Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ilka21 napisał(a):
Pangea ale akcja porodowa była czy tylko chodzi ci o spadek temeratury i że suka się "rozmyśla" i nie rodzi jednak tego dnia ale w ciązy jest na prawdę

w ciazy nie jest
dzis jest 63 dni od krycia wiec bylby teoretyczny termin.
A ona wrocila ze spaceru
Zaczela popiskiwac i sie trzasc. miala 37,4. Potrzesla sie potrzesla. Teraz ma 38,2 i spi spokojnie
Od kilku dni nie je ma cycki i mleko. No i bylyby to objawy porodu, gdyby nie to, ze w brzuchu nie ma "nikogo"

Widzialam juz kiedys cos takiego, tez u dozycy. Nawet wtedy "urodzila" przezroczystego "gluta", a potem wychowywala maskotke.

Posted

PANGEA napisał(a):
:)

Mysle, ze skoro ja raz widzialam, to zdarza sie czesciej

U mojej suki tak było.Sznaucerka miniaturowa,w wieku 2 lat,wcześniej nie rodziła,nie była kryta.
Około dwa miesiące po cieczce,szykowała się do rodzenie.
Przestała jeść,wyczyściła się dokładnie,grzebała posłanie,a także w innych miejscach-ustronnych szykowała norę.
I próbowała rodzić.Niestety nie mierzyłam jej temperetury.
Przeszło po kilku dniach,gdy codziennie zabierałam ją z domu gdzie isę dało,żeby zająć ją czymś innym.Ale na początku jak tylko wracałyśmy do domu,od razu biegła do posłania i sprawdzała...coś...chyba czy są dzieci.Mleko też było.
Wet stwierdził,że to klasyka ciąży urojonej.

Posted

DżekiB są po prostu boskie :):):)
Rodzice a czy Tomcio paluch dogania już rodzeństwo ???
Asiaczek dziękuję za odpowiedź :):):)
zdjątka moich pociach :)

Posted

Quirk napisał(a):
U mojej suki tak było.Sznaucerka miniaturowa,w wieku 2 lat,wcześniej nie rodziła,nie była kryta.
Około dwa miesiące po cieczce,szykowała się do rodzenie.
Przestała jeść,wyczyściła się dokładnie,grzebała posłanie,a także w innych miejscach-ustronnych szykowała norę.
I próbowała rodzić.Niestety nie mierzyłam jej temperetury.
Przeszło po kilku dniach,gdy codziennie zabierałam ją z domu gdzie isę dało,żeby zająć ją czymś innym.Ale na początku jak tylko wracałyśmy do domu,od razu biegła do posłania i sprawdzała...coś...chyba czy są dzieci.Mleko też było.
Wet stwierdził,że to klasyka ciąży urojonej.

dzieki
No niby klasyka, za wyjatkiem udawania, ze sie rodzi ;)

Posted

Nic się nei chwaliłam ale przedstawiam moje Noworoczne maluszki
CZOŁOWY PLAYBOY Innowacja

CZUŁY BEZ GRANIC Innowacja

CAŁUŚNY LOVELAS Innowacja

CÓRUNIA TATUNIA Innowacja

CUDOWNA BOGINI Innowacja

Posted

Matyk napisał(a):
Gratulacje Ika :) kolejny śliczny miot w Twojej hodowli :)

Dziękuję,skojarzenie sprawdzone i mam nadzieje, że wyrosną co najmniej jak starsze rodzeństwo.

Posted

Matyk napisał(a):
hehe napewno wyrosną :), choć przyznam ze każdy twój miot jest dla mine miłym zaskoczeniem.

a dziękuję, to teraz trzymaj kciuki za super domki by znalazły się również wystawowe ;)