe napewno wyrosną :), choć przyznam ze każdy twój miot jest dla mine miłym zaskoczeniem. a dziękuję, to teraz trzymaj kciuki za super domki by znalazły się również wystawowe ;) Quote
Iza. Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Asiaczek napisał(a):One będą jakie? PP czy golaski? Pzdr. Suczki łyse, chłopcy pp :) Quote
*anusia&ajlu* Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ila to i tu tez pogratuluje :multi: sa CUDASNE :loveu: :iloveyou: juz sie doczekac nie moge kiedy je wymiziam :D Quote
Asiaczek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Iza. napisał(a):Suczki łyse, chłopcy pp :) Hahaha, jak się śmiesznie rozłożyło... Pzdr. Quote
Ilka21 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 o przepraszam Asiaczku ale nie widziałam twojego posta bo się nie cofalam na poprzednią stronę ale już Iza odpowiedziała Quote
psyja Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 gratulacje, też będe trzymać kciuki za super domki dla maleństw:loveu: Quote
Ajdka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ilka21 gratuluje :):):) znowu piękne cudaśne szczeniaczki :):):) A te imiona!!!!!!! przecudne :) - jak zawsze Quote
Recommended Posts